Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel VALERIO TX PSE:ALVIO.FR, FR0010095596

  • 0,118 19 apr 2024 15:54
  • -0,002 (-1,34%) Dagrange 0,118 - 0,120
  • 53.167 Gem. (3M) 104,5K

Onxeo 2017

213 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 | Laatste | Omlaag ↓
  1. peebee 12 oktober 2017 10:12
    quote:

    charlies schreef op 11 oktober 2017 17:09:

    [...]

    Morgen gaat het normaal gezien nog meer vuurwerk geven...verwachting is vrijdag boom bij opening maar alles zal afhangen van wat ze op de conference gaan zeggen...good news = double digits - bad news zoals N emissie = -30%

    Al gekeken naar HMNY (Helios)? Sinds gisteren weer +10$ erbij...van 25$-> 37$..had ik maar nog durven kopen
    jazeker, staan inmiddels op mijn aandelenlijst op iphone..
    Helios gesloten op 32,90, is wel erg volatiel..., tevens shortverhaal..
    mijn focus gaat eerst even naar celsion...
  2. forum rang 5 RW1963 12 oktober 2017 13:42
    quote:

    charlies schreef op 10 oktober 2017 17:14:

    Celsion

    Nog een parel in de Amerikaanse aandelen - HMNY Helion - gaat op minder dan 1maand tijd van 2.70$ naar nu 25$...en de rit is nog niet over...niet normaal..helaas deze had ik niet gekocht..damn ;-)
    Interessant. Wat ik mij afvraag is hoe je bij die bedrijven komt?
    Ik lees dat soort informatie helaas vaak te laat.
  3. [verwijderd] 12 oktober 2017 17:47
    quote:

    RW1963 schreef op 12 oktober 2017 13:42:

    [...]

    Interessant. Wat ik mij afvraag is hoe je bij die bedrijven komt?
    Ik lees dat soort informatie helaas vaak te laat.
    ik zit op het forum van Stocktwits , daar krijg je om de haverklap nieuwe bedrijven voorgesteld...die Amerikanen zijn een beetje nuts...ik probeer me dan wat te verdiepen in het bedrijf en maak zo n selectie..bij CLSN was dit een schot in de roos maar er is ook veel crape bij hoor.

    In de zomer had ik bijvoorbeeld Puma (PBYI) aangekocht ...ook bio trouwens, zij kregen toen FDA approval voor FAse III en het aandeel steeg van 50$ naar 100$ op korte tijd..ik heb verkocht op 96$ en nu staan ze al +125$...te vroeg verkocht want ze gaan nog stijgen.

  4. forum rang 5 RW1963 12 oktober 2017 18:51
    quote:

    charlies schreef op 12 oktober 2017 17:47:

    [...]

    ik zit op het forum van Stocktwits , daar krijg je om de haverklap nieuwe bedrijven voorgesteld...die Amerikanen zijn een beetje nuts...ik probeer me dan wat te verdiepen in het bedrijf en maak zo n selectie..bij CLSN was dit een schot in de roos maar er is ook veel crape bij hoor.

    In de zomer had ik bijvoorbeeld Puma (PBYI) aangekocht ...ook bio trouwens, zij kregen toen FDA approval voor FAse III en het aandeel steeg van 50$ naar 100$ op korte tijd..ik heb verkocht op 96$ en nu staan ze al +125$...te vroeg verkocht want ze gaan nog stijgen.

    Bedankt voor het antwoord.

    Dat laatste herken ik. Verkoop je stijgen ze, hou je ze toch dan zakken ze. Het is en blijft moeilijk :-)
  5. [verwijderd] 26 oktober 2017 21:20
    www.onxeo.com/fr/onxeo-provides-strat...

    Vertaald met Google translate.

    Onxeo maakt gebruik van zijn innovatiestrategie en publiceert financiële informatie voor het derde kwartaal van 2017

    OCT 26, 2017
    Onxeo's strategische positionering op DNA-targeting en platON ™ lokt zijn platform van oligonucleotiden
    Ontwikkeling van het vlaggenschip product, AsiDNA ™, in lijn met het plan
    Parijs (Frankrijk), 26 oktober 2017 - 20u00 CEST- Onxeo SA (Euronext Paris en NASDAQ Kopenhagen ONXEO - ISIN FR0010095596) ( "Onxeo" of de "Vennootschap"), een biotechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de klinische fase ontwikkeling innovatieve geneesmiddelen in de oncologie, ook tegen zeldzame kankers of resistent, geeft een update over de strategie en publiceert haar geconsolideerde omzet en cash-niveau op 30 september 2017.

