Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1410 1411 1412 1413 1414 ... 1803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 jonas 23 oktober 2017 00:01

    Het is ook heel raar bij echte aanpak van de Islamitische moordbrigades.Zeggen politiek correcte politici meestal van de PvdA, SP, GL, D'66 etc; Nee dat kan niet vanwege de WET OF VERDRAGEN.

    Welnu wie werkt mee aan die lastige wetten of heeft die wetten gemaakt? Diezelfde politici!!! Het is GEEN KWESTIE VAN NIET KUNNEN, MAAR NIETWILLEN. Ze willen het gewoon niet of zijn te dom om de echte gevaren van de Islam te zien.

    Soms is dom zijn wel prettig om je eigen portemonnee gevuld te houden. En dan kan na een paar aanslagen hier ineens medeschuld bekennen na het gevuld hebben van de zak weer gewoon worden.

    Net zoals bij die Femke Halsema die elk kamerlid voor onethisch uitmaakte met haar zgn hybride autootje, maar in het echt een dikke Amerikaan voor de deur had staan met een man die via cultuur brengen in straatarme landen E 1500 per dag pakte en nota bene haar kinderen ook nog van school afhaalde vanwege te veel Moslimgedoe, terwijl Islam volgens Femke zo geweldig was.

    Geen kritiek op die gedrag bij de NPO met overheersende VARA uiteraard, maar wel enorme overspannen volksophitserij over dat Wilders graag gezien de ervaringen wat minder Marokkanen wilde.

    Groet, Jonas

  2. forum rang 6 jonas 23 oktober 2017 00:17

    Wanneer gaan die DWD-types zoals Mathijs en mevrouw Van Groeneman voor volksindoctrinatie vorig jaar tijdens die vluchtelingeninvasie nu eens hun excuses aanbieden voor hun foute Gobbel achtig gebrachte informatie? Zowel feitelijk klopte er niets van zoals met die hoog opgeleidheid en afkomst van al die "zielige vluchtelingen" klopte er niet alleen niets van en ook qua verbanden leggen Moslim is Jodenhaat etc was het volksbedrog.

    PS Vandaag mevrouw Groenteman op NPO 2. Stelt ze ineens tja :het zit niet lekker met Islam en anti Semitisme en ja het waren wel Moslims die vluchtelingen. Nu moet dat mevrouw nog eens gaan toegeven bij DWD en kan vriendje Matthijs eens zijn medeplichtigheid aan volksverlakkerij ook toegeven.

    Mark my words! Zullen ze niet doen, maar pas over zeg 20 jaar na nog even de zakken verder hebben volgestopt. Neemt niet weg: allemaal gedoe in de marge. AANPAK FAMILIE SAUDI EN SALIFISTEN bij de bron is geboden en daarnaast parallel traject voor de IRAANSE MILJARDAIR AYATOLLAH's. Trump moet nu DOORPAKKEN en zaken daar medogenloos onder druk zetten.

    Groet, Jonas

  3. forum rang 6 jonas 23 oktober 2017 00:30

    Even een kleine toevoeging.

    Jonas waarschuwde wel voor die Islam al VOORDAT IS met hoofdafhakkerij en een mensonterend regiem begon.

    Interessant zou zijn eens een onderzoek naar organisaties zoals Human Rightwatch en andere GroenLinks/D'66 mantelorganisties. Hoeveel kritiek hadden zij op de IS en hoeveel op toch wat mindere zaken tot nu toe van de Moslimidioten alhier?

    Groet, Jonas
  4. forum rang 6 jonas 23 oktober 2017 01:04
    Na dit;

    1. We zijn gemanipuleerd door de NPO in de nieuwsvoorziening vorig jaar bij de vluchtelingeninstroom. Er is bewust foute informatie over het volk uitgegooid door programma's zoals DWD, Pauw, Nieuwsuur. Onderzoek met opvolging van maatregelen is geboden.

    2. Rem op immigranten met anti democratische moslimachtergrond is geboden. Voor immigratie zijn er genoeg andere minder problematische groeperingen met meer recht op onze hulp en die niet zullen zeuren over zieligheid, maar zullen aanpakken en ons land vooruit zullen brengen zonder Allahgemekker (bewijs neem bijvoorbeeld de Vietnamese vluchtelingen en onze Indische mensen met hooguit lichte Islam).

