Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Degiro

4.250 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 213 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 11 oktober 2017 16:25
    Nooit geweten dat Binck deed deed. Hoe zit het met Alex? Weet iemand dat? Volgens mij lenen ze geen aandelen uit.

    Binck laat belegger profiteren van uitlenen

    Gepubliceerd op 11 okt 2017 om 09:37 | Views: 4.281

    Binck 16:03
    4,38 -0,02 (-0,34%)

    AMSTERDAM (AFN) - Nederlandse en Belgische beleggers bij BinckBank profiteren voortaan mee van het uitlenen van hun effecten. Ook mogen ze zelf kiezen of hun effecten worden uitgeleend, zo laat de onlinebroker weten.

    Het uitlenen van aandelen in ruil voor een vergoeding is niet nieuw. Normaal gesproken houden doorsnee beleggers daar niets aan over, maar verdwijnt het geld in de zak van de bank of beleggersbemiddelaar. Bij het openen van een rekening stemmen beleggers daar, vaak zonder zich daarvan bewust te zijn, mee in.

    BinckBank laat klanten nu zelf kiezen of ze hun effecten ter beschikking van anderen willen stellen. De kosten worden na aftrek van administratieve kosten gelijk verdeeld tussen BinckBank en de belegger. Vergoedingen worden per dag berekend.
  2. forum rang 10 voda 12 oktober 2017 16:12
    Ook DeGiro deelt inkomsten uitlenen stukken

    Klanten krijgen helft van inkomsten.

    (ABM FN-Dow Jones) DeGiro gaat, in navolging van BinckBank, de inkomsten die het genereert met het uitlenen van stukken, delen met klanten. Dit maakte de onlinebroker donderdag bekend.

    "DeGiro gaf beleggers altijd al deze keuze en verwerkte de inkomsten in de gemiddeld 80 procent lagere tarieven. We gaan de voorwaarden verder verbeteren en delen de inkomsten in de toekomst op gelijke basis met de klant", zo liet DeGiro weten.

    Concurrent BinckBank maakte woensdag bekend de netto-inkomsten die het uitlenen van stukken oplevert, voortaan te zullen delen met zijn klanten.

    "De stap van BinckBank om het uitlenen van effecten mogelijk te maken is volgens ons goed voor beleggers. Het feit dat BinckBank de klant van wie de stukken geleend worden direct compenseert vinden we een transparante methode die we in de loop van 2018 zullen overnemen", zei commercieel directeur Gijs Nagel donderdag in een toelichting.

    "De lage tarieven houden we in stand", benadrukte DeGiro nog.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  3. forum rang 10 voda 19 oktober 2017 14:26
    Correctie: DeGiro groeit hard door

    Klantenbestand en transacties groeien aanzienlijk.

    (ABM FN-Dow Jones) Onlinebroker DeGiro heeft in de eerste negen maanden van dit jaar een stevige groei gerealiseerd. Dit bleek donderdag uit een handelsbericht van de prijsvechter.

    De omzet steeg in de afgelopen negen maanden op jaarbasis met maar liefst 65 procent tot 28,8 miljoen euro. Deze groei was te danken aan 10,4 miljoen transacties die de broker verwerkte, 55 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Het klantenbestand groeide met 62 procent tot 208.267 accounts. Daarvan werden in het derde kwartaal 3,5 miljoen transacties verwerkt en 22.474 nieuwe rekeningen geopend.

    DeGiro wil in 2018 nieuwe innovatieve diensten introduceren en uitbreiden naar Azië. De onlinebroker nam ook kennis van berichten rondom de kabinetsformatie over de wens van het kabinet om fintech bedrijven te stimuleren een bankvergunning aan te vragen. DeGiro is een analyse gestart om te bepalen of dit opportuun is.

    Correctie: om het juiste aantal nieuwe geopende rekeningen weer te geven.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  4. forum rang 10 voda 30 oktober 2017 16:08
    DeGiro schrapt ook transactiekosten voor hefboomproducten

    Actie in navolging van BinckBank.

    (ABM FN-Dow Jones) DeGiro heeft maandag, in navolging van concurrent BinckBank, de transactiekosten voor bepaalde hefboomproducten verlaagd naar nul.

