Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,830 19 apr 2024 17:35
  • +0,030 (+0,13%) Dagrange 23,440 - 23,880
  • 2.845.773 Gem. (3M) 2,4M

Arcelor Mittal December 2017

863 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 44 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. alblas100 15 december 2017 21:31
    PRAAG (AFN/BLOOMBERG) - ArcelorMittal Ostrava, de Tsjechische dochter van staalconcern ArcelorMittal, verkoopt een onderdeel aan het Poolse Stalprodukt. Dat heeft het bedrijf laten weten aan Tsjechische media. Een overnamebedrag is niet naar buiten gebracht.

    Het gaat om Valcovny Plechu Frydek-Mistek, de divisie die zich bezighoudt het koud walsen van staal. Er zouden ongeveer 460 mensen werken. ArcelorMittal Ostrava heeft in totaal bijna 7000 werknemers.

  2. forum rang 10 voda 15 december 2017 21:47
    Italiaanse CDP en Intesa Sanpaolo sluiten zich aan bij ArcelorMittal - media
    Marcegaglia vertrekt mogelijk uit consortium.

    (ABM FN-Dow Jones) Het Italiaanse nationale investeringsfonds CDP en Intesa Sanpaolo hebben een niet-bindende overeenkomst gesloten om zich bij ArcelorMittal aan te sluiten in de overname van de Italiaanse staalfabriek Ilva. Dit stelden diverse bronnen vrijdag tegenover persbureau Reuters.

    CDP en Intesa zouden volgens de bronnen voor omgerekend 100 miljoen euro willen meedoen en de investering zou in ruil zijn voor het belang dat Marcegaglia momenteel in het consortium met ArcelorMittal heeft.

    Brussel is een diepgaand onderzoek gestart naar de overname van de Italiaanse staalfabriek Ilva door ArcelorMittal en Marcegaglia. Er bestaan zorgen bij de Europese toezichthouder dat door de overname er minder concurrentie ontstaat voor bepaalde staalproducten, waardoor de prijzen mogelijk zullen stijgen. Het vertrek van Marcegaglia uit het consortium zou de zorgen van Brussel mogelijk weg kunnen nemen, aldus de bronnen.

    Het aandeel ArcelorMittal sloot vrijdag 1,9 procent lager op 26,13 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  3. forum rang 10 voda 15 december 2017 22:18
    Beursupdate: AEX op Wall Street
    Aegon sterkste daler.

    (ABM FN-Dow Jones) Op Wall Street zijn vrijdag drie van de negen AEX-genoteerde fondsen ten opzichte van het slot in Amsterdam hoger gesloten. Aegon was met een verlies van 0,9 procent de sterkste daler, ASML met 1,4 procent de sterkste stijger.

    Aegon (-0,86%)
    ArcelorMittal (-0,26%)
    ASML (+1,36%)
    Galapagos (-0,14%)
    ING Groep (-0,08%)
    Philips (-0,07%)
    RELX (+0,20%)
    Royal Dutch Shell (-0,58%)
    Unilever (+0,09%)

    Euro/dollar: 1,1757

    Op basis van de bovenstaande koersuitslagen zou de AEX index, die sloot op 548,67 punten, zijn geëindigd op 548,25 punten.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  4. [verwijderd] 15 december 2017 22:54
    quote:

    gpjf schreef op 15 december 2017 17:03:

    [...]

    Slim gedaan, dat is wel zo mooi met de feestdagen. Vooralsnog blijft mijn target 27,50 maar had natuurlijk er inmiddels al veel meer uit kunnen halen. Enfin het komt wel goed , dus ik zal niet zeuren.
    Ja, achteraf had je meer eruit kunnen halen. Maar je weet niet wat de koers doet. Maandag had ik de keuze gemaakt te verkopen omdat ik de kans op een terugval naar 26 euro groot achtte. Maar weten doe je dat niet en ik heb mij de afgelopen dagen ook wel diverse keren afgevraagd of ik daar slim aan gedaan had.
    En gisteren nog overwogen op 26,6 terug te kopen en met 20 cent winst per aandeel genoegen te nemen i.p.v. de nu behaalde 75 cent per aandeel.

    Als de koers was doorgestegen had ik nu tandenknarsend aan de zijlijn gestaan en had jij gedacht: zie nou maar, al dat in en uitstappen kost geld. Gelukkig ben ik blijven zitten.

    Daghandel of (zeer) korte termijnhandel is leuk, spannend en kan mooi extra rendement opleveren, maar kan ook voor stress zorgen. En het heeft mij ook wel eens geld gekost doordat ik (mede door stress) duurder terugkocht dan ik verkocht had. Volgens mij was dat in zo'n 80% van de gevallen achteraf onnodig geweest.

    Angst dat de trein, waaruit je bent gestapt, niet weer terug komt op een eerder station is een slechte raadgeven.
    Durf uit te stappen na een flinke stijging. Pakt bijna altijd wel goed uit. Met die winst kun je gemakkelijk het verlies compenseren van die keer dat te trein verder gaat en je duurder moet terugkopen als je toch weer aan boord wilt.
  5. forum rang 6 gpjf 16 december 2017 08:39

    WASHINGTON - De Republikeinen in de Senaat en het Huis van Afgevaardigden zijn het eens geworden over de grootste hervorming van het Amerikaanse belastingsysteem in ruim dertig jaar tijd. In het plan staat onder meer dat de winstbelasting vanaf begin 2018 wordt verlaagd van 35 naar 21 procent.

