Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,962 16 apr 2024 14:07
  • -0,026 (-2,63%) Dagrange 0,956 - 0,979
  • 3.902.125 Gem. (3M) 6,4M

Pharming het aandeel van 2017 deel 2

21.830 Posts
Pagina: «« 1 ... 1000 1001 1002 1003 1004 ... 1092 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. ODN 19 december 2017 15:19
    quote:

    Madebeliefje schreef op 19 december 2017 15:16:

    [...]

    Jij denkt dat mensen nog geen winst hebben genomen? 20% plus en een daytrader die nu nog afwacht? Na pak m beet 4 uur strak rondom de 1,20, verwacht ik geen lagere koers meer.

    Ik zit even te wachten op een paar kopers, ik denk dat we er day high uitgaan.

    Kan het mis hebben, maar waarom zouden mensen zo lang wachten om winst te nemen????
    Er zullen er wel nog een paar winst nemen. Maar de daytraders zouden er normaal wel uit moeten zijn.
  2. emergo 19 december 2017 15:26
    Niet iedereen is in de gelegenheid hier de hele dag rond te hangen.Ik zou me kunnen voorstellen als je nu pas wakker wordt USA bijvoorbeeld of van je werk komt na gisteren flink kan in de piepzak te hebben gezeten dat je dat dan even voor zekerheid kiest.Ik ben vol vertrouwen voor de toekomst maar niet gerust voor nu.
  3. [verwijderd] 19 december 2017 15:36
    quote:

    BlackHawk schreef op 19 december 2017 12:32:

    [...]

    Bedankt voor je antwoord. Ik ben LT en natuurlijk kijk ik liever tegen een groene koers aan dan een rode. Knijpen doe ik hem nooit, tenzij er dusdanig nieuws is wat ik niet mag negeren. Ik vind het prima als er daytraders zijn en het maakt mij ook niet uit dat ze vermelden wat ze doen. Waar ik me soms aan stoor is dat er net gedaan wordt alsof mensen die niet handelen op de beweging heel veel geld mislopen. Deze redenatie vind ik persoonlijk enorme onzin. Andersom is het immers ook niet zo dat daytraders geld mislopen als ze niet op iedere beweging, hoe klein ook, inspelen.

    Daarnaast hebben de meeste daytraders een andere minder leuke eigenschap en dat is dat ze de roeptoeters aanmoedigen in de hoop meer beweging in het aandeel te krijgen. Dit natuurlijk alleen als het in overeenstemming is met of ze ze wel of niet hebben. Zojuist gebeurde volgens mij hetzelfde. Antop riep een aantal keer dat het verder up zou gaan, maar jij reageerde daar dan weer kritisch op.

    EDIT, dit is wat je schreef: "Stop eens met je onzin Antop. Waar was je gisteren met je 1.26 in zicht en knallend het jaar uit..?
    Beleggers gaan echt niet kopen hierdoor hoor."

    Dit omdat je gebaat bent bij een nieuwe dip en niet bij verder stijgen. Als je er weer in zit, dan mag antop weer roepen en dan moeten de bashers weer stil zijn.

    Dit bij elkaar maakt dat er soms heel anders naar jouw posts gekeken wordt. Ik snap dan ook dat er zo af en te negatief op je wordt gereageerd.
    Dan zul je beter mijn berichten moeten lezen. Je zult altijd de kritische noot in mijn berichten terug vinden. Ongeacht aandelenbezit of niet. Ik ben niet gebaat bij een lagere koers want ik heb LT aandelen op de plank, en toch bekritiseer ik de hosanna roepers. Ik wil een reëel beeld van een aandeel verspreiden, niet onhaalbare koersdoelen.

    Ik zie stijgingen als kansen, maar ook zeker dips als koopkansen omdat ik vind dat hier veel geld mee te verdienen valt. Dus mij maakt het niet uit wat de koers doet. Liefst heb ik ook dat deze op 2 euro en hoger staat, maar even reëel zijnde gaat dat nog een hele lange weg zijn.
  4. [verwijderd] 19 december 2017 15:43
    quote:

    KarenT schreef op 19 december 2017 15:36:

    [...]

    Dan zul je beter mijn berichten moeten lezen. Je zult altijd de kritische noot in mijn berichten terug vinden. Ongeacht aandelenbezit of niet. Ik ben niet gebaat bij een lagere koers want ik heb LT aandelen op de plank, en toch bekritiseer ik de hosanna roepers. Ik wil een reëel beeld van een aandeel verspreiden, niet onhaalbare koersdoelen.

    Ik zie stijgingen als kansen, maar ook zeker dips als koopkansen omdat ik vind dat hier veel geld mee te verdienen valt. Dus mij maakt het niet uit wat de koers doet. Liefst heb ik ook dat deze op 2 euro en hoger staat, maar even reëel zijnde gaat dat nog een hele lange weg zijn.
    November 2018 € 10,- zeg jij maar onhaalbaar ik zeg het staat er !! zo de zon weer in.
  5. [verwijderd] 19 december 2017 15:45
    quote:

    IQBasterd schreef op 19 december 2017 15:43:

    [...]

