Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

pennystock spot coffee

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. maurice80 19 april 2017 16:34
    Het canadese Spot coffee gaat nu 5 vestigingen openen in amerika en waarschijnlijk daarna volgen er meerdere .... naar mijn idee kan de koers en zeker als ze nog meer gaan uitbreiden fors omhoog.
    koers nu 0,18 cent

    Het is een aandeel met een risico, maar naar mijn idee een groot potentieel.

    Leuke pennystock voor niet te veel.
  2. maurice80 24 oktober 2017 18:13
    Snelle Links
    TickerTraxStockstream Video Maup1980
    2 sterrenv

    Stockhouse.com Logo
    Huis
    Gemeenschap
    Markets
    Nieuws
    Mening
    Portefeuille
    Aanbiedingen

    Search News, Quotes & Companies

    Nieuws > Persberichten
    SPoT Coffee zal 2017 eindigen met 26 Totaal Locaties: 17 Operating en 9 in Development
    V.SPP | 5 uur geleden
    Canada NewsWire

    TORONTO, 24 oktober 2017

    TORONTO , 24 oktober 2017 / CNW / - SPOTKOFFIE ( CANADA ) LTD. (TSX-V: SPP) ("SPoT" of "Company") heeft een verhoogde vraag van haar aandeelhouders opgemerkt voor informatie over waar het bedrijf staat in termen van het totale aantal SPoT-cafes.

    Spot Coffee (Canada) Ltd (CNW Group / Spot Coffee (Canada) Ltd)

    SPoT heeft momenteel in totaal 26 locaties die momenteel actief zijn, in ontwikkeling of in aanbouw in de staten New York en Connecticut .

    SPoT's 26 cafe locaties zijn als volgt afgebroken:

    Zes (6) Bedrijfsbedrijven die eigendom zijn van SPoT Elmwood, SPoT Delaware, SPoT Rochester, SpoT Glen Falls, SPoT Saratoga Springs en SPoT Clarence.
    Zes (6) Operationele Franchisecafes , waaronder SPoT Hamburg, SPoT Kenmore, SPoT Orchard Park, SPoT Hertel en SPoT Williamsville en SPoT Waterfront Village.
    Vijf (5) Expresscafes die onder licentie aan Dash's Supermarkets opereren en naar Chartwells bij de Buffalo State College.
    Negen (9) Franchise Locaties worden ontwikkeld en onder constructie , waaronder SPOT Roswell Park, SPoT Amherst, SPoT West Hartford, SPoT Larkin en SPoT West Seneca. Bovendien bevat SPoT's overeenkomst met één van haar franchisenemers, namelijk Parsico Cafes LLC ("PCL") (naast SPoT West Hartford, CT ) vier (4) meer cafes in CT en NYS die worden ontwikkeld, gebouwd en geopend door de eind 2018. Het bedrijf is momenteel aan het vinden van de meest geschikte locaties om te huur voor de volgende 4 cafes van PCL.
    SPoT onderhandelt momenteel nieuwe cafélocaties met een nieuwe franchisenemer in Warwick , NYS, en multi-unit franchises met individuele franchisenemers in Canada en de Verenigde Staten . De Vennootschap beschouwt deze toekomstige franchises als serieuze uitstaande franchise-voorstellen die de franchise-selectiecriteria van de Vennootschap hebben doorgegeven en in afwachting van definitieve franchiseovereenkomsten.

    Het management van SPoT zal nu zijn focus blijven en in 2018 op de groei van haar franchise-activiteiten, de terugbetaling van de schuld en de groei van de nettowinst.

    Over SPoT Coffee

    SPoT Koffiehandel op de TSX Venture Exchange onder het symbool SPP. SPoT ontwerpt, bouwt, exploiteert en franchises community-oriented cafés en expresscafés in New York State . SPoT's communitycafes bieden haar klanten de hoogste kwaliteit service, handtekening op maat gemaakte maaltijden en bekroonde microgeroosterde koffie. Elk SPoT-café is speciaal ontworpen om zijn lokale wijk aan te passen, waardoor een gezellige en vriendelijke ontmoetingsplaats voor de gemeenschap wordt ontstaan. SPoT's commerciële activiteiten richten zich op de verkoop van geroosterde koffiebonen tot voedsel- en supermarktketens, zakelijke kantoren en derden, zoals universiteiten en ziekenhuizen.

    Vooruitziende verklaringen

    Except for statements of historical fact relating to the Company, certain information contained herein constitutes forward-looking statements. In particular, forward-looking information in this press release includes, but is not limited to, the potential use of proceeds of the financing that is the subject of this release. Although we believe that the expectations reflected in the forward-looking information are reasonable, there can be no assurance that such expectations will prove to be correct. We cannot guarantee future results, performance or achievements. Consequently, there is no representation that the actual results achieved will be the same, in whole or in part, as those set out in the forward-looking information.

    Vooruitziende verklaringen zijn gebaseerd op de opinies en schattingen van het management op de datum waarop de uitspraken worden gemaakt en zijn onderhevig aan een aantal risico's en onzekerheden en andere factoren die kunnen leiden tot feitelijke gebeurtenissen of resultaten die materieel verschillen van die welke in het vooruitzicht zijn geprojecteerd -uitkijkende verklaringen De vooruitziende informatie in dit nieuwsbericht is uitdrukkelijk gekwalificeerd door deze waarschuwingsverklaring. Behoudens de vereisten van geldende effectenwetgeving verbindt de Vennootschap zich niet ertoe om toekomstgerichte verklaringen bij te werken indien de ramingen of adviezen van het management of de leiding van het management moeten veranderen. De lezer wordt gewaarschuwd om onduidelijke afhankelijkheid van toekomstgerichte uitspraken te plaatsen.

    Noch TSX Venture Exchange of haar Regulator Services Provider (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX Venture Exchange) accepteert verantwoordelijkheid voor de toereikendheid of juistheid van de release.

    SOURCE Spot Coffee ( Canada ) Ltd
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,35 0,00%
EUR/USD 1,0688 +0,15%
FTSE 100 7.847,99 0,00%
Germany40^ 17.834,60 +0,36%
Gold spot 2.377,94 +0,72%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links