Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kleine winsten op Europese beurzen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 oktober 2017 14:38
    www.bloomberg.com/news/articles/2017-...

    ik moet helaas van mijzelf dat gezeur van die brexit wel een beetje volgen. al gaat de helft van dit artikel gewoon langs me heen.

    ik zelf denk, poten gewoon ervan af trekken, harde brexit. jullie wouden harde brexit, HIER IS EEN HARDE BREXIT.

    we weten allemaal ongeveerd zo'n beetje dat de brave huisvader boris johnson aan het warm lopen is. ik ken die hele kerol niet, maar ik vermoed dat hij een dochter heeft. waarschijnlijk gewoon een verwend nest. zo'n dame in de dop type. die boris is waarschijnlijk gewoon thuis de totale controle verloren, en dochter lief walst de hele tijd over papa heen.

    hij doet aan character building, alsof het 1 of ander bare knuckle fighter is, die jaren lang gerelt heeft voor de hardekern van millwall. laat zo nu en dan een taktloze opmerking glijden. zodat de nietsnutten daarin trappen. en de media hapt op hun manier.

    Mays leiderschap wordt betwist, puur alleen de brexit kan je volgens mij niets goed doen, en niets fout. we kunnen het rekken meer niet. zodat de markten en de economie langzaam maar zeker kunnen 'wennen' aan het feit of het gaat gebeuren.

    dit is bij wijze van spreken, absoluut geen echte aanbeveling. maar gewoon poten ervan aftrekken. en laat mensen maar wat handgranaten en een paar ak47 in huis halen. succes. jullie wouden toch een brexit. HIER IS JULLIE BREXIT.

    en laat boris het dan verder maar opknappen. die probeert zo nu en dan het trump effect te bereiken. of zo iets. omdat mensen dat gewoon leuk vinden. appeltje eitje
  2. [verwijderd] 23 oktober 2017 15:02
    die boris is waarschijnlijk zo'n hele lieve vader. maar ik heb zelf het idee dat engeland en andere landen te maken hebben met een soort politieke inflatie. het jaar op jaar degraderen van de kwaliteit van de politiek.

    jullie vinden dit leuk? nou hier heb je het. mensen worden volgens mij een beetje zoet gehouden, met zogenaamde kwajongens. de conservatieven moeten nu het zooitje door de brexit heen leiden. dus die zullen daar behoorlijk voor moeten gaan inleveren. in ieder geval op langer termijn. ergens is dat sneu.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links