    November 2018 € 10,- zeg jij maar onhaalbaar ik zeg het staat er !! zo de zon weer in.
    Ok, onhaalbaar was misschien niet het juiste woord. Ongefundeerd dan.
    Nu is die november 2018 al heel wat anders. Ongefundeerd, maar mogelijk wel haalbaar. Helaas weet niemand dat en hebben we aan die koersdoelen ook niets. We kunnen er enkel van dromen.
  6. MZ 19 december 2017 15:51
    En weer zijn er heel veel particulieren ingestonken. Nogmaals trek je eigen plan en laat je hier niet van afleiden. Angst is de slechtste raadgever die er is.

    Volgende lijst heeft mij door de felle daling heen geholpen:

    Cijfers & financiële positie
    1. Sijmen de Vries (CEO) gaf aan bij Q3 cijfers dat de Q4 cijfers “significant” beter worden
    2. Omzetgroei door tekort van concurrenten zit nog niet in Q3 cijfers, maar komt wel in Q4 cijfers
    3. Q3 cijfers lieten an sich al een autonome groei zien van 662% t.o.v. Q3 2016
    4. Tijdens de investmenttour werd een tipje van de sluier opgelicht; mogelijk zwarte cijfers al dit kalenderjaar
    5. Er is geen behoefte aan een emissie dit dit jaar of volgend jaar... Er wordt voldoende cash flow gegenereerd om zowel operationeel als onderzoek te financieren...
    6. Er komt geen reverse split
    7. Analisten komen met een gemiddeld koopadvies met koersdoelen (ver) boven de huidige koers van 1.22 [8-12-2017]. Deze analisten hebben nog heel conservatieve schattingen afgegeven van de omzet.
    8. Pharming heeft gunstiger voorwaarden weten te realiseren met oversluiten lening.
    9. Pharming is pennystock af; een vereiste voor het aantrekken van groothandelaren en institutionele beleggers
    10. Mogelijke opname in de AMX of AScX in maart 2018 (pharming voldoet al aan de free float, maar het aandeel dient >3 maanden boven de 1 euro te noteren)
    11. Pharming zet converteerbare obligaties om in aandelen. Dit heeft tot gevolg iets van verwatering van aandelen, maar zorgt er ook voor dat er lagere rentelaste zijn. Verwachting: 25% minder kosten in Q4 door obligaties. In totaal staan er nog ca. 115 miljoen converteerbare obligaties open welke elk moment omgezet kunnen worden in aandelen

    Het medicijn Ruconest
    12. RUCONEST is goedgekeurd voor acute aanvallen van angio-oedeem in VS, Europa, Israël en Z-K.
    13. Ruconest werkt het beste (dosering 1 shot) voor acuut én preventief. www.debeurs.nl/Forum/Upload/2017/1047...
    14. Ruconest heeft i.t.t. concurrenten verwaarloosbare risico’s
    15. De effectiviteit van Ruconest is dusdanig goed dat Ruconest ook als alternatief voor prophylaxis kan dienen naast acuut gebruik...
    16. Hoogleraren en professoren op het gebied van HAE adviseren Ruconest.
    17. Pharming onderzoekt meerdere toepassingen Ruconest.
    18. Patent tot eind 2026.
    19. Ruconest is 2 jaar houdbaar, diepgevroren konijnemelk ook. Totaal 4 jaar houdbaar.
    20. Zelfs in geval van calamiteit in een productie unit is deze weer volledig up en running in 4 tot 6 maanden. Strategische voorraad is ruim voldoende. Wederom geen tekorten.

