Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel AMG Critical Materials N.V. AEX:AMG.NL, NL0000888691

  • 23,400 24 apr 2024 12:17
  • +0,120 (+0,52%) Dagrange 23,200 - 23,560
  • 45.307 Gem. (3M) 242,8K

AMG's November Rain or November Gain

671 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 34 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Joop213 5 november 2017 16:06
    quote:

    drooglegging1920 schreef op 5 november 2017 10:47:

    [...]

    Liegen heb ik het niet over gehad. Dat de CEO geen brandschoon verleden heeft is een feit. En dat buy on the news sell on the fact verhaal...kan je dat in een tijdlijn plaatsen volgens jou dan. Want de news zal de komende jaren nog wel volgen en de daarop komende facts ook nog wel....
    Nee je hebt het niet over liegen maar over wat de CEO gezegd heeft waar zou zijn of niet op basis van de manier van uitspreken. Het uitspreken van onwaarheden of liegen vind ik niet echt een groot verschil.
    En dat je de ene beurswijsheid niet geloofd omdat er onzinnige andere beurswijsheden zijn moet je geheel zelf weten. Koop jij maar lekker AMG over een maand of 8.
  2. drooglegging1920 5 november 2017 21:54
    quote:

    Joop213 schreef op 5 november 2017 16:06:

    [...]

    Nee je hebt het niet over liegen maar over wat de CEO gezegd heeft waar zou zijn of niet op basis van de manier van uitspreken. Het uitspreken van onwaarheden of liegen vind ik niet echt een groot verschil.
    En dat je de ene beurswijsheid niet geloofd omdat er onzinnige andere beurswijsheden zijn moet je geheel zelf weten. Koop jij maar lekker AMG over een maand of 8.
    Gut gut Joop laat ik hier niet al teveel op in gaan. Ik heb het niet gehad over liegen en ook niet over onwaarheden. Vond het gewoon opvallend hoe (over)enthousiast de CEO was, Als iedereen hier vervolgens ook overenthousiast op reageert (behalve ING dan) voel ik me geroepen om hier toch kritisch tegen aan te kijken. Ik hoop geheel onterecht natuurlijk omdat het een sterk verhaal blijft.

    Ennuh ik hoef AMG niet over 8 maanden te kopen omdat ik er al sinds 2008 inzit, wat ik al meerdere malen heb verteld. Maar ik ga niet over kwakzalverij beginnen Joop..ik gun iedereen een mooi gevulde portefeuille en een mooie winstneming. Als forensisch psycholoog is het wellicht het aard van het beetje bepaalde positieve dingen ook vanuit het negatieve te bekijken. Of zoals cruijff altijd zei: ieder voordeel heb ook zijn nadeel.
  3. drooglegging1920 6 november 2017 10:53
    Van de CC vond ik vanaf minuut 40 tot het einde wel het interessants trouwens:

    Longer contracts om de volatiliteit tegen te gaan dus. Vraag aan CEO: are you confident if you double the capacity and its up and running that you can negotiate similar contracts with tantalum capacity?

    CEO: VERY CONFIDENT !!
    CEO (opletten allen!): you know its interesting, let me mention something. When you are a producer in Central-Afrika and you have to amagine and figure out (everything...) thats quite a challenge !

    BUT what you can not do in Central-Afrika is sign steady long term contracts....SO WE ARE ONE OF THE VERY VIEW MAYBA THE ONLY ONE PROCDUCER OF TANTALUM...WHO IN FACT CAN SIGN LONG TERM CONTRACTS!.....search on google FAW filters (specialy in japan?) we can not say to much about that.

    you can not get a contractual stability..but in our case...WE CAN. expansion possibilities etc etc. We are in tanatlum for over 40 years. We have the knowledge...
  4. strange 6 november 2017 19:32
    drooglegging1920:
    Van de CC vond ik vanaf minuut 40 tot het einde wel het interessants trouwens

    Daar ben ik het helemaal mee eens. Als je dan hoort wat er allemaal is gebeurd en gaat gebeuren dan kan alleen de wereld economie nog tegen zitten anders gaan wij ook volgend jaar weer fors omhoog.
  5. Sotogrande 7 november 2017 01:13
    Ik meld me ook maar, ben ook een vrouw en lees mee. Beleg al meer dan tien jaar en weet onderhand wel de onderscheiding te maken tussen de roeptoeters en de mensen die echt wat toevoegen bv de zwarte ridder.
    Net zoals we op het TomTom forum ook mensen hebben die geweldige info plaatsen.

671 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 34 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

AMG ziet enorme kansen in recyclen van plutonium

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links