Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Philips Koninklijke AEX:PHIA.NL, NL0000009538

  • 19,620 24 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 19,540 - 19,885
  • 2.325.215 Gem. (3M) 2M

PB

2.102 Posts
Pagina: «« 1 ... 69 70 71 72 73 ... 106 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 14 september 2017 16:18
    Beroep Philips tegen kartelboete afgewezen

    Langlopende kwestie nu afgelopen.

    (ABM FN-Dow Jones) Het Europees Hof van Justitie heeft een beroep van Philips tegen een kartelboete vanwege verboden prijsafspraken afgewezen. Dit bevestigde een woordvoerder van het technologieconcern donderdag tegenover ABM Financial News.

    Het betreft een langlopende zaak die eind 2012 ertoe leidde dat Brussel Philips en zes andere bedrijven een totale boete oplegde van circa 1,5 miljard euro voor het maken van prijsafspraken voor tv-onderdelen. De verboden afspraken zouden zijn gemaakt tussen 1996 en 2006. Philips verkocht het betreffende onderdeel in 2001.

    Philips kreeg een boete van 313 miljoen euro en ook de joint venture tussen Philips en LG Electronics kreeg een boete van 391 miljoen euro opgelegd. Philips en LG hielden beiden een belang van 50 procent in de joint venture.

    Destijds ging Philips in beroep omdat het de boete "disproportioneel en onrechtvaardig" vond, aangezien de activiteiten al in 2001 van de hand werden gedaan. Nu is dit beroep definitief afgewezen en daarmee is de zaak ten einde, aldus de zegsman.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  2. forum rang 10 voda 15 september 2017 14:43
    Philips publiceert testresultaten Stellarex

    Onderzoek toont effectiviteit behandeling bloedvatvernauwing.

    (ABM FN-Dow Jones) Philips heeft de testresultaten gepubliceerd van een onderzoek naar de effectiviteit van zijn behandeling tegen bloedvatvernauwing, genaamd Stellarex. Dit meldde het technologieconcern vrijdag.

    Bij een Stellarex behandeling wordt een ballonnetje, voorzien van medicijnen, in vernauwde slagaders geplaatst om de verminderde bloedtoevoer te herstellen.

    Uit de resultaten bleek dat de bloedtoevoer door de met Stellarex behandelde aders na 24 maanden bij 75,9 procent van de deelnemende patiënten nog steeds goed was. Bij een traditionele stentbehandeling is dit na 24 maanden slechts 61 procent.

    Het aandeel Philips noteerde vrijdag op een rood Damrak 0,9 procent hoger op 34,97 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  3. forum rang 10 voda 26 september 2017 16:21
    Beursblik: terugroepactie Spectranetics geen groot probleem voor Philips

    ABN AMRO voorziet geen directe impact op koers.

    (ABM FN-Dow Jones) De door de Amerikaanse Federal Food & Drug Administration afgedwongen terugroepactie van katheters bij Philips dochter Spectranetrics is geen groot probleem voor het moederbedrijf. Dit zei analist Marc Hesselink van ABN AMRO dinsdag desgevraagd tegen ABM Financial News.

    De FDA maakte maandagavond bekend dat Spectranetics in de Verenigde Staten een serie van ruim 1.900 katheters van een bepaald type terug moet roepen die tussen eind februari en eind juli in de VS zijn gedistribueerd, omdat er mogelijk een storing zou kunnen optreden bij het gebruik van de ballon in het katheter.

    "Het is een relatief klein probleem bij een product wat voor Spectranetics niet het belangrijkste product is en de financiële schade is zeer beperkt", aldus de marktvorser van ABN AMRO, die als gevolg van dit incident geen directe impact op de koers van het aandeel Philips verwacht.

    ABN AMRO hanteert op Philips Houden advies met een koersdoel van 28,00 euro. Op een groen Damrak noteerde het aandeel Philips dinsdagmiddag 0,4 procent lager op 34,79 euro.

    Woordvoerder Steve Klink van Philips bevestigde desgevraagd aan ABM Financial News dat het probleem al langer bekend was en voor Philip geen aanleiding was om destijds af te zien van de overname van het Amerikaanse bedrijf. Philips rondde de overname van Spectranetics begin augustus van dit jaar af.

