Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Arcadis AEX:ARCAD.NL, NL0006237562

  • 60,300 24 apr 2024 10:53
  • +0,150 (+0,25%) Dagrange 60,000 - 60,600
  • 9.900 Gem. (3M) 140,4K

Arcadis 2017

976 Posts
Pagina: «« 1 ... 41 42 43 44 45 ... 49 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 21 november 2017 12:13
    Update2: Arcadis komt met nieuwe doelstellingen

    Operationele marge moet naar 8,5 tot 9,5 procent.

    (ABM FN-Dow Jones) Arcadis wil in de komende jaren groeien en de financiële positie verbeteren. Dit bleek uit de nieuwe doelstellingen die het internationale advies- en ingenieursconcern dinsdagochtend bekendmaakte voorafgaand aan een beleggersdag in Londen.

    Voor de jaren 2018 tot en met 2020 mikt Arcadis op een operationele marge van 8,5 tot 9,5 procent, ten opzichte van 7,1 procent in 2016. De autonome omzetgroei moet volgens de nieuwe richtlijnen boven de groei van het bruto binnenlands product in de markten van Arcadis uitkomen.

    De dividenduitkering blijft staan op 30 tot 40 procent van de operationele nettowinst.

    Desinvesteringen en selectieve acquisities behoren ook tot de nieuwe strategie onder leiding van CEO Peter Oosterveer. Eerder dit jaar liet Arcadis reeds weten het architectenonderdeel CallisonRTKL in de etalage te zetten. Dit proces verloopt voorspoedig, meldde het concern nu. Arcadis zal hierover tijdens de beleggersdag geen aanvullende mededelingen verschaffen.

    Arcadis kwam eind 2015 in de financiele problemen terecht door een combinatie van factoren, waaronder een verslechtering van het werkkapitaal. Klanten in met name het Midden-Oosten stelden betalingen uit. Het concern wil nu het nettowerkkapitaal uitgedrukt tegenover de bruto omzet terugbrengen van 17,5 procent in 2016 tot onder de 17,0 procent in 2018-2020. De verhouding tussen de nettoschuld en het EBITDA resultaat moet uitkomen tussen de 1,0 en 2,0. Deze schuldverhouding was 2,5 in 2016.

    De focus komt te liggen op klanten die hun rekeningen betalen en Arcadis gaat het proces van geld innen beter analyseren.

    Het rendement op geïnvesteerd kapitaal moet boven de tien procent uitkomen.

    Het aandeel Arcadis is maandag gesloten op 18,77 euro.

    Update2: om extra informatie toe te voegen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  2. forum rang 10 voda 21 november 2017 12:13
    Beursblik: Arcadis conservatief met nieuwe doelstellingen

    KBC Securities had op meer gerekend.

    (ABM FN-Dow Jones) De nieuwe financiële doelstellingen van Arcadis zijn aan de conservatieve kant. Dit schreef analist Cédric Duinslaeger van KBC Securities dinsdadg in reactie op de mededelingen van het advies- en ingenieursconcern.

    Voor de jaren 2018 tot en met 2020 mikt Arcadis op een operationele marge van 8,5 tot 9,5 procent en het nettowerkkapitaal ten opzichte van de omzet moet onder de 17 procent uitkomen. Duinslaeger had voor de marge gerekend op 9 tot 10 procent en op een lager percentage voor het werkkapitaal.

    De analist is van mening dat het management voorzichtig is gezien de problemen waarmee Arcadis de afgelopen jaren mee te kampen had. Het bestuur wil volgens de marktvorser niet beginnen met het stellen van onhaalbare doelen, zoals de voorgaande financiële doelstellingen, wat zou kunnen leiden tot gedemotiveerd personeel.

    Duinslaeger merkt op dat het gebrek aan details als teleurstellend kan worden ervaren. Arcadis gaf geen concrete details over de winstgevendheid in Brazilië of over de betalingsproblemen in het Midden-Oosten.

    Positief is volgens de martkvorser dat Arcadis geen grote herstructurering heeft aangekondigd of afschrijvingen.

    Het advies van KBC Securities is Houden met een koersdoel van 13,50 euro.

    Op een rood Damrak noteerde het aandeel Arcadis dinsdagochtend 0,3 procent hoger op 18,83 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  3. forum rang 10 voda 21 november 2017 12:14
    Beursblik: Arcadis is realistisch voor komende jaren

    NIBC vindt strategische update positief.

