Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,902 24 apr 2024 16:00
  • -0,007 (-0,72%) Dagrange 0,899 - 0,917
  • 3.555.052 Gem. (3M) 6,9M

Pharming het aandeel van 2017 deel 2

21.830 Posts
Pagina: «« 1 ... 425 426 427 428 429 ... 1092 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 november 2017 19:10
    quote:

    moneymaker_BX schreef op 10 november 2017 18:16:

    Nick Bakker @NickBakkerandCo
    Wow! Oppenheimer zet in een rapport #Pharming op outperform met een koersdoel van 3 euro www.pharming.com/wp-content/uploads/2...
    15:46 - 10 nov. 201

    Bovenstaande is GEEN fantasie
    Wat wil je nog meer. Normaal had ik voor sluiting wel wat verkocht, maar met zo'n steun ben ik er vol in blijven zitten. Geeft vertrouwen.
  2. BeleggenIsNietMakkelijk 10 november 2017 19:14
    Beleggen is voor mij niet:

    - je emoties laten gaan
    - maar denken dat het nu gaat gebeuren
    - ik word rijk
    - als ik het nu niet doe dan lukt het nooit
    - impulsief reageren
    - en ga maar door

    Beleggen is voor mij:
    - voorbereiden (bedrijf, kans, verleden etc) waar je in gaat investeren maar is geen garantie (elke dag is weer anders omdat het afhankelijk is van diverse factoren)
    - wat wil je inleggen en kun je dat missen voor het geval dat het toch behoorlijk mis gaat. Ook dat is mij weleens overkomen.
    - wanneer wil je instappen en/of uitstappen (ongeacht dat je denkt dat het aandeel hoger wordt en uiteindelijk ook gaat worden)
    - bij twijfel, niet door gaan maar bescherm jezelf (mocht het aandeel toch meer winst gaan leveren, dan is dat maar zo). Je hebt altijd voor jezelf een goede keuze gemaakt.
    - ga inzetten als het aandeel op een dieptepunt zit maar vaar niet mee als het omhoog stijgt of op het hoogste punt zit en wanneer is het hoogste punt, dat weet je dus niet, neem dan een bepaalde stelling hierin.
    - mocht je toch op een late punt meevaren, houd dan de koers de hele dag in de gaten voor het geval dat het misgaat. Zo voorkom je grote schade waar je niet op zit te wachten.
    - niet ingaan wat de grote menigte zegt in positieve zin want men denkt vaak dat het vooruitstrevend is omdat men zelf heeft geïnvesteerd (heel begrijpelijk, soms komt het ook uit, gelukkig maar). In elk geval, blijf jezelf.
    - je kunt wel mee profiteren van wat hier wordt gezegd als je tussen de regels door leest, waarvoor ook mijn dank.

    Tja... zo zie ik het dus en doe er mee wat je wilt. Betweterig? nee absoluut niet.
  3. [verwijderd] 10 november 2017 19:25
    ik lees al 7 jaar dit forum,en ben te vroeg ingestapt in pharming met 240k maar toen der tijd wel goed ingelezen,en nooit verkocht,de info via dit forum heeft veel waarde ieder zijn eigen menig er over,maar mijns inziens is dat dit aandeel voor 2019 gaat verbazen,ik ben een langer termijn belegger,hou ze vast,een nadeel zou zijn als er een vijandige overname zou komen van 4 euro,maarja dan zijn we er maar goed van af ook, ieder een goed weekend gewenst
  4. viool 10 november 2017 19:26
    Het fijne van het forum is, dat ik door verschillende deskundige mensen op dit forum, geheel van
    Galapagos naar Pharming ben gegaan, waarvoor dank.
    Even winst pakken, en daarna lager terug kopen wordt steeds moeilijker.
    Ik blijf gewoon zitten, geeft minder stres, en je bent er altijd er bij b.v. met een overname.
  5. [verwijderd] 10 november 2017 19:30
    quote:

    Ronny schreef op 10 november 2017 18:30:

    ik hor bij de lt belegger maa kan de verleiding absoluut niet weerstaan om regelmatig even een lekkere winst te pakken door daytrading. Helaas, helaas er zijn maar spaarzame momenten dat ik winst heb om even later die dubbel weer te verliezen. Ook vandaag weer prachtige strategie bedacht die voor mijn gevoel niet stuk kon. Gisteren aan het eind nog even stevig dipje en verkocht op 1.25. Had vanochtend verwacht (meestal bij dip aan eind beursdag weer min volgende ochtend) dat koers stevig zou zakken richting 1.10 als laagste. Al prachtige berekeningen gemaakt van 1.11, 1.12 tot 1.18 waarbij ik voor mezelf niet hoger dan 1.15 wilde kopen. Nou de 1.20 kwam heel snel maar helaas niet echt veel verder gezakt. Dan maar iets later etc. Uiteindelijk gewoon wer de lul en alles weer gekocht voor 1.283. Wat een dag weer. En toch leer ik er elke keer weer van denk ik dan. Weet dat ik minder winst moet pakken.
    Moraal van het verhaal is dat ik weer wat minder pharming aandeeltjes heb voor lt. Moet er wel bijzeggen dat ik het iets makkelijker doe vanwege stevige winsten.
    als je dit spel wil leren, kun je beter beginnen met een minder volatiel aandeel, Daar is het na enige studie bijna te voorspellen. Pharming is een slechte keuze. voor Day traden. Wel eerlijk verhaal, dat vind ik leuk!
  6. forum rang 8 lucas D 10 november 2017 19:33
    Met dank aan Geldding t.co/qJbEy1NZ31

    Pharming Group N.V. Recombinante producten Win Out; Initiating With An Outperform Samenvatting SAMENVATTING
    Wij initiëren Pharming Group (PHARM) met een outperform-rating en een richtprijs van € 3. PHARM heeft de enige commerciële recombinante C1-esteraseremmer (C1INH) ontwikkeld die in de VS en de EU is goedgekeurd voor de behandeling van erfelijk angio-oedeem (HAE), een zeldzame autosomale dominante genetische bloedaandoening.

    Hoewel een reeks andere producten is goedgekeurd voor de acute en profylactische behandeling van HAE, zijn wij van mening dat de onbeperkte productievermogens voor Ruconest, in combinatie met een schoon veiligheidsprofiel en toenemende diagnosetarieven voor HAE-patiënten wereldwijd, zullen leiden tot een product van € 410 miljoen in verkoop in 2020 (versus € 259M Bloomberg est). Het verhogen van het bewustzijn en de behandeling in de EU en rest van de wereld dienen als een voordeel voor ons model. We zijn bullish. BELANGRIJKSTE PUNTEN

    Eind 2010 heeft Pharming de Europese goedkeuring voor het in de handel brengen van Ruconest veiliggesteld en een licentie gegeven voor de Noord-Amerikaanse commercialiseringsrechten op Santarus. Door de overeenkomst had Pharming recht op $ 45 miljoen aan mijlpaalbetalingen en een leveringsbevel van 30% van de omzet. Terwijl PHARM Ruconest in de EU op de markt bracht, bleef de Amerikaanse verkoop achterwege vanwege fusies en overnames waarbij de aandacht verschoof van gezamenlijke lancering en marketinginspanningen.

    Sinds de Noord-Amerikaanse rechten op Ruconest zijn herwonnen, heeft PHARM ook geprofiteerd van een tekort aan de leidende plasma-afgeleide C1INH, Cinryze. De 9M17-verkoop van deze turbocharged Ruconest. Eerdere tekorten aan zeldzame ziekteproducten zoals Cerezyme en factor VIII voor hemofilie hebben een precedent geschapen waardoor patiënten en artsen later graviteren in de richting van recombinante producten.
    Het concurrentielandschap voor HAE is niet eenvoudig, maar met ~ 5K tot 10K patiënten in de VS en 10K tot 20K in de EU-markt met onvoldoende diensten, kan PHARM de verkoop- en marketinginspanningen zo richten dat ze break-even zijn tegen 2018. Concurrentie van nieuwe therapieën (Shire's lanadelumab) blijft een potentiële overhang.

    De diagnosesnelheden voor HAE zijn in de loop van de tijd toegenomen, omdat therapeutische opties diversifiëren en het bewustzijn van de patiënt / arts toeneemt. Onze artscontroles geven aan dat nog eens 20% tot 30% van de patiënten nog niet gediagnosticeerd zijn vanwege een misverstand over de ziekte en een kortere levensduur. Dit komt ten goede aan een recombinant product met onbeperkte toevoer.