    3. Immigratiebeleid is per definitie discriminatie. Heel normaal. Mijn broer kon naar Amerika vanwege een behoefte aan verplegers daar en na wat examens hier is hij daar heen gegaan en pas na 8 jaar en zonder crimineel strafbeeld en nog extra tests kon hij pas Amerikaan worden.

    4.Moslims kunnen beter gaan leven in een Moslimland met de door hen gewenste sharia en onderdanigheid van de vrouw en van de daken gooierij van homo's etc. Niets mis mee toch zo gezellig als moslims onder elkaar. Lekker 5 keer per dag Allah, Allah etc etc. Opdracht nieuwe regering: verenig de Moslims met hun oorspronglanden. Zij blij en wij blij!.
  5. Zheng He 24 oktober 2017 15:58
    'Het zijn er gewoonweg te veel, als wij er zoveel toelaten dan gaat ten koste van de autonomie en cultuur van de eigen bevolking. Natuurlijk staan de Joden in Duitsland bloot aan geweld en discriminatie, maar ze overdrijven het probleem, ze zijn vooral op zoek naar betere economische omstandigheden.'
    (citaat 1938)
  6. [verwijderd] 24 oktober 2017 16:08
    quote:

    terrible jones schreef op 24 oktober 2017 15:58:

    'Het zijn er gewoonweg te veel, als wij er zoveel toelaten dan gaat ten koste van de autonomie en cultuur van de eigen bevolking. Natuurlijk staan de Joden in Duitsland bloot aan geweld en discriminatie, maar ze overdrijven het probleem, ze zijn vooral op zoek naar betere economische omstandigheden.'
    (citaat 1938)

    ????
  7. forum rang 10 rationeel 24 oktober 2017 16:47
    quote:

    @realjohnnywalker schreef op 24 oktober 2017 15:01:

    open grenzen en afgesloten straten.....

    voiceofeurope.com/2017/10/amsterdam-w...
    A video emerged that showed how one of Amsterdam’s stations was barricaded by large concrete blocks or as some call it ‘Merkel Lego’.
  8. forum rang 10 rationeel 24 oktober 2017 16:49
    voiceofeurope.com/2017/10/germany-mig...

    Germany: Migrants turn part of Cologne into ‘no-go zone’. Mayor admits police have given up on the area
    By VOICE OF EUROPE 23 October 2017

    People who live nearby want politicians to take action as the situation is spiralling out of control. But politicians don’t seem to have a real solution. The mayor of the left-wing Green party says that “this has to stop as the place is a criminal hotspot”. But he adds that “the problems are impossible to be solved by police alone”. After Cologne’s large-scale sex attacks during New Year’s Eve 2015 the mayor thinks the police are focusing on the central station and “have already given up on the Ebertplatz”.

    After the influx of more than a million migrants Germany’s big cities have serious problems with controlling migrant crime. Earlier we wrote an alarming report about the situation in Germany’s crime-ridden capital Berlin.

    En dan hangt er ook nog een prijskaartje aan.
  9. forum rang 10 rationeel 25 oktober 2017 12:55
    Redactie
    25 oktober 2017 - 11:18
    Een grootschalige politieactie tegen moslimextremisten in het Duitse Berlijn heeft geleid tot de vondst van wapens en grote hoeveelheden munitie.
    Een 40-jarige aanhanger van de religie van de vrede, in bezit van de Duitse nationaliteit, is in hechtenis genomen. Vast een gevalletje moslimpesten. Vrede prediken en je inlaten met wapens loopt niet synchroon met elkaar.

    De politie was al maanden verwikkeld in een diepgaand onderzoek naar een groep moslims in de stad, maar kwam de opgepakte man via een andere zaak op het spoor. Omdat gevreesd werd dat de man voornemens was een aanslag te plegen, werd hij vannacht om 4.00 uur van zijn bed gelicht.

    Justitie in Duitsland ontkent overigens dat het aanwijzingen voor het plegen van een aanslag heeft binnengekregen. Ah, stom. De man is natuurlijk een verzamelaar die graag kogels oppoetst. Sure.