    De zegsman meldde dat Spectranetics inmiddels alle gebruikers heeft gewaarschuwd voor een mogelijke storing bij het gebruik van het katheter, de bijbehorende gebruiksaanwijzing heeft aangepast, en in overleg met de FDA werkt aan een definitieve oplossing van het probleem. "In de eerste helft van oktober moet het probleem zijn opgelost en daar werken we hard aan", zei Klink.

    De woordvoerder bevestigde de inschatting van Hesselink dat het om een relatief beperkt incident gaat. "Iedere recall is er natuurlijk één te veel, maar we moeten dit incident niet groter maken dan het is; ook niet kleiner overigens", zei hij.

    Het aandeel Philips daalde dinsdag 0,3 procent naar 34,79 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  4. forum rang 10 voda 11 oktober 2017 16:12
    Update: Philips schort productie defibrillatoren op in Amerika

    Negatieve impact van 80 miljoen euro op EBITA.

    (ABM FN-Dow Jones) Philips moet de productie van defibrillatoren in twee Amerikaanse fabrieken opschorten, wat in totaal een negatieve impact van 80 miljoen euro heeft op het bedrijfsresultaat van de Nederlandse onderneming. Dit maakte het technologiebedrijf woensdag voorbeurs bekend.

    Op last van het Amerikaanse ministerie van Justitie moet Philips de productie en distributie van bepaalde externe defibrillatoren in Andover en Bothell opschorten, nadat Amerikaanse toezichthouders hier al in 2015 en daarvoor onderzoek hebben verricht waaruit onvolkomenheden naar voren kwamen.

    In een telefonische toelichting benadrukte CEO Frans van Houten dat de situatie niet te vergelijken is met de problemen in de fabriek in Cleveland, waar Philips medische scanners maakt. In 2014 moest Philips deze fabriek tijdelijk sluiten toen de Amerikaanse Food and Drug Administration vraagtekens zette bij de kwaliteit van de scanners. De resultaten van Philips hebben hier flink onder geleden.

    "Die situatie is niet te vergelijken met die van nu. Toen ging het om het herontwerpen van producten en hier is dat niet zo en gaat het om het productieproces", zei Van Houten. De topman legde uit dat Philips verplicht was documentatie te overleggen over de kwaliteit en veiligheid van onderdelen en het productieproces. Hier heeft de Food and Drug Administration in 2015 en daarvoor problemen bij geconstateerd. Daarom gaat de toezichthouder nu verscherpt toezicht uitvoeren, waardoor de productie moet worden stilgelegd.

    De bestuursvoorzitter zei dat er sinds 2015 veel vooruitgang is geboekt, maar dat mocht niet baten om de controles nu tegen te houden. "Dit is het gevolg van vroegere zonden", aldus de CEO.

    Het verscherpt toezicht geldt ook voor andere gezondheidszorgproducten, maar daarbij is volgens Van Houten geen sprake van het stilleggen van de productie en dat zal dus ook geen waarneembare impact op de omzet hebben.

    Defibrillatoren die momenteel reeds in gebruik zijn hoeven volgens Philips niet te worden teruggeroepen aangezien deze geen risico's vormen. De onderneming verwacht in de loop van 2018 de productie weer te kunnen hervatten, nadat de Amerikaanse inspecteurs hun werk hebben verricht.

    CEO Van Houten wilde niet zeggen over hoeveel defibrillatoren het gaat.

    Philips verwacht een impact op het bedrijfsresultaat (EBITA) van 20 miljoen euro in het vierde kwartaal van 2017 en van nog eens circa 60 miljoen euro in 2018. Er zullen geen gevolgen zijn voor het aangepaste EBITA resultaat in 2017 en 2018.

    De betreffende defibrillatoren waren goed voor een omzet van ongeveer 35 miljoen euro per kwartaal in 2016.

    Op een groen Damrak noteerde het aandeel Philips kort na opening onveranderd op 35,11 euro.