    Judith Greciet, CEO van Onxeo, verklaarde: "Onxeo versterkte de strategische positionering van haar activiteiten op twee van de meest innovatieve en meest gewaardeerde gebieden in de oncologie, remming van tumor DNA-reparatie en epigenetica . Als gevolg van deze strategie heeft de Vennootschap een sterke en veelbelovende portefeuille producten onder ontwikkeling, ondanks het stopzetten van het Livatag®-programma in leverkanker. In parallel, we hebben onlangs ook onze twee niet-strategische activa verkocht in mondziekten en een licentie Validive® een lening ondersteunende zorg behandeling van fase III in te voeren verleend. Onze twee belangrijkste kandidaten, waaronder AsiDNA ™, verlopen zoals gepland naar de kliniek, en het indienen van een verzoek proef vergunning is nog steeds gepland voor het einde van het jaar. Bovendien hebben we onlangs geïntroduceerde Plato ™, onze gepatenteerde oligonucleotide decoy platform, dat ons in staat stelt om te genereren, van 2018 nieuwe anti-kanker medicijnen op basis van unieke werkingsmechanismen en verrijken van ons product portfolio gericht op de Tumor DNA. "

    Hoogtepunten van het 3e kwartaal en na het afsluiten

    proof of concept in vivo resultaten aankondiging bevestigt de positieve systemische werking (intraveneus) of AsiDNA ™, de tumor DNA reparatie remmer (DBRI) first-in-klasse Onxeo. De gegevens bevestigen de werkzaamheid van AsiDNA ™ systemisch alleen en in combinatie toegediend, zoals blijkt uit de remming van tumorgroei bij een muismodel van borstkanker triple negatieve (CSTN). Deze gegevens tonen ook een belangrijk synergetisch effect in combinatie met carboplatine AsiDNA ™, neo-adjuvante chemotherapie gebruikt bij de behandeling van borstkanker triple negatief.
    Verkoop van twee niet-strategische producten in mondziekten, Sitavig® en Loramyc®, en kreeg een initiële betaling van € 4 miljoen. Onxeo zal ook profiteren van een stimulans voor toekomstige verkoop, gebaseerd op de cumulatieve commerciële prestaties van beide producten wereldwijd.
  6. [verwijderd] 2 december 2017 22:02
    www.onxeo.com/onxeo-establishes-scien...

    Vertaald met Google translate.

    Professor Tomas Lindahl, DNA Repair Pioneer en Nobelprijswinnaar 2015,
    zal dienen als voorzitter van de wetenschappelijke adviesraad

    Parijs (Frankrijk), 28 november 2017 - 18:00 CET - Onxeo SA (Euronext Paris en NASDAQ Kopenhagen: ONXEO - FR0010095596) ( "Onxeo" of de "Vennootschap"), een biotechnologisch bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van innovatieve drugs in de oncologie, in het bijzonder contre ongebruikelijk of resistent kankers, annonce vandaag de oprichting van een Wetenschappelijke Adviesraad bestaat uit internationale experts op het gebied van DNA-schade Response (DDR), DNA genetica en drug discovery. Professor Tomas Lindahl, MD, FRS, FMedSci, is toegetreden tot de Nobelprijs voor scheikunde 2015 voor zijn mechanistische studies naar DNA-herstel, zal fungeren als voorzitter van de wetenschappelijke adviesraad.

