Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ABLYNX Q4, worden de verwachtingen waargemaakt?

1.399 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 ... 70 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Fintech 13 16 oktober 2017 21:06
    Schrijnend om te zien hoe er sommigen hier echt zitten te hopen op het falen van Ablynx en er dan als de kippen bij zijn om daar wat de boel bij op te naaien. Weet dat er met biotech levens gered kunnen worden. Los van peaksales, los van cash voorraad, los van IPO. Daar ooit al eens aan gedacht?? Of te druk bezig met de volgende Ferrari te bestellen of wat las ik hier nog. Iedereen zijn mening maar een beetje fatsoen is wel op zijn plaats.

    Verhoogd volume vandaag? Niet echt, iets boven gemiddeld volume de laatste 2 welen en dat duidelijk omdat er zoveel stoploss afgegaan zijn op 17. Overigens evenzeer heel veel interesse om aan te kopen met als grootste order een kooporder op plus 18. Toevallig een order met een hogere prijs dan een Ferrari. Zie dus weinig problemen.

    Na tien dagen opeenvolgende stijging een winstdip is niet meer dan logisch. Niet iedereen zit er LT in en had die zelfs vroeger verwacht. Dankzij de stevige steun van institutionelen vorige week merkten we dat niet sneller. Ik deel wél de mening van meesurfen op de hype. Hoewel ikzelf wel geloof in het aandeel kan ik goed begrijpen dat er traders zijn die gewoon mee proberen te profiteren van de hype en zo snel mogelijk uitstappen bij een dipje zonder effectief opzoekwerk te verrichten.

    Denk dat de IPO nog voor november (midden november) is en de insinuatie dat daar iets mis mee is is totaal uit de lucht gegrepen. Aan de snelheid van de filings te zien zal de IPO er snel zijn en reken maar dat er meer dan voldoende interesse zal zijn getuige voorbije 2 weken. En terecht want 2018 wordt ook een zeer druk jaar.

    Samengevat: zelf als er morgen een tweede rode dag komt zou ik niet panikeren. Liever met institutionele beleggers op (middel)lange termijn en de bange kudde die er af en toe van tussen schiet dan een opgepompt aandeel zonder inhoud.

    Begrijp me niet verkeerd, iedereen zijn mening zowel pro als contra.
    Lig ook niet wakker van de contra's, maar onterecht de boel opnaaien slaat ook nergens op.
  2. Erik007 16 oktober 2017 21:27
    Volgens mij heeft de daling van vandaag meer te maken met de (lagere) koers waartegen de IPO op de Nasdaq zal worden gelanceerd dan met winstnemingen in de strikte zin van het woord. Het is met Ablynx (en ook met andere bedrijven) immers niet de keer dat bestaande aandeelhouders een beetje worden "verwaterd". In dit geval alleszins en hopelijk alleen in den beginne...En ik denk dat die IPO vrij vlug zal plaats vinden.Dit is maar een (bescheiden) mening. Wait and see.
  3. Fintech 13 17 oktober 2017 09:28
    quote:

    Burstner schreef op 17 oktober 2017 08:45:

    "Aan de snelheid van de filings te zien zal de IPO er snel zijn en reken maar dat er meer dan voldoende interesse zal zijn getuige voorbije 2 weken. En terecht want 2018 wordt ook een zeer druk jaar."

    Vraagje, waar vindt men info over deze filings?
    www.nasdaq.com/markets/ipos/company/a...

    Onder filings vind je de data (Amerikaanse notering van data).
    Als je dan de vergelijking maakt met bv. Galapagos waarbij er tussen 1e filing en notering ongeveer anderhalve maand ging, zijn ze momenteel zelfs iets sneller bij Ablynx.
    Zo kan je ook zien dat het bij Tigenix héél lang duurde...
  4. [verwijderd] 17 oktober 2017 10:58
    Het lijkt wel een snelheidswedstrijd, wat het uiteraard niet is.
    Logisch ook dat het bij Ablynx redelijk snel kan gaan. Ze zijn er al maanden mee bezig.
    Opvallend is dat wel ja omdat Moses altijd gezegd heeft dat een Nasdaq notering niet nodig is want Amerikaanse institutionelen vonden de weg wel naar Euronext en een dubbele notering vraagt onnodig hoge kosten.
    Nu toch Nasdaq. Dat typeert Ablynx een beetje. Vandaag is het zus, morgen is het zo. En dat is volgens mij de reden waarom een Nasdaq notering zo lang geduurd heeft, de manier van communiceren van Ablynx (mogelijk een beetje uit noodzaak). Men strooit met termen die, om het diplomatisch te zeggen, de zaken serieus verbloemen: blockbusters, bestinclassen, firstinclassen, geslaagde studies en ga zo maar verder.

    Die manier van communiceren zal met de Nasdaq notering toch grondig moeten veranderen want in de USA kunnen ze daar niet mee lachen. Je zou anders wel eens voor de situatie komen te staan dat men hier zit te feesten voor “fantastische data” en de US investeerders traders en shorters bij opening van Nasdaq de koers 30% lager zetten met nog een paar class action suits er boven op voor het verspreiden van verkeerde of misleidende info.

    Ook nu weer hier en op zowat alle ABLX fora vergelijkingen met GLPG. Hoeveel keer lezen we niet dat ablx een “galapagoske” gaat doen? Het zegt veel over het niveau van de Ablx fans die niet kunnen of willen een rekenmachine in de hand nemen: Capla peaksales wordt geschat op 300 miljoen. Filgotinib peaksales op 5 à 6 miljard, en er komen elke maand nieuwe ziektebeelden bij waar men Filgotinib wil op testen. Op basis van die 5 miljard, dus 16 (ZESTIEN) keer meer omzet! Maar jullie vinden wel dat ABLX evenveel waard moet zijn dan GLPG !? Laat me niet lachen! En begin nu niet over de rest van de pijplijn, want de “gigantische” pijplijn van Ablx is minder waard dan de minder gigantische pijplijn van GLPG.
1.399 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 ... 70 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0702 0,00%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.086,70 -0,01%
Gold spot 2.317,28 +0,05%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links