    (ABM FN-Dow Jones) Arcadis heeft realistische doelstellingen uiteengezet voor de komende jaren. Dit concludeerde analist Edwin de Jong van NIBC dinsdag.

    De marktvorser stelde dat de financiële targets op het eerste gezicht niet veel afwijken van zijn eigen ramingen, met uitzondering van het werkkapitaal. Arcadis wil het werkkapitaal ten opzichte van de omzet tot onder de 17 procent terugbrengen. De Jong had op een lager percentage gerekend.

    De analist spreekt evenwel van een positieve update. "Arcadis heeft geen overambitieuze doelstellingen gerealiseerd", aldus de analist. De Jong verwelkomt de focus die Arcadis zal gaan leggen op de zogenoemde "global excellence centers", al is dit voor de analist geen verrassing omdat CEO Peter Oosterveer hier al positieve ervaring mee heeft opgedaan toen hij voor het Amerikaanse Fluor werkte.

    Het nieuwe financiële raamwerk is volgens De Jong robuust.

    Arcadis zei ook te kijken naar desinvesteringen en selectieve overnames en de analist is benieuwd naar de regio's waar dit kan gebeuren. De Jong denkt dat Arcadis met overnames vooral zal kijken naar digitalisering.

    NIBC heeft een Neutraal advies met een koersdoel van 12,50 euro.

    Op een rode beurs steeg het aandeel Arcadis 2,0 procent hoger op 19,12 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  4. forum rang 10 voda 21 november 2017 20:25
    Nieuwe topman Arcadis zet realistische lijnen uit

    Focus op autonome groei, global excellence centers en digitalisering.

    (ABM FN-Dow Jones) De nieuwe topman Peter Oosterveer van Arcadis heeft realistische financiële doelstellingen vastgesteld voor de komende jaren, waarmee het advies- en ingenieursconcern na een paar zware jaren weer terug wil keren naar autonome winstgevende groei.

    Na ruim een half jaar in dienst te zijn, kondigde Oosterveer dinsdagochtend in Londen de nieuwe strategie voor 2018 tot en met 2020 aan. Oosterveer was hiervoor operationeel directeur bij het Amerikaanse bouwbedrijf Fluor, waar hij in totaal 28 jaar heeft gewerkt. Hij trof in Arcadis een bedrijf aan dat in de problemen was geraakt.

    Oosterveer ziet evenwel geen noodzaak om Arcadis volledig op de schop te nemen. Het bedrijf zal goed gediversifieerd blijven om in te spelen op mondiale thema's zoals verstedelijking, met name in opkomende markten, en duurzaamheid met het oog op het veranderende klimaat. Nog meer als voorheen zet de onderneming sterk in op cultuur. "People first", luidt het mantra.

    De nieuwe topman brengt wel andere accenten aan, die moeten leiden tot een verbetering van resultaten. Een van de aspecten waar Oosterveer zwaar op inzet is het gebruik van Global Excellence Centers, op zichzelf staande afdelingen met hoogopgeleid personeel die op projecten wereldwijd kunnen worden ingezet. Oosterveer heeft hier veel positieve ervaringen mee gehad bij Fluor, dat hiermee al in het begin van de jaren negentig is begonnen.

    Arcadis maakt al enige tijd gebruik van GEC's. Zo wordt in Australië een kwart van al het werk uitgevoerd door een GEC. "Een deel van een project in Sydney kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd door een GEC in Bangalore. Die mensen hebben daar dezelfde capaciteiten, maar er hangt wel een ander kostenkaartje aan", legde Oosterveer uit. "Dit kostenvoordeel levert ook mogelijkheden op om nieuwe opdrachten te winnen."

    De CEO heeft in zijn carrière veel varianten van GEC's meegemaakt, maar is van mening dat de uitvoering van Arcadis voordelen heeft ten opzichte van de concurrentie. "De werknemers van de GEC bij Arcadis zijn een integraal onderdeel van het team dat bijvoorbeeld in Londen of in Melbourne werkt, ondanks dat ze op een andere locatie zitten. Die integratie zorgt voor een efficiencyslag die ik anderen nog niet heb zien maken."