    "Wetenschappelijk bewijs heeft aangetoond dat het moduleren van DNA-herstel een mogelijkheid is om het verloop van een ziekte te veranderen, vooral bij kanker," zei Prof. Tomas Lindahl, emeritus hoogleraar aan het Francis Crick Institute (Londen, VK), gezamenlijke ontvanger van de Nobelprijs voor chemie 2015 en voorzitter van de Onxeo nieuw opgerichte wetenschappelijke adviesraad. "AsiDNA ™ heeft een nieuw en uniek werkingsmechanisme met de potentie om de weerstand van kankercellen tegen behandeling te omzeilen en tegelijkertijd gezonde cellen te sparen. Ik kijk uit naar de samenwerking met Onxeo en de vooraanstaande leden van de wetenschappelijke adviesraad om het potentieel van deze nieuwe en opwindende benadering van DNA-targeting verder te verkennen. "

    "De oprichting van de Scientific Advisory Board weerspiegelt onze inzet voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van DNA-targeting multiple tegen kankertypes voor achtergestelde patiënten," voegde Judith Greciet, CEO van Onxeo. "De visie van deze experts op het gebied van DNA-reparatie, de ontwikkeling van een nieuw paradigma voor de behandeling van kanker."

    De onlangs opgerichte Scientific Advisory Board is een belangrijke strategische bron om Onxeo Dat zal wetenschappelijke expertise en begeleiding te bieden aan het team als Onxeo voorschotten AsiDNA ™ naar klinische ontwikkeling en continue aan voor risico-ontwikkeling van nieuwe producten kansen van Plato ™, proprietary chemie platform van decoy van de Vennootschap oligonucleotiden.

    "We zijn zeer verheugd om deze groep internationale experts te verwelkomen in onze nieuw gevormde wetenschappelijke adviesraad. Hun achtergrond en ervaring zal van onschatbare waarde zijn als we vooruit AsiDNA ™, ons DNA break repair-remmer, in een uitgebreid fase I van beide veiligheid ict profiel en uniek werkingsmechanisme via systemische toediening in de mens te bevestigen, "voegde Olivier de Beaumont, Chief Medical Officer van Onxeo.

    De inaugurele vergadering van de wetenschappelijke adviesraad vindt plaats op 18 december 2017 in Parijs, Frankrijk.

  7. 25GTi 14 december 2017 16:47
    quote:

    aextracker schreef op 24 september 2017 11:06:

    Volg zelf ONXEO al een tijdje vanuit de zijlijn. Ben er niet in belegd (geweest).

    Vind het echter wel een interessant fonds vanuit de consistente leiding door de CEO en de stapsgewijze en gerichte doorontwikkeling van het bedrijf waar zij leiding aan geeft. Maakt een degelijke indruk !
    Was vertwijfeld over de breedte van de pipeline, doch daar is inmiddels veel in verbeterd. De koers heeft daar ondertussen al op gereageerd.
    De verhandelbaarheid van het aandeel is beperkt. Dat vind ik actueel nog het grootste nadeel bij ONXEO. Staat tegenover, dat er een aantal grotere bio-tech investment funds in ONXEO participeren. Hier zit ook een nederlands fonds bij.

    ONXEO heeft haar pipeline mede o.b.v. de laatste samenwerkingsvormen c.q. acquisities inmiddels behoorlijk op orde.
    De reactie van afgelopen maand op het "minder robuuste effect" van Livitag in de vergelijkende testgroep, vind ik zelf nogal overtrokken.

    Medicijnen Beleodaq & Validive verkeren i.t.t. Litivag daarentegen in een verder gevorderd stadium van onderzoek naar vermarkting.
    De wereldwijde licentie van Validive aan Monopar Therapeutics is geheel door de tegenvallende Livitag test overschaduwd.
    Een licentiedeal met een mogelijke inkomst aan mijlpalen a Euro 108 Mln. is aanzienlijk. In dat geval is ONXEO wel afhankelijk van de slagkracht en focus binnen Monopar. De risico's aan dergelijke constructies is bekend o.a. bij Pharming. Die besloot de regie uiteindelijk in eigen hand te nemen.

    Dat is niet de strategie van ONXEO (om zelf te gaan vermarkten).

    Mocht je lang in bio-tech's willen zitten is ONXEO een interessante bio-tech met veel vergevordrde kennis op het gbied van de bestrijding van leverkanker.

    Wanneer je niet tegen up's & Down's kunt waaraan je bij bio-tech beleggingen bent blootgesteld is het een risicovolle belegging.

