Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Liveblog: ASR & Aegon! Pharming

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 15:30 IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. Buyknow 20 oktober 2017 13:22
    Zacks Investment Research verbeterde aandelen van Pharming Group (NASDAQ: PHGUF) van een rating naar een buy rating in een onderzoeksbrief die woensdagochtend werd gepubliceerd. Het bedrijf heeft momenteel een doelprijs van 1,00 dollar op het biotechnologisch bedrijf.
    Volgens Zacks ontwikkelt Pharming Group NV innovatieve therapeutica voor de behandeling van genetische stoornissen, speciale producten voor chirurgische aanduidingen en voedingsproducten. De geavanceerde technologieën van het bedrijf omvatten innovatieve en gevalideerde platforms voor de productie van eiwittherapie, technologie en processen voor de zuivering en formulering van haar producten. Het primaire product Ruconest (R) is een recombinant humaan C1-remmer, goedgekeurd voor de behandeling van angio-oedeemaanvallen bij patiënten met erfelijk angio-oedeem in de landen van de Europese Unie, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. Pharming Group NV heeft zijn hoofdkantoor in Leiden, Nederland. “

  2. [verwijderd] 20 oktober 2017 16:40
    de laatste stuiptrekkingen van gemalto zo vlak voor sluitingstijd zijn indrukwekkend. misschien dat er nu dan eindelijk wat shortpositie worden ingetrokken. komt overigens volgende week met een rapport uit.

    volgens mij wordt vooral voor volgende week alles op orde gezet, dan begint er weer een cijfer regen. misschien is er nog een uitgedroogd graantje van een zeer slechte oogst, vol met pesticide, virussen en insecten(die het op de een of ander manier hebben overleefd) mee te pikken. met andere woorden een paar tientjes.
  3. [verwijderd] 21 oktober 2017 10:55
    Mooie uptrend voor bitcoin, komende week gaat de 7000 dollar aangetikt worden. Na de hardfork? Ik denk een exponentiële stijging. Enorme reclame voor bitcoin worldwide en daarbij de vrijgekomen cash door bitcoingold wat direct omgezet gaat worden in aankopen van BTC. In euros inmiddels 5228 euro geweest.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links