    Marktpositie
    21. HAE medicijnen van concurrenten (Shire - Cinryze en CSL Behring - Berinert) zijn gebaseerd op bloedplasma en kampen sinds Q4 2017 met tekorten die nog steeds niet zijn aangevuld. Hierdoor kon niet geleverd worden aan patiënten en is een deel van de markt naar Ruconest overgestapt.
    22. Pharming heeft op 27november dit jaar een verzoek ingediend bij de FDA om Ruconest goedgekeurd te krijgen voor het voorkomen van erfelijke angio-oedeem-aanvallen (profylactisch HAE), echter wordt dit momenteel al voorgeschreven door artsen. Goedkeuring FDA voor profylactisch gebruik wordt op korte termijn verwacht, mogelijk zelfs via een versnelde procedure bij FDA, gezien de problemen bij concurrentie.
    23. Hierdoor ligt verdubbeling marktpotentieel in VS in verschiet. Totale markt voorkomen angio oedeem aanvallen in VS is ca. $800mln en voor voorkomen acute zwellingen ook ca. $800mln).
    24. Pharming heeft geleerd uit ervaring en sterk ingezet op marketing en sales en het opbouwen van een persoonlijke relatie met hun HAE patiënten. De overstappers naar Ruconest zullen minder snel terug switchen naar hun oorspronkelijke leverancier
    25. Pharming bouwt al een 5e productie unit
    26. Pharming verwacht in 2018 een klinische trial te melden voor de ziekte van Pompe Verwachting is dat er ergens 2021 een 2e product op markt zou kunnen komen als alles vlot verloopt...Ook zomaar $1 Miljard potentieel... Er is nog genoeg potentie in dit aandeel... Zelfs met 500M+ aandelen
    27. Ook voor de ziekte van Fabry ligt er nog wat in de pijplijn in de toekomst
    28. Patiëntenverenigingen zijn zeer positief over Ruconest.
    29. De HAE markt groeit enorm in de VS met gemiddeld naar verwachting 20% per jaar (CAGR) tot 2025, o.a. door meer bekendheid over de ziekte. Dit betekent in 2025 een markt van $7.9bn. www.openpr.com/news/853622/Plasma-Pro...
    30. Subcutane toediening en intra musculaire toediening komen eraan.
    31. Goedkeuring voor gebruik bij kinderen komt eraan.
    32. Goedkeuring voor gebruik bij zwangeren komt eraan.
    33. Pharming gaat medicijnen van derden distribueren via eigen netwerk.
    34. Onderzoek naar gebruik Ruconest voor Delayed Graft Function (ischemia reperfusion injury) geeft hoopvolle eerste resultaten www.pharming.com/pharming-announces-n...
    35. CVS Health vergoedt per oktober 2017 voor HAE alleen Ruconest, met als preferred option voor Berinert - Ruconest! CVS Health is één van de grootste apotheekketens. CVS verwerkt jaarlijks meer dan een miljard recepten en bezit ruim 9.655 apotheken. Verder fungeert CVS voor bijna 75 miljoen "leden" als een soort ziektekostenverzekeraar. www.caremark.com/portal/asset/Advance...
    36. CVS neemt Aetna over...22 miljoen klanten erbij, waarvan hoeveel HAE?
    37. PBN Aetna vergoedt per 1 januari 2018 enkel nog Ruconest en geen Berinert meer pbm.aetna.com/portal/asset/aetna_form...
    38. North Carolina State Health Plan vergoedt per mei 2017 enkel nog Ruconest en geen Berinert meer shp.nctreasurer.com/Medical%20Benefit...
    39. Independent Health heeft per 20 december 2016 Ruconest opgenomen onder “Medical Prior Auth and Claims Edits” welke eligable is voor 12 weken en vernieuwd kan worden specialtydrug.magellanprovider.com/me...

    Tot slot
    40. Pharming is heden het eerste Nederlandse biotechn bedrijf dat operationele winst maakt.
    41. Pharming heeft in dhr. de Vries een buitengewoon goede CEO
    42. Bij veel oudgedienden (die veel geld verloren) is het vertrouwen terug. Veelzeggend.
    43. Het bestuur en medewerkers krijgen zelf ook beloningen in aandelen.
    44. Bedrijf kan zeer snel opschalen geen tekorten.


    Tijdlijn
    • 27 november 2017 sBLA verzoek ingediend bij de FDA om Ruconest goedgekeurd te krijgen voor profylactisch gebruik bij volwassenen in de VS. Uitsluitsel wordt hierna binnen 10 maanden gedaan, maar uitsluitsel vorige keer was na ca. 2 maanden ( = ca. 27 januari 2018)
    • 12-15 december 2017 Vergadering EMA met Ruconest gebruik voor kinderen in Europa op de agenda. Uitsluitsel wordt hierna binnen 60 dagen gedaan ( = ca. 15 februari 2018 ) www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document...
    • 27 januari 2018 Goedkeuring FDA voor profylactisch gebruik bij volwassenen in VS?
    • 15 februari 2018 Goedkeuring EMA voor gebruik bij kinderen in Europa?
    • 23 februari cutoff day voor opname opname in AScX of AMX index
    • 7 maart 2018 07:00 CET Full Year Results
    • 17 mei 2018 07:00 CET First Quarter Results (1Q)
    • 23 mei 2018 AGM
    • 26 juli 2018 07:00 CET Half Year Results (1H)
    • 25 oktober 2018 07:00 CET 9 Month Results (Q3)
  7. forum rang 4 The Pigeonman 19 december 2017 16:04
    quote:

    gerald80 schreef op 19 december 2017 13:50:

    krijgen de konijntjes uit tubbergen toch gelijk, soms grote mond maar dat moet je hebben, anders overleef je het niet want er komt nog een sprint aan tot eind december en ben geen Jomanda maar was wel degene die zei dat dit aandeel vee en veel te laag staat, en ja we sprinten eindelijk keer door en dat werd tijd.
    Geraltje kerel daar ben je. Kon je ecen van de eitjes af? :-)
21.830 Posts
Pagina: «« 1 ... 1000 1001 1002 1003 1004 ... 1092 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Kostenstijging Pharming een tegenvaller

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links