Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ordina - December

194 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Kompas 8 december 2017 18:48
    Ja, het betreft gedeelde omzet waarvan nog maar moet blijken hoe groot het deel van de taart voor Ordina zal blijken te zijn, maar wie alles op voorhand negatief blijft uitleggen zal nooit een vrolijke belegger worden ;-) Ik ben dan ook blij met elk nieuw (Overheids)project waarbij de naam Ordina wordt genoemd!

    VWS en SZW steken 90 miljoen in flexibele inhuur

    7 DECEMBER 2017

    Inhuur
    De ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) hebben acht ict-dienstverleners ingeschakeld voor de flexibele inhuur van ict'ers. Dat zijn Capgemini, CGI, Atos, Ordina, Brunel, Headfirst, Linkit en een combinatie van CIM Solutions, SLTN en VKA. De opdracht heeft een totale waarde van negentig miljoen euro en een looptijd van vier jaar.

    De opdrachten gaan per 1 januari 2018 in. Eind 2017 lopen bestaande afspraken over ict-inhuur af. Uit de aanbestedingsdocumenten van de nieuwe opdracht blijkt dat de ministeries in de periode 2015-2016 vooral projectmanagers, applicatieprogrammeurs/ontwikkelaars, ict-architecten, functioneel applicatiebeheerders, testmanagers, informatiespecialisten en testers inhuurden.

    www.computable.nl/artikel/nieuws/over...
  2. forum rang 8 Wilbar 11 december 2017 22:19
    Atos brengt miljardenbod uit op Gemalto
    Gepubliceerd op 11 dec 2017 om 22:02

    PARIJS (AFN) - Digitaal beveiliger Atos heeft een bod van 4,3 miljard euro uitgebracht op de in Amsterdam genoteerde branchegenoot Gemalto. Dat maakte de Franse onderneming maandagavond bekend.
    Atos hoopt Gemalto met de bekendmaking van het bod zover te krijgen om aan de onderhandelingstafel aan te schuiven. Gemalto is voor het eerst op 28 november benaderd met het bod, maar ging nog niet op de uitgestoken hand in.

    Atos zegt 46 euro per aandeel in contanten voor Gemalto over te hebben. Het bod kan worden gefinancierd uit bestaande middelen. Gemalto sloot maandag op de beurs op een koers van 33,89 euro.
    Gemalto werd in de zomer al door analisten aan Atos en enkele andere bedrijven gelinkt. Toen werd echter nog een overnameprijs richting de 75 euro per aandeel genoemd. Sindsdien kelderde de waarde van het bedrijf echter na meerdere winstwaarschuwingen.
  3. forum rang 8 Wilbar 12 december 2017 09:00
    Nee hoor analyse. Hier mag je uit opmaken dat in het kader van de digitale transformatie een Frans IT-bedrijf een flinke stap wil gaan zetten door een flinke internationale speler in de DT over te gaan nemen. Daarmee zal dan het marktaandeel van Atos in de IT-wereld weer verder toenemen na eerder uitstekende strategische overnames te hebben gedaan. Snap je het nog ?
    Zover zal Ordina dus noooooooooit komen,analyse.
  4. forum rang 4 torro 12 december 2017 19:46

    Princen zal ook voorzitter worden.
    (ABM FN-Dow Jones) Ordina zal Caroline Princen op de jaarvergadering van 26 april 2018 voorstellen als commissaris. Dit maakte Ordina dinsdagavond bekend.
    Indien aandeelhouders van Ordina instemmen met de benoeming, dan zal Princen ook voorzitter van de raad worden. Zij volgt Johan van der Werf op, die sinds 2010 commissaris bij Ordina is.
    Princen is momenteel vice-voorzitter van de raad van toezicht van het Universitair Medisch Centrum Utrecht en onder meer lid van de raad van commissarissen van Royal Flora Holland. Zij was tussen 2010 en 2017 lid van de raad van bestuur van ABN AMRO.
    Door: ABM Financial News.
  5. Espanjolles 12 december 2017 21:22
    quote:

    analyse_A3CD schreef op 12 december 2017 16:31:

    Moet er iemand van zijn aandelen af? Zo maar een dump op 1.47 er tussen door?
    Dit stinkt behoorlijk, zet een rem op koersontwikkeling!!

    Onbelegbaar aandeel?? Getver.................
    Wie niet? Maar dit is een klein plukje van pietje. ;-)
194 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links