    Dit betekent dat per 1 november voor een bepaalde selectie hefboomproducten, volgens de broker de meest populaire producten, niet langer 1 euro per transactie zal worden gevraagd door DeGiro.

    Voorbeurs kondigde BinckBank al aan voortaan geen kosten meer in rekening te brengen voor klanten die in de Binck Turbo handelen.

    "DeGiro neemt deze stap om onze belofte aan beleggers, namelijk het beste product aan te bieden tegen de laagste prijs, in stand te houden", zo verklaarde oprichter Gijs Nagel de snelle reactie op de prijsverlaging van Binck.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  5. Dhrbelegger 15 november 2017 16:51
    Vandaag interessant stukje over DeGiro in het blad De Geldgids, er wordt expliciet gewaarschuwd door DNB voor het groter dan 20000 beleggen bij deze partij in vergelijking met andere partijen.

    Verder, Ik gebruik iig weer Binck, ze hebben me een interessant aanbod gedaan en nu de binck turbos gratis zijn is het helemaal interessant. Spreads bij DeGiro zijn veel groter dan bij Binck, wat uiteindelijk zich vertaald in hogere transactiekosten. Ook de financieringsrente ligt hoger bij Degiro.. Mensen vergeten naar dit soort zaken te kijken. Men vergeet dat de secondaire voorwaarden, zoals een stabiel platform, toegankelijkheid voor het snel kunnen handelen, betrouwbaar netwerk en goede klantenservice uiteindelijk het verschil veel meer maakt dan sec prijs. Daarnaast moet men ook verder kijken dan de neus lang is, en in acht nemen dat spreads, financieringsrente etc allemaal veel nadeliger is bij DeGiro dan bij andere partijen.
  6. moaventtog 15 november 2017 17:01
    quote:

    Dhrbelegger schreef op 15 november 2017 16:51:

    Vandaag interessant stukje over DeGiro in het blad De Geldgids, er wordt expliciet gewaarschuwd door DNB voor het groter dan 20000 beleggen bij deze partij in vergelijking met andere partijen.
    Degiro leent je stukken uit die dan op hun beurt gebruikt worden om ja wat,zeg het maar,euhh kopen?nee ze zijn al gekocht,euh,verkopen dan...juist.
    Je wil iets verdienen door te kopen en dan geef je je stukken af aan ene die ermee
    gaat verdienen door te verkopen.Alleen is die andere veel sterker dan jou en de
    uitkomst is altijd dat JIJ je broek scheurt.Mensen zijn toch domme wezens....
  7. forum rang 9 objectief 15 november 2017 19:05
    quote:

    Dhrbelegger schreef op 15 november 2017 16:55:

    Platform van Binck is uitstekend en de app daarnaast werkt vele malen beter dan die van DeGiro. Ben daarnaast zeer tevreden over het automatisch beleggen bij Binck forward.. Tot nu toe 1 van de goedkoopste met de beste rendementen.

    Groet,
    De werking van een platform is voor mij totaal onbelangrijk...het gaat o.a. om de
    hoogte van de tarieven, want dat is je eerste winst op een transactie.
    En DeGiro is veruit het goedkoopste, vooral als je geen forse bedragen belegt.
  8. forum rang 6 haas 15 november 2017 19:13
    nou krijg ik net mail van Binck waarom ik nog Binck 360 gebruik:)

    moet nr pro trader: net even bekeken: niet mijn cup a soup
    Bij Binck zijn ze, vindt ik niet zo handig, om die schermen eens gewoon te laten zoals het is. En dan vragen ze mij wat ik ervan vindt: LATEN ZE ZELF EENS GAAN BELEGGEN MET HUN PAKKETTEN DIE PILOTEN DAAR

    PS Zeggen ze ook dat die brink 360 einde jaars weggaat
    Laat die 360 dan toch gewoon zitten:)
  9. forum rang 9 objectief 11 december 2017 14:55
    quote:

    Pavlovius schreef op 11 december 2017 14:30:

