Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Bitcoin kraakt en piept

62 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. tampi 18 december 2017 12:16
    Beste Carafin,

    Leuk artikel. Bij deze een "tegenartikel":

    Venezuelans seeing bitcoin boom as survival, not speculation

    In the last month, John Villar has bought two plane tickets to Colombia, purchased his wife's medication and paid the employees of his startup business in Venezuela — all in bitcoin.

    As Venezuela's national currency loses value at a catastrophic rate, thousands have begun turning to the world of cryptocurrency to salvage what little value remains from their increasingly worthless bolivars.

    "This is not a matter of politics," Villar said. "This is a matter of survival."

    Both poor Venezuelan retirees and wealthy business leaders are converting their bolivars into bitcoins online and then using the digital currency to pay for everything from doctor appointments and honeymoons to motorcycles and artisanal beer. The transactions are relatively swift for anyone with a smartphone: Websites like LocalBitcoin and Colibit function as exchanges where Venezuelans can buy and sell bitcoins using a local bank account.

    Lees verder op:
    abcnews.go.com/Technology/wireStory/v...
  2. [verwijderd] 18 december 2017 16:27
    quote:

    Ram Bam schreef op 18 december 2017 11:28:

    [...]

    Hier moet ik je toch even corrigeren betreffende IOTA. De meesten beseffen niet dat IOTA nog in Betafase zit. De coordinator (inderdaad, gecentraliseerd van opzet) is slechts tijdelijk. Na de updates van deze en volgende maand, evenals realisering nieuwe gebruiksvriendelijke wallet, zal coordinator verdwijnen en zal IOTA volledig gedecentraliseerd zijn.

    Tel daarbij op de scalability (in tegenstelling tot Blockchain valuta als Bitcoin wordt het IOTA netwerk (Tangle) juist sneller met méér gebruikers) én het feit dat er niet hoeft te worden gemimed en transacties géén bijkomende kosten hebben, en we hebben te maken met de technologie van de toekomst. Het lopende experimentele project "Data Marketplace" zal in februari al e.e.a. uitwijzen.

    Mijn IOTA's blijven dan ook veilig opgeborgen in mijn wallet, op termijn lijkt mij dat de beste investering in cryptoland.
    Beste,

    Lees dit even: codesuppository.blogspot.nl/2017/12/i...
  3. [verwijderd] 18 december 2017 17:05
    quote:

    HODL schreef op 18 december 2017 16:27:

    [...]

    Beste,

    Lees dit even: codesuppository.blogspot.nl/2017/12/i...
    ""During conversations online, not only was I accused of engaging in an organized and orchestrated propaganda campaign I was also victim blamed.""

    Klinkt bekend in de oren, dat was dikwijls ook de 'taal' van goudguru's die voorspelden dat goud de USD ging vervangen en een waarde zou krijgen van $40K-$100K / troy ounce.
    Zij wisten precies hoe dat allemaal ging verlopen en iedereen met een beetje inzicht in het forex systeem die kritiek uitte .... kreeg dezelfde bewoordingen als John Ratcliff naar het hoofd geslingerd.

    Dat zijn de bekende woorden- en zinnen die van sekteleden komen ;-)
  4. Ram Bam 18 december 2017 19:44
    quote:

    HODL schreef op 18 december 2017 16:27:

    [...]

    Beste,

    Lees dit even: codesuppository.blogspot.nl/2017/12/i...

    Gelezen, en niets nieuws onder de zon. Ik reageerde op jouw "Let wel, er zijn een hoop shitcoins in omloop. Verkijk je niet op de koersstijgingen van IOTA en Ripple, beide hebben een centrale opzet."

    Zoals ik al schreef, IOTA is nog in Beta, dat er desondanks nu al zovelen zijn die geloven in de technologie met huidige market cap tot gevolg, is veelzeggend. Centralized coordinator is binnen afzienbare tijd verleden tijd, updates in de komende weken (IRI) en een nieuwe -en zoals de voortekenen zijn meer dan uitstekende- wallet (ik zelf heb met huidige wallet nog nooit problemen gehad) zullen IOTA naar CMC top 3 brengen. En nee, ik ben geen fanboy maar een investeerder die -ondanks wat schoonheidsfoutjes- in de veruit superieure technologie gelooft.
  5. [verwijderd] 18 december 2017 20:00
    quote:

    Ram Bam schreef op 18 december 2017 19:44:

    [...]Zoals ik al schreef, IOTA is nog in Beta, dat er desondanks nu al zovelen zijn die geloven in de technologie met huidige market cap tot gevolg, is veelzeggend. En nee, ik ben geen fanboy maar een investeerder die -ondanks wat schoonheidsfoutjes- in de veruit superieure technologie gelooft.
    Niet aan mij gericht, maar toch ff een reactie :-)
    Uit de .com zijn ook enkele pareltjes naar voren gekomen, die na heftige koersschommelingen per saldo een verbluffend rendement hebben opgeleverd (zoals alphabeth/goog wat ik nog steeds in port heb .... Mickysoft is er alweer uit).
    Maar ook veel beloftes .... die in een tranendal zijn beland.