    Dit jaar werken ongeveer 2.600 mensen bij Arcadis voor een GEC, iets minder dan 10 procent van de in totaal 27.000 werknemers. Hoewel Oosterveer geen strak tijdspad voor ogen heeft, is het de intentie om uiteindelijk in heel het bedrijf het aandeel van GEC op te krikken naar een kwart of zelfs meer. De grootste groeimogelijkheden liggen in Amerika. "Niet alleen omdat we daar veel activiteiten hebben, maar ook omdat we daar nu op een relatief kleine schaal gebruik maken van GEC's", zei Oosterveer, die verwacht dat dit uiteindelijk een aanzienlijke positieve impact op Arcadis zal hebben.

    Digitalisering

    Arcadis gaat ook werk maken van digitalisering. Momenteel staat digitalisering nog in de kinderschoenen, zei Oosterveer, in vergelijking tot andere sectoren, maar zal op korte termijn erg belangrijk gaan worden. "Dat is goed nieuws, want niemand in deze industrie is echt leidend, maar dat willen wij wel worden."

    Arcadis gaat data verzamelen over projecten, wat nu nog niet overal gebeurt, omdat de klant dit niet altijd vraagt. Maar deze informatie kan volgens de topman goed gebruikt worden voor toekomstige projecten. Een voorbeeld is het gebruik van data via sensoren om een efficiencyslag te maken met het uitvoeren van onderhoud. Dit doet Arcadis momenteel al bij een klus voor Asset Rail, dat in spoorwegonderhoud doet.

    Arcadis heeft reeds een groep mensen voor zich werken die zich enkel bezig houden met digitalisering en stelde eerder dit jaar een chief digital officer aan.

    Financiële doelstellingen

    De financiële doelstellingen die Arcadis vandaag afgaf voor de periode 2018 tot en met 2020 werden door analisten als conservatief, maar realistisch bestempeld. Arcadis mikt op een operationele marge van 8,5 tot 9,5 procent, ten opzichte van 7,1 procent in 2016.

    De onderneming is de laatste jaren sterk gegroeid door een aantal grote overnames zoals EC Harris en Hyder Consulting. Oosterveer wil daarentegen vooral inzetten op autonome groei, eventueel aangevuld met "selectieve" overnames. De autonome omzetgroei moet tenminste boven de groei van het bruto binnenlands product in de markten van Arcadis uitkomen.

    "Arcadis heeft geen overambitieuze doelstellingen gerealiseerd", concludeerde analist Edwin de Jong van NIBC Markets. Analist Cédric Duinslaeger van KBC Securities stelde dat de CEO waarschijnlijk niet wil beginnen met het stellen van onhaalbare doelen, zoals de voorgaande financiële doelstellingen dit wel waren. Dit zou kunnen leiden tot gedemotiveerd personeel.

    Het concern wil nu het nettowerkkapitaal uitgedrukt tegenover de bruto omzet terugbrengen van 17,5 procent in 2016 tot onder de 17,0 procent.. De verhouding tussen de nettoschuld en de EBITDA, de zogenoemde schuldratio, moet uitkomen tussen de 1,0 en 2,0. Deze verhouding was in 2016 nog 2,5.

    Het dividendbeleid blijft ongewijzigd, wat betekent dat Arcadis 30 tot 40 procent van de operationele winst zal blijven uitkeren.

    De plannen werden positief ontvangen door beleggers. Het aandeel Arcadis won dinsdag 5,1 procent en steeg naar 19,72 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  5. Umi1 22 november 2017 19:45
    Ik heb vandaag mijn resterende Turbo's buitengegooid met aanzienlijke winsten.
    Outlook is niet spectaculair, mogelijks wel wat conservatief, dus mss opwaartse aanpassing mogelijk na verloop van tijd. Geloof wel sterk in de CEO z'n aanpak, maar faire waarde komt dicht in de buurt & denk meer winst (met minder risico) te behalen met aandelen die een grotere onderwaardering hebben...
    Veel succes aan de zittenblijvers!
  6. forum rang 10 voda 23 november 2017 16:34
    Arcadis krijgt opdracht van Hoogheemraadschap

    Gepubliceerd op 23 nov 2017 om 08:12 | Views: 830

    Arcadis 16:15
    19,41 -0,32 (-1,62%)

    ARNHEM (AFN) - De advies- en ingenieursorganisaties Arcadis en Sweco hebben samen de raamovereenkomst Sterke Lekdijk van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden verworven. De potentiële waarde van het contract is minstens 2 miljoen euro, aldus Arcadis donderdag.