    Update: om reactie CEO Philips toe te voegen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  5. forum rang 10 voda 12 oktober 2017 16:25
    Onderzoek beleggers naar Philips-domper VS

    Gepubliceerd op 12 okt 2017 om 09:29 | Views: 1.503

    Philips Koninklijke 16:09
    34,78 +0,10 (+0,29%)

    LOS ANGELES (AFN) - Een Amerikaanse advocatenkantoor gaat zich namens investeerders buigen over mogelijke malversaties bij Philips. Het onderzoek kan leiden tot een massaclaim van beleggers die gecompenseerd willen worden voor een koersdaling.

    Het aandeel Philips ging woensdag 1,2 procent omlaag nadat het gezondheidstechnologieconcern bekendmaakte een deal te hebben gesloten met toezichthouders in de Verenigde Staten over verscherpt toezicht in een fabriek voor defibrillatoren. De productie werd vanwege het onderzoek stilgelegd tot ergens in 2018, wat zijn weerslag heeft op de winstgevendheid.

    Goldberg Law wil uitzoeken of bestuurders en managers bij Philips zich aan de regels hebben gehouden. Investeerders kunnen zich melden bij het kantoor.
  6. forum rang 10 voda 13 oktober 2017 16:53
    Philips krijgt markttoelating voor oplossing

    Gepubliceerd op 13 okt 2017 om 16:23 | Views: 214

    Philips Koninklijke 16:32
    34,53 -0,22 (-0,63%)

    AMSTERDAM (AFN) - Philips mag van de Amerikaanse keuringsdienst FDA een nieuwe ultrasound-oplossing op de markt brengen. Daarvoor heeft het technologiebedrijf de benodigde goedkeuring gekregen.

    Ultrasound is de benaming voor de technologie waarbij via geluidsgolven, die het lichaam in worden gestuurd, de binnenkant van het lichaam in beeld kan worden gebracht. Met de nieuwe 'eL 18-4 transducer'-oplossing kunnen onevenwichtigheden in kleine organen net onder het huidoppervlak worden opgespoord.
  7. forum rang 10 voda 16 oktober 2017 16:41
    Philips en Huawei samen in de cloud in China

    Gepubliceerd op 16 okt 2017 om 14:15 | Views: 466

    Philips Koninklijke 16:21
    34,32 -0,30 (-0,85%)

    SHENZHEN (AFN) - Technologieconcern Philips heeft in China met Huawei een gezondheidsplatform in de cloud opgezet. Eerste testen van het platform zijn volgens de bedrijven hoopgevend. Het platform is onderdeel van de samenwerking die de ondernemingen in 2016 aankondigden.

    De concerns spreken van een belangrijke stap in het verbeteren van de gezondheidszorg, onder meer doordat de levensverwachting van mensen blijft stijgen en er ook een groeiende vraag is naar zorg en zorgverleners. Met name voor afgelegen in gebieden in China biedt de cloud op het gebied van gezondheidszorg uitkomst.

    Onder meer worden artsen geholpen met het maken van juiste beslissingen en kunnen diagnoses nauwkeuriger worden gedaan omdat artsen de beschikking hebben over veel meer data. Dit zal ook zorgen voor minder fouten en lagere kosten. Patiënten hebben het voordeel dat informatie gedeeld kan worden met zorgverleners, waarmee ze de juiste zorg zullen ontvangen.

    Financiële details werden niet gemeld.
  8. forum rang 10 voda 19 oktober 2017 14:30
    Beursblik: Philips boekt betere resultaten

    Meer winst en omzet voor Eindhovense bedrijf.

    (ABM FN-Dow Jones) Philips heeft in het derde kwartaal van 2017 de omzet en winst op jaarbasis zien stijgen. Dit verwachten analisten die bijdroegen aan de bedrijfsconsensus van het van origine Eindhovense bedrijf.

    De marktvorsers verwachten dat Philips in het afgelopen kwartaal op jaarbasis een vergelijkbare omzetgroei heeft gerealiseerd van maar liefst 4,2 procent, waardoor de groepsomzet kan uitkomen op 4.295 miljoen euro.

    De resultaten werden met name aangejaagd door een groei van 5,7 procent binnen de tak Personal Health. De divisie Diagnosis & Treatment zal een autonome groei laten zien van 2,8 procent, terwijl Connected Care & Health Informatics met 5,2 procent zal zijn gegroeid, zo verwachten de analisten.