    Ik geloof zeer in de nieuwe technologie, zie de voor- en nadelen en wil er zeker wat van meenemen naar de volgende shift. Maarrrrr ... als een startup al niet presteert (lees= je wallet nauwelijks kunnen omzetten en de tech. niet zo blockchain 2.0 is als het lijkt) ... dan heb ik al snel mijn buik vol ...."been there, seen that, done that"

    grtz. hiong®

  6. Falcone 20 december 2017 16:38
    Het meest idiote van die bitcoin, een pure vorm van piramidespel, orininaire zwendel,is dat partijen zoals banken er weer aan meedoen.
    Net als al in 2008, toen de belastingbetalers er weer voor moesten opdraaien.
    Dat IEX er ook aan meedoet,is teleurstellend. Heb geen enkel vertrouwen meer in zo een club. Maakt zich ongeloofwaardig en onbetrouwbaar. Heb IEX dan ook als betrouwbare bron geschrapt.
  7. forum rang 9 objectief 20 december 2017 16:48
    quote:

    Falcone schreef op 20 december 2017 16:38:

    Het meest idiote van die bitcoin, een pure vorm van piramidespel, orininaire zwendel,is dat partijen zoals banken er weer aan meedoen.
    Net als al in 2008, toen de belastingbetalers er weer voor moesten opdraaien.
    Dat IEX er ook aan meedoet,is teleurstellend. Heb geen enkel vertrouwen meer in zo een club. Maakt zich ongeloofwaardig en onbetrouwbaar. Heb IEX dan ook als betrouwbare bron geschrapt.

    Ieder zijn mening, maar waarom dan hier dit bericht!!
  8. [verwijderd] 20 december 2017 17:27
    @ A_E_Niks:
    Erm, tegeon onduidelijke spelregels die niet democratisch bepaald worden onbeperkt geld bijdrukken... Hoe paranoide ben je?

    Daarnaast is Bitcoin is in geen geval duidelijker. De mining "creert" nieuwe coins als beloning voor onderhoud, dus ook daar wordt uit niets iets geschapen...
    En eens met r66, de koers wordt opgedreven door o.a., ironisch genoeg, het gebrekkige (vooral trage) betaalsysteem... Het is niet meer dan een tijdbom.

    Dat cryptovaluta de toekomst is geloof ik ook. Dat Bitcoin dat niet is, geloof ik ook...
  9. [verwijderd] 24 december 2017 00:20
    Beleg je maar helemaal het apezuur in wat voor cryptocurrency dan ook. In elke optiek blijft het een ruilmiddel, net als fiat-geld.
    Mijn geld gaat alleen in assets die intrinsieke waarde vertegenwoordigen. Grond, gebouwen, bedrijven enz.; in datgene wat een maatschappij, een groep van mensen, nodig heeft om te floreren. Moet ik daarvoor een nanoseconde in een crypto zitten... mij best, maar mijn geld parkeren in een crypto of fiat-geld... never.
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 24 december 2017 13:46
    quote:

    GeldIsOokNietAlles schreef op 24 december 2017 13:35:

    Zo, ben klaar met bitcoin! Gisteren willen verkopen maar dat lukte niet. Miners fee wordt in de digital bitbox bepaald en is niet instelbaar en is nu dus te laag. Die miners vullen nu gigantisch hun zakken. Crimineel! Ik geloof wel in cryptocurrency maar bitcoin is passee
    Als je nu gewoon verkoopt via een goede beurs zoals Bitstamp, Kraken of Poloniex, dan heb je daar niks mee te maken.
  11. [verwijderd] 25 december 2017 01:50
    Zag nu even een vette reclame boven dit forum: Open nu een IEX-BTC-rekening o.i.d.
    DUH, wil je serieus beleggen: dan zal ik nimmer een btc-rekening openen
    Ik doe een voorstel...
    Krijg zat van die shit dus overeenkomstig...
    U opent een BTC-rekening en krijgt daarvoor €25,-- euro aan BTC (géén transactietegoed want dat kennen we wel). Kost toch niks met die volaliteit. NIET?---> Is de kans dat u aan mij verdient toch te laag...?
    Denk daar maar eens goed over na... het gaat alleen maar over euro's, dollars, yens en die chinese munt. Wie bezit hoeveel en op welk moment. En als u betaalt voor zegeltjes bij een supermarkt die een piep rendement geven, wordt daaraan óók nog verdient omdat de beurs een veelvoud aan rendement biedt. Het gaat erom wie vermogen bezit...en elke cent is er één.
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 januari 2018 12:51
    quote:

    riviera1234 schreef op 2 januari 2018 12:33:

    Wat mij betreft is het te vergelijken met de tulpen bollen mania. Zie net dit artikel: www.rt.com/business/414782-millions-b... . Daar wordt je niet vrolijk van....
    Daar wordt ik juist vrolijk van: hoe minder bitcoins hoe hoger de prijs.
    Gewone bankbiljetten en munten verdwijnen trouwens ook als ze op een verkeerde plaats bewaard worden of verbranden.
62 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 0,00%
EUR/USD 1,0724 +0,24%
FTSE 100 8.040,38 0,00%
Germany40^ 18.036,60 -0,29%
Gold spot 2.320,66 +0,20%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links