Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Heijmans kansrijk in 2018

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Olieprijs nog niet uitgebroken 47
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

495 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 25 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 17 december 2017 19:31
    volgende week kan een roerige week worden in de U.S. Allereerst de belastingplannen. Het Huis heeft een eigen belastingplan goedgekeurd , zo ook de Senaat, maar er zijn nogal wat verschillen tussen deze plannen. de afgelopen dagen heeft men deze twee plannen samengesmeed tot een definitief plan . Waarschijnlijk zal er Dinsdag over dit definitieve plan gestemd worden. In principe is het een gelopen race dat de belastingplannen Dinsdag aangenomen worden en waarschijnlijk zal Trump dan Woensdag zijn definitieve handtekening kunnen zetten. Echter 100% zekerheid is er niet. De afgelopen weken hebben veel Amerikanen naar hun afgevaardigde gebeld , dat dit plan na 2020 nadelig uitvalt voor de gewone werker en de midden klasse. Maar ik denk dat de druk van Trump toch de doorslag geeft, dus dat het doorgaat. Dit heeft in ieder geval een positief effect op de koersen .
    De professionals zijn niet meer actief tot het nieuwe jaar , dus een eindejaarsrally wat dat betreft is best mogelijk.
  2. forum rang 10 luchtschip 17 december 2017 19:42
    ten tweede het schuldenplafond. Een paar weken geleden is afgesproken het debat over het schuldenplafond door te schuiven naar 22 december.Aanstaande Vrijdag zal hier dus een beslissing over genomen moeten worden. De Democraten zullen met een verhoging akkoord kunnen gaan , mits er belangrijke concessies worden gedaan en ik denk niet dat Trump en de Republikeinse parrtij daarmee instemt. Of men stelt het weer een paar weken uit, of men beslist dat het plafond niet verhoogd wordt. In het laatste geval is de consequentie dat er geen geld is voor overheidsuitgaven en dienen belangrijke overheidsinstanties gesloten te worden(alleen de meest essentiële overheidsinstanties blijven doordraaien). Het land komt dus in een stand-still. Bij doorschuiven van het plafond zal er geen reactie op de beurs komen. Echter als de overheid diensten gesloten worden kan dit negatief uitwerken op de beurs.
  3. forum rang 10 luchtschip 17 december 2017 20:06
    ten derde het onderzoek van Robert Mueller naar mogelijke collusion met de Russen tijdens de verkiezingscampagne van Team Trump.

    vorige week is Trump in Panic-mode en in volle aanval gegaan op de FBI en Robert Mueller. De FBI zou niet deugen en Mueller zou ten onrechte 50.000 emails van de trumpcampagne hebben verkregen. Mocht dit ten onrechte zijn , dan konden zijn advocaten simpel bezwaar aantekenen of via de rechtbank dit aanvoeren. Zijn advocaten weten dat dit een zinloze actie zou zijn en men heeft nu via de publieke opinie geprobeerd dit onderzoek in een kwaad daglicht te stellen.

    een kat in het nauw maakt rare sprongen. Wetende dat Robert Mueller dicht bij de top van het Witte Huis zit , is het de vraag hoe Trump gaat reageren. Hij zelf beweert dat hem niets te verwijten valt. Dan is het toch simpel een onschuldige kan met een gerust hart het onderzoek afwachten.

    Afgelopen Vrijdag waren er geruchten in Washington DC , dat Trump aan het overwegen was om Robert Mueller te ontslaan. Enkele uren geleden werd dit weer tegengesproken. Ik verwacht toch roerige dagen.

    Maar pas nadat de belastingplannen er door zijn , want dat heeft prioriteit. Dus tot en met Dinsdag houdt Trump zich nog wel rustig.
  4. [verwijderd] 18 december 2017 08:15
    quote:

    JansenH5 schreef op 16 december 2017 12:55:

    Vanmiddag in De Tara in A'dam gaat niet door wat mij betreft. Te weinig animo hier en ik weet ook niet meer of ik het nog wel zou halen.

    Er staan ook weer veel vervelende ruzietjes op het draadje en ik heb eigenlijk helemaal geen zin om dat soort figuren live te zien.
    Goedemorgen.

    Valt best mee Herr Jansen, de echte schreeuwers ruziezoekers staan meestal aan de zijlijn en komen toch niet opdagen.
    Jij lijkt mij een toffe vent ,als ik een beetje mobiel was en in de buurt woonde was ik beslist gekomen.

495 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 25 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links