    Het aangepaste bedrijfsresultaat (EBITA) zal naar verwachting van marktvorsers uitkomen op 531 miljoen euro, hetgeen 12,4 procent hoger ligt dan het resultaat uit dezelfde periode een jaar eerder. Vooral de tak Personal Health zal flink hebben bijgedragen aan het hogere bedrijfsresultaat met een groei van 16,0 procent.

    Philips Lighting wordt inmiddels gezien als een niet-voorgezette activiteit. Om misrekening te voorkomen werd er geen consensus afgegeven voor de verwachte nettowinst van Philips.

    Donderdagochtend werd bekend dat de afgesplitste producent van lichtproducten in het derde kwartaal van dit jaar ondanks een lagere omzet meer winst boekte.

    Outlook

    Philips sprak al eerder de verwachting uit dat de omzetgroei en de marges in de loop van het jaar zullen aantrekken. Het van origine Eindhovense bedrijf stelde "ondanks de aanhoudende volatiele markten", te blijven mikken op een verbetering van de vergelijkbare omzetgroei met 4 tot 6 procent per jaar en een stijging van de aangepaste EBITA-marge van 100 basispunten per jaar. Volgens HSBC ligt het concern op schema om deze doelstellingen te halen.

    Berenberg, dat een Houden advies op Philips heeft, mikt op een "degelijk" derde kwartaal voor Philips, na een ietwat "glansloos" eerste halfjaar, waarbij ook het recent overgenomen Spectranetics voor het eerst zal bijdragen aan de resultaten.

    Analisten van HSBC, die juist een koopadvies hanteren, gaan er vanuit dat Philips het goede momentum in het derde kwartaal heeft weten vast te houden en voorzien een autonome omzetgroei van 5 procent en een verbetering van de aangepaste EBITA-marge met 1,1 procentpunt.

    De analisten zien persoonlijke gezondheid als de belangrijkste groeimotor voor Philips waarbij ze ook de eerste omzetbijdragen van Spectranetics meenemen.

    Philips publiceert maandag voorbeurs de cijfers over het derde kwartaal van 2017. Op een rood Damrak koerste het aandeel donderdag fractioneel lager op 34,81 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  9. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 13:05
    Benoeming Marnix van Ginneken tot bestuur Philips goedgekeurd

    Aandeelhouders geven toestemming.

    (ABM FN-Dow Jones) Aandeelhouders van Philips hebben de benoeming van Marnix van Ginneken tot het bestuur goedgekeurd. Dit maakte het technologiebedrijf vrijdagochtend bekend.

    Van Ginneken treedt met ingang van 1 november toe tot het bestuur van Philips als de Chief Legal Officer. De benoeming kreeg instemming van aandeelhouders tijdens een buitengewone vergadering.

    Op een groen Damrak noteerde het aandeel Philips 0,7 procent hoger op 35,12 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  10. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 13:31
    'Omzet Philips trekt verder aan'

    Gepubliceerd op 20 okt 2017 om 11:17 | Views: 637

    Philips Koninklijke 13:10
    35,13 +0,24 (+0,69%)

    AMSTERDAM (AFN) - Philips heeft zijn omzet in het derde kwartaal verder zien groeien. Dat is althans de gemiddelde verwachting van door het gezondheidstechnologieconcern geraadpleegde analisten. Philips brengt maandag zijn meest recente resultaten naar buiten.

    Analisten rekenen door de bank genomen op een stijging van de vergelijkbare omzet met 4,2 procent tot een kleine 4,3 miljard euro. In het voorgaande kwartaal steeg de vergelijkbare omzet nog met 4 procent.
    Alle drie de divisies van Philips zullen bijdragen aan de omzetstijging. De tak persoonlijke verzorging doet het met een groei van 5,7 procent naar verwachting het best.

    Omzet
    Het bedrijfsresultaat (ebita), exclusief eenmalige kosten voor onder meer reorganisaties en overnames, wordt gemiddeld geschat op 531 miljoen euro. Inclusief die eenmalige posten komt de ebitda naar verwachting uit op 436 miljoen euro.

