Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Valuta BTC/USD IEX:20162.IEX,

  • 63.979,87 25 apr 2024 09:49
  • -2.392,12 (-3,60%) Dagrange 63.979,87 - 64.558,77
  • 0

Nieuw Bitcoin Forum

15.654 Posts
Pagina: «« 1 ... 64 65 66 67 68 ... 783 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 oktober 2017 20:43
    quote:

    Opstapelen schreef op 18 oktober 2017 16:17:

    $5000 gaat getest worden lijkt het. Hard omlaag.
    Dit is naar mijn bescheiden mening na de laatste rally gewoon een te verwachten zig-zaggende terugtest tot om en nabij de $4.500,-........
    Daarna weer omhoog tot ver boven de $7.000,-........
  2. Omnius 18 oktober 2017 21:08
    quote:

    YNWA schreef op 18 oktober 2017 20:57:

    Ik heb me winst gepakt. Als familie, kennissen en vrienden me gaan bellen waar ze bitcoin's kunnen kopen ga ik oppassen.
    Ik merk de laatste weken hetzelfde. Inderdaad oppassen, aan de andere kant komt er nu dus veel nieuw geld in de markt en kunnen we waarschijnlijk nog wel (een paar) keer omhoog.
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 19 oktober 2017 15:26
    Erg overdreven titel, gezien de genoemde aantallen:
    -------------------------------------------------------
    Nieuws/Financieel
    Particuliere beleggers storten zich op Bitcoin

    Door Johan Wiering
    41 min geleden in FINANCIEEL

    Aangetrokken door de spectaculaire prijsstijging dit jaar is de belangstelling van particuliere beleggers voor de bitcoin sterk toegenomen. BinckBank en DeGiro zien dat terug in de tientallen transacties die dagelijks in trackers op de digitale munt plaatsvinden.

    BinckBank biedt sinds enkele maanden een tracker aan, die de prijsontwikkeling van de bitcoin nauwgezet volgt. Inmiddels beleggen enkele honderden klanten in de tracker. Hun gemiddelde investering is ruim €7000, wat overeenkomt met anderhalf bitcoin.

    Sinds deze week biedt BinckBank ook een tracker op een andere digitale munt aan, namelijk de Ethereum.

    Klanten van DeGiro hebben de bitcoin eveneens ontdekt. Grofweg duizend van hen beleggen inmiddels in een tracker op de munt.

    Terwijl particuliere beleggers thans uitsluitend op een prijsstijging van de bitcoin kunnen inspelen, krijgen ze waarschijnlijk binnenkort ook de mogelijkheid op een terugval in te zetten. Naar verluidt komt er eind dit jaar namelijk een future op de bitcoin.
  4. forum rang 10 voda 19 oktober 2017 16:03
    Populariteit bitcoin stuwt verkoop gijzelsoftware met 2500 procent

    Dankzij de groeiende populariteit van bitcoin en andere cryptomunten is de handel in illegale software waarmee websites worden gegijzeld het afgelopen jaar gegroeid met 2500%. Dit blijkt uit een rapport van Carbon Black, een leverancier van cybersecuritydiensten. Bij een aanval van zogenoemde ransomeware kunnen slachtoffers pas weer over hun bestanden beschikken als zij losgeld hebben betaald. Meestal eisen de daders een betaling in bitcoins.

    Illegale marktplaatsen
    De handel in ransomware vindt plaats op het ondergronds internet (het ‘dark web’), waar naar schatting meer dan 6300 illegale 'marktplaatsen' actief zijn. Carbon Black daar meer dan 45.000 gijzelsoftwareproducten geteld. De gemiddelde prijs voor doe-het-zelfransomware is $10,50.

    Het is een lucratieve sector. Handeleren in ransomesoftware hebben volgens gegevens van de FBI in 2016 zo’n $1 mrd verdiend. Sommige ransomware-leveranciers verdienen meer dan $100.000 per jaar met de verkoop van gijzelsoftware.

    Toch maar betalen
    Digitale gijzeling is een van de de meest gebruikte manier om bedrijven geld afhandig te maken. Dagelijks worden bedrijven of organisaties geraakt. De daders dreigen bestanden te vernietigen of gevoelige (persoons)gegevens op straat te gooien. Omdat het gevraagde losgeld vaak relatief laag is, gaan slachtoffers in veel gevallen over tot betaling om de bedrijfsprocessen zo snel mogelijk weer te kunnen hervatten.

    Volgens Rick McElroy van Carbon Black is het 'een trieste werkelijkheid dat veel bedrijven op zichzelf zijn aangewezen als het om hun beveiliging gaat.' Hij ziet de komende tijd geen verbetering in deze situatie.

    Hoofdbrekens
    Het laat zien in welke mate de verdediging tegen ransomeware securitybedrijven en beleidsmakers veel hoofdbrekens kost. Zo liet demissionair minister van Justitie Stef Blok op vragen van GroenLinks onlangs weten dat 'ondanks het feit dat de ontwikkelingen op het gebied van ransomware nauwlettend worden gevolgd, is de precieze mate waarin deze trend zich in de komende jaren zal voortzetten moeilijk te voorspellen'.

    fd.nl/economie-politiek/1223390/bitco...
  5. [verwijderd] 21 oktober 2017 08:12
    Het geld zit in mineable coins, coins die vooraf gemined zijn worden gemanipuleerd of zijn ICOs, coins zonder een asterisk op het top 100 van www.coinmarketcap.com worden nu nog gemined en het blockchain wordt in stand gehouden.

    Voordat u in het wereld van cryptomunten duik, moet u vertrouwd raken met "online [hot] wallets" en "paper [koud] wallets"
    door met altcoin en bitcoin faucets en giveaways te gaan werken op:

    www.coingiveaways.freeforums.net/boar...
    www.coingiveaways.freeforums.net/

  6. forum rang 4 efreddy 22 oktober 2017 14:17
    quote:

    Cornell schreef op 21 oktober 2017 21:37:

    [...]

    Je zou het aan de heer Jansen kunnen vragen

    www.deribit.com/main#/help?scrollTo=a...
    Ik heb een account bij deribit ,er is 2400000 satoshi op gestort die op het ogenblik van storten 93 $ waarde hadden.
    (Futurecontract is 10 $ in Bitcoins).

    Ik sta echter bij deribit short op de bitcoin (momenteel 10 contracten december) omdat ik het niet als turbo gebruik met hogere volatiliteit maar als hedge met lagere volatiliteit.
    De volatiliteit is volgens mij op zich al hoog genoeg,ik hoef die niet groter.

    voor turbo long moet je long zitten.

    Huidige waarde is 2060000 satoshi (verlies 340000 satoshi) die aan de huidige koers 120 $ waarde hebben. (winst 27 $).

    Voor turbo short moet men hier dus nu wel meer dan 12 contracten short zitten.
  7. [verwijderd] 22 oktober 2017 14:21
    Gokken kunnen we beter niet maar in een eigen ICO/ondreneming investeren wat
    een niet-gereglementeerde middel waarmee fondsen ingezameld worden voor een nieuwe cryptocurrency onderneming. Een eerste Coin aanbieden of Initial Coin Offering (ICO) wordt gebruikt door startups te omzeilen van het strenge en gereguleerd kapitaal-raising proces vereist door venture capitalists of banken. In een ICO-campagne, is een percentage van de cryptocurrency verkocht aan vroege donateurs voor het project in ruil voor wettig betaalmiddel of andere cryptocurrencies, maar meestal voor Bitcoin.

    coingiveaways.freeforums.net/thread/9...
15.654 Posts
Pagina: «« 1 ... 64 65 66 67 68 ... 783 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links