    Ook gaat de belasting voor de hoogste inkomens omlaag van 39,6 procent naar 37 procent. De verwachting is dat de Senaat en het Huis van Afgevaardigden volgende week over deze eindversie van het belastingplan stemmen. Dat gebeurt vermoedelijk dinsdag.

    Democraten hebben felle kritiek geuit op het belastingplan. Ze zeggen dat het vooral gunstig is voor de allerrijksten en dat de middenklasse er weinig profijt van gaat hebben. Twee Republikeinse senatoren die eerder bedenkingen bij de maatregelen hadden, Marco Rubio en Bob Corker, hebben zich alsnog achter het plan geschaard.
  6. Kerncentrale 16 december 2017 09:41
    Oei, er is een heuse rel losgebarsten hier op dit forum van Arcelor Mittal. Er wordt zelfs gedreigd met advocaten! Och een beetje sensatie is altijd wel leuk maar onderhuids borrelt het al langer. Gisteravond was het kookpunt. Heb het zelf gevolgd en was niet de enige. Om 24.00 duur was het vuurwerk. Ik geloof dat de moderator maar even achter de kerstboom heeft geschuild om er niet bij betrokken te raken. Tja mannen hè, gelijk weer aan het knokken, wij vrouwen houden het beschaafder, wij trekken elkaar de haren uit, hebben dan een goed excuus voor onszelf om naar de kapper te gaan en ja daar hoort ook weer nieuwe kleding bij en...... Oh, dat weet u wel, dat merkt u wel aan uw rekening saldo. Oké waar waren we...

    Ehhh even zien.....als u dan vraagt wie waren erbij betrokken. Nou o.a. Voda en Newkidintown en die andere gozer (hoe heet ie toch?)
    Ikke niet, ik zit/zat op een veilige afstand. Ik hoor sommigen roepen Voda?? Had u niet verwacht toch van deze beschaafde heer met zijn respectabele leeftijd, ha, ha nee ik ook niet. Toevallig heb ik Newkidintown vorig jaar tijdens het feestje ontmoet en ik kan u vertellen dat ik daar graag een beschuitje mee wil eten, maar niet boos moet maken. En Voda was er ook, maar ook weer niet.

    Maar ze zoeken het maar uit en ga de koers afwachten waarmee Arcelor Mittal dit jaar mee eindigt. U mag eerlijk weten dat ik denk dat het achter in de €25,- eindigt. Als het echter €27,50 wordt zou het me ook niet verbazen. Hè, ik ruik een sigaretten lucht!

    Wat? Zit ik op het verkeerde forum? Echt niet! Oh,het verkeerde draadje!! Ik zie het al. Nou ja, het is zaterdag en weekend. Tip: eindstand Arcelor Mittal op 31 december 2017. Het is maar een spelletje hoor zeggen de heren daar. Ja maak dat de kat wijs. Stelletje fanatiekelingen!
  7. [verwijderd] 18 december 2017 08:02
    quote:

    peter_36 schreef op 18 december 2017 07:55:

    [...]

    Hou toch op met je nietszeggende op de gok uitspraken. T zoukunnenmaarhetzouookzomaarniet pfff
    Iron ore helaas toch weer lager waardoor AM hier weer last van krijgt> lees verder zal gaan dalen helaas helaas, niet echt veel maar zo rond de € 25,95 / 26,- zal openingskoers worden en de rest van de dag hierop blijven schommelen met dalingen naar circa € 25.75 - 25,85 en een slot van rond de € 26,- hoger kan ik het niet maken, en de € 27,- dan wel nog mooier/hoger € 27,50 kunnen we echt wel op onze AM buik schrijven voor dit jaar.
  8. forum rang 4 Kogovus 18 december 2017 08:20
    quote:

    Zoutochkunnen schreef op 18 december 2017 08:02:

    [...]

    Iron ore helaas toch weer lager waardoor AM hier weer last van krijgt> lees verder al dalen, niet veel € 25,95 / 26,- zal openingskoers worden en de rest van de dag hierop blijven schommelen met dalingen naar circa € 25.75 - 25,85 en een slot van rond de € 26,- hoger kan ik het niet maken.
    Aha, dus dat baseer je het dus op, dat je het niet hoger kan maken. Dat is nu eens een mooie beredenering, "ik kan het niet hoger maken".

    Jammerlijk genoeg blijft het giswerk en soms krijg je met giswerk wel eens gelijk. In de volksmond noemt men dat "gokken".

    Maar wat betekent gokken nu eigenlijk? Even bij de van Dale opgezocht, leef je uit zou ik zeggen en veel succes vandaag.

    het gokken: een gokje wagen zijn kans beproeven; op de gok zonder berekenend overleg, maar toch in de hoop op een goede uitslag

    Gr. Ko

863 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 44 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Herstel in zicht voor ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links