    Philips sprak bij de bekendmaking van de tweedekwartaalcijfers over een omzetstijging voor heel 2017 van 4 tot 6 procent. Ook zouden de marges licht worden opgekrikt. De problemen met enkele Philips-fabrieken in de VS werken naar verwachting pas in het vierde kwartaal door op de resultaten.
  11. forum rang 10 voda 23 oktober 2017 16:48
    Meer winst voor Philips

    Eindhovense bedrijf herhaalt outlook 2017.

    (ABM FN-Dow Jones) Philips heeft in het derde kwartaal van 2017 de winst zien aantrekken, hoewel de omzet iets lager uitviel dan verwacht. Dit bleek maandag voorbeurs uit de kwartaalcijfers van de van origine Eindhovense onderneming.

    CEO Frans van Houten stelde dat het bedrijf goed op weg is in het realiseren van de eigen doelstellingen en meldde dat de overname van Spectranetics inmiddels is afgerond. Volgens Van Houten is het integratieproces van het overgenomen concern inmiddels gestart.

    In het afgelopen kwartaal boekte Philips een omzet van 4.148 miljoen euro. Analisten rekenden vooraf op een omzet van 4.295 miljoen euro.

    De nettowinst steeg van 383 miljoen naar 423 miljoen euro. Voorafgaand aan de cijfers werd er geen consensus afgegeven voor de verwachte winst, om misrekeningen in verband met de afstoot van Philips Lighting te voorkomen.

    De winst steeg volgens Philips mede door betere operationele prestaties en lagere financiële kosten, die de hogere herstructureringskosten en overnamegerelateerde kosten opvingen deels teniet deden.

    De vergelijkbare omzetgroei kwam uit op 4 procent, terwijl er door de markt werd gerekend op een groei van 4,2 procent. Vooral Connected Care & Health Informatics droeg bij aan de vergelijkbare omzetgroei met een stijging van 8 procent.

    De vergelijkbare ordergroei kwam 5 procent hoger uit.

    Het aangepaste bedrijfsresultaat (EBITA) steeg daarnaast van 474 miljoen naar 532 miljoen euro, waar de consensus op 531 miljoen euro lag. Als gevolg steeg de aangepaste EBITA-marge op jaarbasis van 11,4 naar 12,8 procent.

    Outlook

    Philips stelde "ondanks de aanhoudende volatiele markten", te blijven mikken op een verbetering van de vergelijkbare omzetgroei met 4 tot 6 procent per jaar en een stijging van de aangepaste EBITA-marge van 100 basispunten per jaar.

    Het aandeel Philips sloot vrijdag 1,5 procent hoger op 35,40 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  12. forum rang 10 voda 23 oktober 2017 17:02
    'Resultaten Philips weinig verrassend'

    Gepubliceerd op 23 okt 2017 om 09:42 | Views: 1.631

    Philips Koninklijke 16:41
    35,81 +0,40 (+1,13%)

    AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De bedrijfsresultaten die Philips naar buiten bracht waren weinig verrassend. Dat is het oordeel van analisten van Natixis over de handelsupdate van het zorgtechnologieconcern. Dat Philips daarbij zijn verwachtingen voor het hele jaar handhaafde was volgens Natixis eveneens niet vreemd.

    De kenners van de zakenbank hadden mogelijk iets meer verwacht van het aangepaste bedrijfsresultaat (ebita) dat uitkwam op 532 miljoen euro. Natixis ging hier uit van 563 miljoen euro. Wel benadrukten zij dat ze hierbij positiever gestemd waren dan collega-analisten. De gemiddelde verwachting voor het bedrijfsresultaat was namelijk 531 miljoen euro.

    Natixis sprak verder van solide groei op eigen kracht en benadrukte de prestaties in China waar een dubbelcijferige groei werd gerealiseerd. Ook werden de sterke prestaties van de afzonderlijke divisies Connected Care & Health Informatics, Patient Care & Monitoring Solutions en Personal Health belicht.

    Groei
    Qua volumegroei en de verbetering van de marges wist Philips volgens de kenners zaken als prijsstijgingen en inflatie ruimschoots te compenseren.