    Hoewel het grootste deel van de kortetermijninkomsten voor PHARM de Ruconest-omzet in de VS is, zouden de EU- en ROW-markten na verloop van tijd zinvolle inkomstenbijdragers moeten worden. Dit is niet in ons basisscenario, maar net als bij veel lanceringen van zeldzame ziekten zou dit een pijler kunnen toevoegen aan de waardering op de middellange / lange termijn.

    PRIJSDOELSTELLING BEREKENINGEN Wij waarderen Ruconest in erfelijk angio-oedeem (HAE) voor € 2,90 / aandeel, waarbij een 7x multiple wordt toegepast op geschatte 2022 WW-verkopen van € 620M, met een korting van 25% per jaar. Cash vormt de resterende € 0,10 / aandeel van onze prijsdoelstelling van € 3,00.

    BELANGRIJKSTE RISICO'S Belangrijke risico's zijn onder meer langzamere dan verwachte groei van de omzet in de Verenigde Staten, het niet bereiken van significante marktpenetratie en het optreden van onvoorziene neveneffecten of veiligheidsrisico's. Bijkomende overwegingen omvatten regelgevingsrisico, commercialisatierisico, risico van intellectuele eigendom, productierisico, concurrentierisico, strategisch risico, financieringsrisico, liquiditeit en kleine kapitalisatierisico's. De status van Pharming als een beursgenoteerde buitenlandse beurs kan sommige beleggers ervan weerhouden om de aandelen te bezitten. Opmerking: We zien PHARM, als een handel in aandelen onder de 5 EUR, als speculatief en alleen geschikt voor risicotolerante beleggers
  7. [verwijderd] 10 november 2017 19:33
    quote:

    juliozunderglas schreef op 10 november 2017 18:33:

    P12015 Ik kan niet op maken of u de aandelen nu bezit of het geld.

    Maar als u de aandelen gewoon had laten staan waren ze nu 391x1,291 = 504,78 waard. een nihil verschil omhoog waar u helemaal niets voor had hoeven doen.
    -----------------------------------------------------------------------------

    niet met u eens had 391 aandelen VERKOCHT PLM 391 x plm 49 ct winst dus toen a 1,00 bijgekocht enz enz nu 500 x 1,302 verkoop omgezet in geld maandag weer inkopen huidige waarde 718,31 incl de 391x aankoop waarde Kom maar langs doe ik het je voor j bent nooit te jong om te leren Goed begrijpen he kas; 718,31
    dan heb ik u post in eerste instantie verkeerd begrepen. En ja indien u niet te verweg woont vanaf Roelofarendsveen (ligt tussen Leiden en Schiphol) dan zou ik graag gebruik maken van uw aanbod.
  8. forum rang 4 G20 Xdrive 10 november 2017 19:35
    quote:

    leon 55 schreef op 10 november 2017 08:40:

    Goedemorgen, vandaag verwacht ik een rustige dag met slot rond €1.30

    Vandaag uitgekomen wat het verloop betreft, alleen jammer dat in de laatste minuten wat winstnemers waren.

    Vele kleine ritjes met ruime cent verschil is leuk bezig zijn.
    Niet teveel willen want dan loop je er achter aan.

    Fijne avond.
  9. [verwijderd] 10 november 2017 19:40
    quote:

    juliozunderglas schreef op 10 november 2017 18:39:

    Dat Proost OUWE doet me goed hoor leuk man Maandag weer inkopen voor 1,16 en verkopen voor 1,30 ben steeds dik tevreden met 85,00- tot 100 winst wie het kleine niet eert krijgt een dikke van Geert (IJsje he)
    Juliozunderglas groet u
    Precies "naait" er maar op >>>>> "trade" er maar op bedoel ik eigenlijk?
    Gerard van Bezij
  10. [verwijderd] 10 november 2017 19:49
    Als ik dit forum even evalueer op stemming, geloof ik dat er velen zijn welke met een grijns van links naar rechts het weekend ingaan. Goed !! want die vreugde slaat natuurlijk direct over op alle naasten! En dat beloofd misschien wat, en wie wil nou geen vlinders en bubbels in zijn buik en hoofd. Voor mij als LT geeft het resultaat natuurlijk ook voldoening, maar het zijn nog steeds cijfertjes op het beeldscherm, en/of effecten portefeuille. Bom Fim Semana !
21.830 Posts
Pagina: «« 1 ... 425 426 427 428 429 ... 1092 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links