    Het contract kent een looptijd van twee jaar en een optie voor nog eens twee jaar.
    Het programma Sterke Lekdijk bestaat uit zeven dijkversterkingen tussen Amerongen en Schoonhoven en kent een lengte van 55 kilometer. De deelprojecten van de Sterke Lekdijk worden op basis van mini-competities verder verdeeld onder de drie raamcontractanten. Arcadis en Sweco ondersteunen de projectteams van de opdrachtgever met producten voor de verkennings- en planstudiefase.

    Daarnaast coördineert het duo onderzoeken en ondersteunen ze de opdrachtgever met kennisontwikkeling- en uitwisseling. Het resultaat van het project is een Sterke Lekdijk, die in 2028 voldoet aan de nieuwe normen voor waterveiligheid.
  7. forum rang 10 voda 24 november 2017 20:03
    Uitgelicht: strategie Arcadis goed ontvangen

    Nieuwe topman komt met voorzichtige doelstellingen.

    (ABM FN-Dow Jones) De nieuwe strategie die Arcadis deze week onthulde is geen trendbreuk, maar meer een kwestie van accentwijzigingen in combinatie met realistische doelstellingen. Beleggers stelden dit op prijs en de koers steeg.

    Afgelopen dinsdag op de beleggersdag in Londen werd bekend wat de plannen zijn van de nieuwe topman Peter Oosterveer voor het wereldwijd opererende advies- en ingenieursconcern. De CEO heeft zijn eerste maanden bij de onderneming vooral gebruikt om het bedrijf te leren kennen en zei meer dan 150 één op één gesprekken te hebben gevoerd.

    Oosterveer komt van het Amerikaanse bouwbedrijf Fluor waar hij ruim 25 jaar heeft gewerkt. Fluor is actief in ongeveer 25 landen wereldwijd, waaronder Nederland, en Oosterveer heeft daar veel internationale ervaring opgedaan. Begin 2014 werd hij operationeel directeur bij het bouwbedrijf uit Texas, een positie die hij vervulde totdat hij in april dit jaar bij Arcadis aan de slag ging.

    Het Arcadis dat hij aantrof, is herstellende van de neergang die eind 2015 werd ingezet. Betalingsproblemen bij klanten in het Midden-Oosten zetten het werkkapitaal flink onder druk. De belangrijke Noord-Amerikaanse milieu activiteiten liepen fors terug en in Brazilië werd de onderneming meegesleurd in een recessie. Dit kostte de vorige topman, Neil McArthur eind 2016 uiteindelijk de kop. Onder de leiding van de Schot groeide Arcadis via overnames van de consultancybureaus Callison en Hyder.

    Oosterveer zal daarentegen vooral gaan inzetten op autonome groei. Een van de financiële doelstellingen voor 2018 tot en met 2020 is een autonome groei die boven de groei van het bruto binnenlands product in de markten van Arcadis uitkomt.

    De bestuursvoorzitter zag geen reden om Arcadis volledig op de schop te nemen. De structuur zit naar zijn mening goed in elkaar, al gaat hij wel andere accenten aanbrengen.

    Selectiviteit was een veel gebruikt woord tijdens de presentaties op de beleggersdag. Wanneer een klant of project niet winstgevend genoeg is, dan zal sneller afscheid genomen worden. "We hoeven niet alles voor iedereen te doen overal in de wereld, we moeten selectief zijn", zei Oosterveer.

    Global Excellence Centers en digitalisering

    De CEO gaat ook veranderingen doorvoeren waar hij bij Fluor positieve ervaringen mee heeft opgedaan. Onder zijn leiding gaat Arcadis veel meer gebruik maken van zogenoemde Global Excellence Centers, op zichzelf staande afdelingen met hoogopgeleid personeel die op projecten wereldwijd kunnen worden ingezet.

    Dit jaar werken ongeveer 2.600 mensen bij Arcadis voor een GEC, iets minder dan 10 procent van de in totaal 27.000 werknemers. Hoewel Oosterveer geen strak tijdspad voor ogen heeft, is het de intentie om uiteindelijk in heel het bedrijf het aandeel van GEC op te krikken naar een kwart of zelfs meer. De grootste groeimogelijkheden liggen in Amerika, zei Oosterveer in een gesprek met ABM Financial News. Daar wordt momenteel relatief weinig gebruik gemaakt van deze constructie.