    POW
  10. forum rang 10 rationeel 26 oktober 2017 13:02
    Goed nieuws! Door België verbannen haatimam is België uit. Slecht nieuws! Hij is nu in Nederland

    Als de NOS iemand al een 'zeer gevaarlijke haatimam' noemt dan weet je het wel.

    El Alami Amaouch werd door België over de grens gekieperd en ja hoor, hij is tegenwoordig weer actief in Den Haag, de stad die inmiddels wel bekend staat om haar veelzijdigheid aan bibliothecarissen. Alami Abu Hamza (ex-As Soennah) werd door de Belgen 'een gevaar voor de samenleving' genoemd, hij verheerlijkte aanslagen, inspireerde zeker drie jihadgappies, hoopte dat een islamkritische dichter zijn tong en benen zou verliezen en als extraatje heeft hij een stuk addergebroed van een zoon die net zo koekwaus is als hijzelf. Die knaak loopt nu dus rond in Den Haag. Al die oer-Hollandse jongens met namen als Richard en Thierry en Geert natuurlijk weer helemaal over de zeik. Gelukkig hebben wij het regeerakkoord ook gelezen. Dus in actie, Grapperhaus! Aan de slag! Alles in het werk stellen! Weg met die "haatprediker"!
  11. Belegde boterham 27 oktober 2017 23:05
    quote:

    terrible jones schreef op 24 oktober 2017 15:58:

    'Het zijn er gewoonweg te veel, als wij er zoveel toelaten dan gaat ten koste van de autonomie en cultuur van de eigen bevolking. Natuurlijk staan de Joden in Duitsland bloot aan geweld en discriminatie, maar ze overdrijven het probleem, ze zijn vooral op zoek naar betere economische omstandigheden.'
    (citaat 1938)

    AB TJ, maar wees gewaarschuwd: Stupidity alhier is een blessing.

    Nogal bijzonder dat IEX hier een podium biedt, maar goed elke gebruiker telt...

    Money rules the message...
  12. forum rang 10 rationeel 28 oktober 2017 00:19
    quote:

    Belegde boterham schreef op 27 oktober 2017 23:05:

    [...]

    AB TJ, maar wees gewaarschuwd: Stupidity alhier is een blessing.

    Nogal bijzonder dat IEX hier een podium biedt, maar goed elke gebruiker telt...

    Money rules the message...
    Wat wil je hier mee zeggen? De JODEN in 1938 in Duitsland. Heb je een beetje historische kennis, of ontbreekt het daaraan?

    De Jodenhaat bereikte een voorlopig dieptepunt tijdens de Kristallnacht van 9 november 1938, een door de nazi’s geregisseerde pogrom waarin opgehitste massa’s in heel Duitsland joodse huizen, winkels en synagogen aanvielen en vernielden. Zo’n 26 duizend Joden werden opgepakt en in concentratiekampen gezet en tientallen Joden werden vermoord. Aanleiding voor het door de nazi’s georganiseerde geweld was een aanslag van een zeventienjarige Joodse jongen op een Duitse diplomaat in Parijs.

    In Duitsland spreekt men niet meer van Reichskristallnacht maar van de Reichspogromnacht of de Novemberpogrome, omdat de eerste term afkomstig is van de nazi’s zelf en de andere begrippen de lading beter dekken. Veel Joden probeerden Duitsland te ontvluchtten. Dat was niet eenvoudig: de meeste Europese staten, waaronder ook Nederland, lieten maar een beperkt aantal Joodse vluchtelingen toe.
  13. [verwijderd] 28 oktober 2017 01:00
    quote:

    terrible jones schreef op 24 oktober 2017 15:58:

    'Het zijn er gewoonweg te veel, als wij er zoveel toelaten dan gaat ten koste van de autonomie en cultuur van de eigen bevolking. Natuurlijk staan de Joden in Duitsland bloot aan geweld en discriminatie, maar ze overdrijven het probleem, ze zijn vooral op zoek naar betere economische omstandigheden.'
    (citaat 1938)

    Een aantal mensen op dit forum, waaronder ik zelf, vragen alleen maar of het iets minder kan en of we misschien iets harder kunnen optreden tegen de mensen die hier alleen maar de boel komen opvreten en verzieken. We willen bepaalde delen van Nederland namelijk niet zien afglijden in getto's en no go zones zoals in delen van Frankrijk, Zweden, enz.