    Volgens analisten van ING bleef de instroom van nieuwe orders wat achter in vergelijking met een jaar eerder. Maar ook ten opzichte van het tweede kwartaal was de intake minder. Verder waren ook de kenners van ING nauwelijks verrast door de resultaten, met sommige onderdelen die het net wat beter deden. Hetgeen weer gecompenseerd werd door divisies die net weer slechter presteerden dan voorzien.

    Natixis hanteert een neutral-advies op Philips. ING handhaafde zijn koopadvies op het aandeel. Philips noteerde omstreeks 10.00 uur nagenoeg vlak op 35,39 euro in een licht lagere AEX.
  13. FairValue 24 oktober 2017 10:10
    Philips stijgt op nette resultaten. Barclays komt met een koersdoel dat 4 euro hoger ligt dan het vorige maar 2 euro onder huidige koers en dan staan we ineens weer 2% lager. Vorige advies van Barclays was ook al waardeloos dus onbegrijpelijk dat het beleggers er nog op reageren. Philips bij jaarcijfers op 40 euro en dan komt Barclays zeker met advies van 37 euro. Wat een boeven.
  14. FairValue 24 oktober 2017 17:47
    -1,74 door 2 advies verlagingen door kenners die maar 1 werkdag nodig hebben om tot deze analyse van een enorm bedrijf. Inhoud rapporten zijn verder enkel te koop voor grof geld. Blijft een ondoorzichtig spel waar snel een einde aan moet komen.

    -1,74 door 2 rapportje... belachelijk
  15. forum rang 6 rene66 24 oktober 2017 19:59
    Het is inderdaad weer vreemd dat een bedrijf als Philips door dit soort analisten lager wordt gezet. Het zijn vaak boterzachte argumenten waar men mee komt en afhankelijk van de opdracht die ze hebben een aandeel omhoog of naar beneden sturen.

    Veel analisten zijn in dienst van banken of andere marktpartijen die grof geld verdienen aan dit soort adviezen. Door voor zichzelf of voor derden te handelen. Maar aan dit soort markt manipulaties wordt helaas niets gedaan.

    De beweegreden van Kepler was ook dit keer weer geweldig. "Er is momenteel ,,weinig ruimte" meer voor verbetering ten opzichte van zijn branchegenoten." Werkt deze man misschien bij Philips dat hij mee kan kijken met de ontwikkelingen ?? Ik dacht van niet.
  16. [verwijderd] 24 oktober 2017 20:18
    En zo is Philips vandaag ineens bijna 2 miljard minder waard geworden ten opzichte van gisteren, terwijl er vandaag toch ook weer een paar miljoen verdiend is binnen het concern. Toch wel overdreven naar mijn bescheiden mening.
    En Goldman Sachs, toch niet de kleinste, geeft vandaag weer een koopadvies af met een koersdoel van 39 euro.
    En ook Citigroup een koopadvies met een koersdoel van 36 euro.
    Komt weer goed.
  17. forum rang 6 rene66 25 oktober 2017 11:02
    Het dagelijkse beursnieuws ING 25-10-2017

    "Later in de middag daalde het aandeel Philips opvallend met bijna 5%, naar aanleiding van een downgrade van broker Kepler Chevreux. Bloomberg analyseerde dat de koopaanbevelingen voor Philips van dit chique klinkende effectenhuis over de afgelopen bijna tien jaar gemiddeld een verlies van 11% opleverden, tegenover een winst van 29% in de perioden dat er een negatieve aanbeveling werd gegeven. Trek uw conclusies!"
  18. [verwijderd] 27 oktober 2017 12:00
    En de volgende class action tegen Philips.
    Rosen Law Firm Continues Investigation of Securities Claims Against Koninklijke Philips N.V. - PHG
    www.prnewswire.com/news-releases/equi...

    Dit zal wel een negatief resultaat hebben in de volgende kwartaal.
    Frans van Houten zal het wel weer afdoen als een eenmalig iets, maar dit soort kostenposten lijken steeds meer structureel voor Philips.
    Wordt vervolgd ...
2.102 Posts
Pagina: «« 1 ... 69 70 71 72 73 ... 106 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Toch enkele lichtpuntjes zichtbaar bij veelgeplaagd Philips

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links