    Wat moet je met de opties in je porto doen die je NIET wilt uitoefenen? Wat gebeurt er als ik er niets mee doe en dus laat staan?
    Elke bank/broker maakt melding van de expiratie...over welke opties gaat het, dat praat gemakkelijker...bijv. AEX opties december 2017..dan hoef je niks te doen, ze worden afgerekend. Andere opties december 2017 moet je wel zelf regelen.
  10. [verwijderd] 11 december 2017 15:08
    Ik heb wat opties voor BAM n.v. die waardeloos zijn geworden. Expiratie 15 dec (a.s. vrijdag). Ik wil ze niet uitvoeren uiteraard omdat de koers nu lager staat dan de optie (dus daar zou ik een flink verlies op maken). Hoe werkt het precies? Moet ik het melden dat ik ze NIET wil uitvoeren of gaat dan vanzelf bij geen reactie?
  11. forum rang 9 objectief 11 december 2017 15:29
    quote:

    Pavlovius schreef op 11 december 2017 15:08:

    Ik heb wat opties voor BAM n.v. die waardeloos zijn geworden. Expiratie 15 dec (a.s. vrijdag). Ik wil ze niet uitvoeren uiteraard omdat de koers nu lager staat dan de optie (dus daar zou ik een flink verlies op maken). Hoe werkt het precies? Moet ik het melden dat ik ze NIET wil uitvoeren of gaat dan vanzelf bij geen reactie?
    Het blijft nog vaag...omdat je er niet zegt of het gekochte call opties zijn of geschreven call opties of gekochte put opties of geschreven put opties en met welke prijs...kortom: het is gokken waarover het gaat.

    Maar stel dat je in het verleden call opties december 2017 met strike 4 hebt gekocht (koers 3,577 lager dan de 4), dan lopen deze opties af op nihil. (hoef je niks te doen)
  12. forum rang 7 A3aan 11 december 2017 15:31
    Call opties in the money moet je voor vrijdag sluiten beurs zelf verkopen. Doe je dat niet dan doet DeGiro dat voor je en pikken ze 25% van de winst in. Vroeger zelfs 50% heb ik meegemaakt. Alle brokers waarschuwen dat opties aflopen maar DeGiro deed dat toen niet. Zij dachten niet in belang van klant maar in eigen belang, dus 50% inpikken. Ben toen gelijk weg gegaan.

    Call opties die waardeloos zijn geworden hoef je niets aan te doen. Lopen gewoon waardeloos af. Je inleg is dus foetsie.
  13. [verwijderd] 11 december 2017 15:43
    @Fred dank voor je reactie. Had het inderdaad duidelijker moeten maken dat het gekochte call opties betreft, namelijk (BAM C4.2 15DEC) die nu dus waardeloos zijn.

    Mijn angst was dat als ik niets doe, de optie door DeGiro misschien alsnog uitgevoerd wordt en ik met een zooi aandelen opgescheept zit die ik niet wil hebben (niet voor die prijs iig).

    @A3 Dank voor je uitleg, dat is zeker iets wat handig kan zijn in de toekomst om te weten.
  14. Petex 12 december 2017 15:52
    ok....teveel (wisselende) ervaringen en info, zowel positief of negatief....
    Ik overweeg om een account te nemen bij de Giro, om enkele interessante aandelen te nemen welke ik niet kan kopen bij de ING.
    Zal dus slechts voor een paar aandelen zijn en niet de grootste kapitalen, daar gebruik ik ING voor.
    Is de Giro hiervoor geschikt? Of te duur daarvoor?
    Zijn er momenteel nog addertjes onder het gras, draait alles soepel nu of is het geheel af te raden?
    Ik lees graag jullie reacties!
4.250 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 213 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 -0,43%
EUR/USD 1,0729 +0,29%
FTSE 100 8.078,86 +0,48%
Germany40^ 17.931,00 -0,87%
Gold spot 2.332,62 +0,71%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,85%
RENEWI
+4,68%
B&S Gr...
+2,85%
Flow T...
+2,26%
Fugro
+2,09%

Dalers

ADYEN NV
-18,43%
VIVORY...
-8,38%
WDP
-4,93%
Alfen ...
-4,39%
CM.COM
-3,66%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links