    In mijn ogen is er alle reden voor ONXEO om omhoog te gaan;
    - Bredere pipeline dan voorheen.
    - Licentiepartner op Validive, kans op mijlpaalbetalingen a euro 108 Mln.
    - Kansrijke fase & marktkansen Beleodaq.
    - Zwaar gecorrigeerde koers.
    - Consentieus management, goede IR comunicatie.
    - Sinds een klein jaar is ONXEO gericht gefocussed de US bio-tech PE- & investor market.
    - De financiering bij ONXEO is (hoewel verbeterd) beperkt. Genoeg geld in kas voor de komende 2 jaar , doch het blijft voor ONXEO lastig om steviger gefinancierd te raken.

    Ja , ik heb vertrouwen in ONXEO's waardegroei als fonds, maar zoek naar de signalen die de verbetering duiden, die het fonds potentieel heeft.

    Tot slot; ONXEO stond niet zo lang geleden op Euro 4,-\aandeel. Vandaag is het aandeel 50% afgeprijsd. In de kern is er m.b.t. de pipeline en ontwikkeling echter geen drastische verslechtering opgetreden.

    Welkom in de wereld van de bio-tech beleggingen !

    Tracker
    Wat is er sinds de opmerkingen van Tracker veranderd in het verhaal over Onxeo?
    Ik ben blij dat ik vorige week nog een extra pluk voor €1,00 heb gekocht. Kan ik mijn aankoopprijs daarmee toch wat middelen.
  8. 25GTi 3 januari 2018 11:51
    quote:

    25GTi schreef op 2 januari 2017 22:04:

    Mooi begin op 2 januari 2017 van dit nieuwe jaar: +4,8% !
    En een groot volume, twee keer het gemiddelde.
    De start van een gelukkig nieuwjaar!
    Bovenstaande schreef ik begin 2017. En waar staan we nu? Minder dan de helft van de koers van toen. Nier best dus.
    Velen staan dik in het verlies. Hopelijk wordt het dit jaar een gelukkig nieuwjaar!
    Het begin ziet er veelbelovend uit. In de eerste twee dagen al ruim +10%.
  9. forum rang 5 RW1963 8 januari 2018 10:10
    quote:

    25GTi schreef op 3 januari 2018 11:51:

    [...]
    Bovenstaande schreef ik begin 2017. En waar staan we nu? Minder dan de helft van de koers van toen. Nier best dus.
    Velen staan dik in het verlies. Hopelijk wordt het dit jaar een gelukkig nieuwjaar!
    Het begin ziet er veelbelovend uit. In de eerste twee dagen al ruim +10%.
    Voorlopig ziet het er weer goed uit. Maar ja, het "verlies" is nog lang niet weggepoetst.
    Is middelen een idee nu?
  10. 25GTi 8 januari 2018 15:20
    Middelen is eigenlijk nooit een goed idee. Ik doe het wel eens maar veelal levert het mij niet het gewenste resultaat op. De koers zakt meestal nog verder weg na mijn aankopen.
    Bij Onxeo is het misschien anders omdat de koers nu de weg naar boven lijkt te vinden.
    Je moet jezelf de vraag stellen: "Zou ik het aandeel nu kopen omdat ik er in geloof en dat het gaat stijgen in het komende jaar?
    Zo ja, dan kopen. Zo nee, dan afwachten en kijken waar de koers de komende dagen of weken heen gaat. En natuurlijk eventueel al kooporders plaatsen tegen de prijs die je er wel voor over hebt.
  11. forum rang 5 RW1963 8 januari 2018 15:57
    quote:

    25GTi schreef op 8 januari 2018 15:20:

    Middelen is eigenlijk nooit een goed idee. Ik doe het wel eens maar veelal levert het mij niet het gewenste resultaat op. De koers zakt meestal nog verder weg na mijn aankopen.
    Bij Onxeo is het misschien anders omdat de koers nu de weg naar boven lijkt te vinden.
    Je moet jezelf de vraag stellen: "Zou ik het aandeel nu kopen omdat ik er in geloof en dat het gaat stijgen in het komende jaar?
    Zo ja, dan kopen. Zo nee, dan afwachten en kijken waar de koers de komende dagen of weken heen gaat. En natuurlijk eventueel al kooporders plaatsen tegen de prijs die je er wel voor over hebt.
    Bedankt, ik doe nog even niets.
213 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links