    Digitalisering zal ook een vlucht nemen. Er is reeds een groep mensen bij Arcadis aangesteld die zich alleen hier op richten en dit jaar is ook een chief digital officer benoemd. Oosterveer legde uit dat digitalisering nu nog in de kinderschoenen staat in de sector, maar niet voor lang. "Dat is goed nieuws, want niemand in deze industrie is echt leidend, maar dat willen wij wel worden."

    Markten

    Wat de Amerikaanse markt betreft gaat het inmiddels een stuk beter. Arcadis heeft een nieuw management aangesteld in deze regio en ook een nieuw product in de belangrijkste milieumarkt loopt goed. Door een combinatie van verbeterde marktomstandigheden en eigen initiatieven moet de groei hier weer aantrekken, waarvan de eerste tekenen in het derde kwartaal al zichtbaar waren. Vorig jaar werd Mary Ann Hopkins aangesteld om leiding te geven aan zowel Noord- als Zuid-Amerika. Oosterveer zelf kent de Amerikaanse markt heel goed uit zijn tijd bij Fluor en zei hoopvol te zijn om Arcadis weer terug te brengen op het niveau waar het ooit was in deze belangrijke markt, die goed is voor grofweg een derde van de groepsomzet.

    De Braziliaanse markt bleef daarentegen zwak in het afgelopen kwartaal. Toch ziet Oosterveer groeimogelijkheden. Arcadis heeft zijn aanwezigheid in deze markt sinds de neergang behoorlijk teruggebracht, van over de 3.000 naar momenteel zo'n 900 mensen. "Met die 900 mensen verwachten wij in 2018 een behoorlijke resultaatsverbetering te laten zien en niet meer verliesgevend te zijn op projecten", zei Oosterveer. "Het dieptepunt ligt daar achter ons en er is ruimte voor verbetering."

    In het Midden-Oosten moet de eerder genoemde selectiviteit gaan leiden tot een lager risicoprofiel. Klanten die stelselmatig te laat betalen of helemaal niet, worden niet langer bediend. Oosterveer zei dat er genoeg goede klanten te vinden zijn in deze regio. "Ik realiseer me goed dat het Midden-Oosten een heel negatief imago heeft, maar ik kom al 15 jaar in Saoedi-Arabië en mijn ervaring is dat met het selecteren van de juiste klanten je daar geen redenen voor betalingsproblemen hoeft te hebben."

    Realisme

    Analisten bestempelden de nieuw afgegeven financiële doelstellingen als realistisch. Arcadis wil de operationele marge laten groeien van 7,1 procent in 2016 naar 8,5 tot 9,5 procent in 2020. Het concern wil verder het nettowerkkapitaal uitgedrukt tegenover de bruto omzet terugbrengen van 17,5 procent in 2016 tot onder de 17,0 procent.

    "Arcadis heeft geen overambitieuze doelstellingen gerealiseerd", concludeerde analist Edwin de Jong van NIBC Markets. De Jong sprak van een positieve strategische update en verwelkomde de focus op de GEC's. Wel had de analist verwacht dat Arcadis ambitieuzer zou zijn geweest in het terugbrengen van het werkkapitaal.

    Analist Quirijn Mulder van ING wees erop dat Arcadis niet erg concreet was, maar dat had hij ook verwacht. Mulder was erg positief over de presentaties van het bestuur die lieten zien dat Arcadis goed heeft nagedacht over de toekomst. Nu is het volgens de analist zaak deze veelbelovende plannen ook tot uitvoering te brengen. De marktvorser was vooral onder de indruk van de groeimogelijkheden voor de Britse en Australische activiteiten. Wat betreft de Verenigde Staten was Mulder voorzichtiger en wees hij op de felle concurrentie in deze markt, en het feit dat klanten uit de energiesector minder geld te besteden hebben dan in het verleden.

    Op de beleggersdag steeg het aandeel Arcadis ruim 5 procent. Op weekbasis resteerde een winst van 5,1 procent.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  8. Halte 7 december 2017 21:07
    quote:

    torro schreef op 7 december 2017 20:55:

    www.telegraaf.nl/financieel/1405971/k...
    Na drie eerdere succesvolle korte ritjes dit jaar met Arcadis was ik vandaag rond € 18,85 bijna weer ingestapt met idee dat door Bam/ Wessels gedoe Arcadis onterecht wat is afgestraft gisteren en vandaag. Nu dit rapport er ligt over een mogelijk noodzakelijk kapitaalrondje langs de aandeelhouders ben ik uiteraard blij dat ik eigenlijk pas rond €18,50 weer had willen instappen maar dat zal nu waarschijnlijk op een stuk lager niveau kunnen want ik blijf Arcadis ook voor een langere zit een mooi aandeel vinden als de pijn er maar eerst uit is ( zonder dat het mij pijn doet )!
  9. slei 7 december 2017 21:42
    quote:

    torro schreef op 7 december 2017 20:55:

    www.telegraaf.nl/financieel/1405971/k...
    Teeuwisse - ja, die als eerste toentertijd zich inzake Imtech roerde ...:

    O.m.: "...’Boekhoudkundige trucs

    De problemen van Arcadis zijn volgens de analist terug te voeren op te snelle winstneming op projecten, iets dat ook bij Imtech gebeurde. „Er werden steeds meer boekhoudkundige trucs toegepast om de maximale bonus voor het bestuur veilig te stellen”, schrijft Teeuwisse. De analist wil geen commentaar geven op het rapport, dat niet publiek beschikbaar is.

    Arcadis werkt aan projecten op het gebied van infrastructuur en water en begeleidt grote bouwwerken, zoals die van hoogste toren ter wereld, de Burj Kalifa. Het bedrijf zegt zich niet te herkennen in het beeld dat Teeuwisse schetst ten aanzien van de bonussen.

    De agressieve winstneming blijkt volgens TT Research onder meer uit de post debiteuren, die in de afgelopen jaren bijna verdubbelde. Dit terwijl de omzet stabiel was. Dat duidt op snellere facturering.

    Tegelijkertijd liep het aantal dagen dat rekeningen onbetaald bleven op. Een aantal jaren geleden betaalde een debiteur gemiddeld na 50 tot 60 dagen de factuur, nu is dat 95 dagen. De ambitie om dit naar 85 te brengen lijkt niet sterk..."

    Verweer van Arcadis,
    Van Buuren: „Wij hebben een solide balans heeft en een gezonde kasinstroom. Wij maken ons geen enkele zorgen over onze financiële positie...”

    Hoever gaan we morgen onderuit?
  10. gerrit 69 7 december 2017 21:50
    quote:

    torro schreef op 7 december 2017 20:55:

    www.telegraaf.nl/financieel/1405971/k...
    Teun Teeuwisse had met Imtech wel gelijk, alleen met BAM was hij te somber.
    Voor Arcadis zou tussen de 550 en 625 miljoen euro nodig zijn als kapitaal versterking.
    Arcadis is niet het eerste bedrijf dat boekhoudkundige trucs toepast, als het waar is.
    Waar rook is, is vuur is altijd het gezegde en dat geld ook voor Arcadis.
    Ik weet niet of er nog veel shortposities zijn, maar het zou hun wel goed uit komen.
  11. Franky 7 december 2017 22:38
    In tegenstelling tot de post van De Telegraaf, hier een kort filmpje achter de schermen bij Arcadis dat vandaag ook is geplaatst:

    www.rtlz.nl/tv/laatste-videos/achter-...

    Beide geven niet veel aan, aangezien het TT Research rapport niet publiekelijk beschikbaar is. TT zou wellicht gelijk hebben gehad bij Imtech, maar in het verleden behaalde analyse resultaten geven geen garantie voor de toekomst.
  12. [verwijderd] 7 december 2017 22:40
    quote:

    gerrit 69 schreef op 7 december 2017 21:50:

    [...]
    Teun Teeuwisse had met Imtech wel gelijk, alleen met BAM was hij te somber.
    Voor Arcadis zou tussen de 550 en 625 miljoen euro nodig zijn als kapitaal versterking.
    Arcadis is niet het eerste bedrijf dat boekhoudkundige trucs toepast, als het waar is.
    Waar rook is, is vuur is altijd het gezegde en dat geld ook voor Arcadis.
    Ik weet niet of er nog veel shortposities zijn, maar het zou hun wel goed uit komen.
    Het draadje van 2016 staat vol met (boekhoudkundige) trucs van het bestuur van Arcadis.

    Van WPA verkeerd (in hun voordeel) berekenen, tot doelen die niet gehaald worden, als wel gehaald presenteren.

    Hopelijk stopt dit met de nieuwe CEO
976 Posts
Pagina: «« 1 ... 41 42 43 44 45 ... 49 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Koersdoel gehaald: is Arcadis nog koopwaardig na +60%?

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links