Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Alle indicatoren 2018 nog groen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  2. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79
  3. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79

Reacties

220 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 22 december 2017 17:58
    Italia ligt op het randje. Euro Stoxx 50 ligt op het randje. Nikkei gaat niet over het randje. Die 23.000 punten. Mogelijk bewaren ze dat voor het nieuwe jaar. DAX wilt niet onder het randje van 13.000 punten. CAC ligt in het randje. En IBEX zoekt weer het randje. CSI-300 schommelt wat. Nifty Fifty doet het, althans de future lijkt het te doen. Bitcoin is een zware Pijncoin geworden. America down? Are there still believers? Het zou heel fijn als ze heel ff een mooie piek de deur uit doen. Maar dat willen ze schijnbaar de laaste paar dagen en deze dag nog niet doen. Dan kan ik meteen weer short posities innemen. Net voor het oude jaar, maar het kan ook net in het nieuwe jaar.
  2. forum rang 6 am1993 22 december 2017 18:44
    @Entrepeneur: Zie mijn reacties.

    quote:

    The Entrepreneur schreef op 22 december 2017 17:23:

    [...]

    Haha, ten eerste, als ik t echt zou doen; zie je het voor je? Dat je ff xxxEUR gaat pinnen op kantoor en een week later hetzelfde bedrag met een sporttas terug komt brengen? :P
    Vervolgens, als ik dat al echt ging doen, zou ik dat dan hier op een forum verklaren zonder te denken dat dat traceerbaar is?
    Lekker Naïef.

    Waarom post je dan zoiets? Om interessant te doen of zo?

    Daarnaast heb ik inderdaad een bankierseed afgelegd (weet ik) en ben hier op het forum transparant over de regels, mijn acties en gebruik ik geen voorkennis, voorzover ik deze expliciet en relevant heb. De bankierseed wordt vastgelegd en staaat gelijk aan de eed die een advocaat of iemand werkzaam in de medische wereld.
    Ik houd mij aan die eed, omdat ik mn baan wil houden, maar ook omdat de verklaring niet meer dan een mij toch al eigengemaakte fatsoensnorm is.

    Tot slot valt me op dat je me sinds onze laatste conversatie/ confrontatie je mij hebt genegeerd. Heb destijds nog een "forum-suicide" bericht geplaatst, welke je negeerde, net als de rest.

    Ik zou niet weten waar dit over gaat.

    Waarom, als je dan toch geen gevoel voor humor hebt (vreemde aanname) , negeer je me nu dan ook niet? Ik negeer jou niet. Zou niet weten waarom.
    Misschien had ik inderdaad naar die borrel moeten komen, maar misschien is dit ook wel de bevestiging dat het beter is dat ik niet kon.
    Mee eens, vanwege jouw (blijkbaar) korte lontje en/of lange p.. waar ik blijkbaar op sta:)


    Je bent in mijn ogen een moraalridder (met degelijk moraal dat wel zeker!) zonder humor en weinig vergevingsgezind. Wat een vreemde aannames. Succes in het beoordelen van mensen. Jammer.

    Ik wens je desalniettemin hele fijne feestdagen toe en wellicht dat we elkaar in de toekomst meer tegemoet kunnen komen. Zou al een stuk helpen als je hier geen immorele posts doet.
    Hoogachtende groet van mij!
  3. The Entrepreneur 22 december 2017 19:24
    quote:

    am1993 schreef op 22 december 2017 18:44:

    @Entrepeneur: Zie mijn reacties.

    [...]
    Wel beste am1993, of Ad, zoals ik mocht vernemen.
    Ik heb respect voor je, vandaar dat ik nog eens reageer, maar ik wil hier niet een al te groot ding van maken dus in een "hele korte" samenvatting zou ik willen zeggen dat hoe ik het zie, jij een mens met een goede moraal bent. Moraal is een relatief begrip, maar gek genoeg denk ik dat we helemaal op één lijn zitten. Humor is een ander begrip; daarin zitten we niet helemaal op één lijn. Bij zo'n borrel hadden we het vast prima kunnen vinden, omdat je alles beter kunt uitleggen als je tegenover elkaar staat. Nu ontstaat er een misverstand waarbij jij weer aannames over mijn genitaliën doet en het effect daarvan op mij. Dat vond ik dan ook wel weer grappig, want daar had je ook eigenlijk gelijk, maar als Daniël Arends een grap maakt over adoptie-ouders (omdat ie zelf geadopteerd is) dan gaat ie ver over de schreef, maar iedereen weet dat hij het niet meent, omdat het comedy betreft en zijn comedy is af en toe zo overdrijven in het extreme dat je het niet serieus kunt nemen; ik doe dat ook af en toe. Mag hopen dat ie t niet meent ;)

    Dit forum is een koffiekamer met handel als rode lijn. Daarin nemen mensen soms een rol in en dus niet alles wat op een forum wordt geschreven is echt waar. Misschien is het wel moeilijk bij mij om te zien of het een grap of een feit betreft. Volgens mij valt het wel mee bij mij en er worden wel gekkere dingen gezegd... En dan nog de vraag of je zulke uitspraken serieus kunt nemen.
    Maar goed, met de confrontatie doelde ik op jouw laatste modbreak en mijn reactie daarop die je dus niet eens gezien hebt. Maakt niet uit. Ik denk dat we er wel komen, maar vond je wat vinnig (of was het nou pinnig) daarnet en eerder. Excuses als ik jou persoonlijk beledigd heb, maar na een tijdje begrijpen we elkaar wel of ontlopen we elkaar. Ik hoop het eerste maar eind goed, al goed, daar vertrouw ik altijd op. Nogmaals fijne dagen!
  4. forum rang 6 Newg77 22 december 2017 20:02
    quote:

    The Entrepreneur schreef op 22 december 2017 16:50:

    [...]

    gaat redelijk ja. heb alleen beginnersfoutje gemaakt met mn testsysteem (=test-idee) door t tijdverschil van een uur.... :(

    Voor kd van de trade geen invloed maar wel op de timing, ook al is dat alleen van belang voor de intraday"flits"handel (trades korter dan 2 uur), maar toch "Beetje dom"... ;)

    Hoe dan ook, zoals gezegd sluit ik voor 18.30 CET (:-P) mn positie. Al dan niet op kd. "MOC" (Murder On Close).

    Ik heb sowieso respect voor waar je mee bezig bent al ben ik er niet in thuis.
    Ben overigens op 548.9 weer uitgestapt. (telt niet toch is achteraf :)).

    Goede feestdagen allemaal.
220 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links