    En waarom moet altijd alles vergeleken worden met nazi Duitsland en de slavenhandel. Maar als we dan toch gaan vergelijken, laten we dan niet vergeten dat de nazi's gewoon extreem links waren en dat ze het ook gerechtvaardigd vonden dat de vrijheid van meningsuiting maar moest wijken voor de overwinning.
    Die trekjes van toen, zie je nu weer bij extreem links!!!

    En dan nog even over de slaven, als eerste is het natuurlijk heel triest dat dit heeft plaatsgevonden maar laten we ook niet vergeten dat de zwarte leiders in Africa hun eigen burgers als slaven verkochten aan de blanken en dat deze zwarte leiders ook niet vies waren van blanke slaven!!!!

    We waren zeker geen lieverdjes, maar dat waren de moslims ook niet en zeker niet als je bedenkt dat moslim in heel de geschiedenis de meeste doden op hun naam hebben staan en dat vandaag de dag het christendom nog steeds het meest onderdrukte geloof ter wereld is en dat moslims daar nog steeds verantwoordelijk voor zijn.

    Als je de geschiedenis erbij haald zorg dan wel dat je alle feiten goed kent en dat je ook niet moet vergeten dat de blanke man ons ook heeft gebracht waar we nu zijn en daar mogen we ook wel trots op zijn!!!!

  14. forum rang 10 rationeel 28 oktober 2017 01:30
    Redactie
    27 oktober 2017 - 14:07
    Perfect staaltje zandbakmentaliteit in Abu Dhabi gisteren, waar de Israëlische judoka Tal Flicker een gouden medaille pakte in de klasse tot 66 kilogram.
    De organisatie in de Verenigde Arabische Emiraten verbood Flicker vooraf ook maar iets te tonen dat met Israël te maken heeft. Zo vertegenwoordigde hij de vlag van de Internationale Judo Fedratie en was ook het Israëlische volkslied streng verboden. In plaats daarvan werd de tune van de Internationale Judo Federatie gedraaid.

    Krankzinnig staaltje discriminatie. Opmerkelijk ook dat dit gewoon wordt geaccepteerd. Moet u zich eens voorstellen hoe klein de wereld zou worden als pakweg het Marokkaanse volkslied geweigerd zou worden.

    Flicker stelt het deuntje van de Judo Federatie als een achtergrondmuziekje te hebben beschouwd. "Ik zong het volkslied met heel mijn hart. Ik ben trots op mijn land. De hele wereld weet dat wij uit Israël komen en wie wij vertegenwoordigen."

    Overigens niet de eerste keer dat ze het in het Midden Oosten niet helemaal begrijpen. Bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro afgelopen jaar weigerde een Egypthische judoka voor de wedstrijd de hand van zijn tegenstander te schudden, want Israëlisch.

    Ook vorig jaar gebeurd: het duel van voetbalclub AZ Alkmaar tegen het Israëlische Maccabi Tel Aviv. De Alkmaarders lieten hun Iraanse contractspeler Alireza Jahanbakhsh uit de selectie, omdat hij anders nooit meer voor Iran had mogen uitkomen.

    In 2013 verbood de Tunesische tennisbond Malek Jaziri de kwartifinale van het challengertoernooi in het Oezbeekse Tashkent te spelen, want Israëlische tegenstander.

  15. [verwijderd] 28 oktober 2017 11:25
    quote:

    henk38 schreef op 28 oktober 2017 01:00:

    [...]

    En waarom moet altijd alles vergeleken worden met nazi Duitsland...

    De wet van Godwin:

    nl.wikipedia.org/wiki/Wet_van_Godwin

    Bij gebrek aan argumenten komt dit altijd weer naar boven.
    Uiteraard heeft links hier een patent op, daar ze de discussie nooit kunnen winnen en zo de hele discussie maar doodslaan.
36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1410 1411 1412 1413 1414 ... 1803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links