Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Nobelprijswinnaars en doemdenkers

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  2. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111
  3. 11 apr Prima technische plaatjes Amerikaanse banken 74

Reacties

103 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 16 oktober 2017 15:19
    Weinig fantasy. Gewoon Groen. Kikurk met de olie ligt onder vuur. Spanje krijgt uitstel, geen afstel. Ik maak me in ieder geval zorgen over de beurs van Argentina. Zij gaan gelukkig wel naar het WK. Maar hun beurs is al een tijdje wereldkampioen. Nu nog het Argentijns elftal. Palladium, ik had ze ff links laten liggen. En Boem. Ze doen nu bijna een perfecte 10, oftewel $1010. Olie stoot tegen de highs aan. Yen wordt langzaam sterker. Eindelijk. Het gaat wel heel langzaam. Ze moeten doorzetten, want zo komen ze nergens. Goud gaat lekker. Ze liggen wel hoog op de daggrafiek. Het is wachten op de draai. Company Level neigt er nog niet naar toe. Long Ones liggen te goed!
  2. The Entrepreneur 16 oktober 2017 15:38
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 16 oktober 2017 15:12:

    Kan nog gekker, al vanaf 22 augustus up zonder correcties.
    hoe kan de low dan pas op 28 aug gezet zijn? Visueel bedrog?? Als ze echt zo ver durven gaan word ik wel een beetje bang en ga ik mn aluminium hoedje maar even opzoeken.
  3. [verwijderd] 16 oktober 2017 16:02
    quote:

    antiflow schreef op 16 oktober 2017 15:05:

    Toch kan ik me niet voorstellen dat particulieren zich laten lokken.
    Mensen zijn verstandiger geworden hedendaags lijkt me.
    Met de nadruk op 'lijkt'.

    Net voldoende om die dagdagelijkse (werk)taken die iets complexer zijn geworden, uit te voeren. Muscle memory heet dat. Schone schijn dus. Voor de rest geen verschil...
  4. [verwijderd] 16 oktober 2017 16:36
    quote:

    The Entrepreneur schreef op 16 oktober 2017 15:38:

    [...]

    hoe kan de low dan pas op 28 aug gezet zijn? Visueel bedrog?? Als ze echt zo ver durven gaan word ik wel een beetje bang en ga ik mn aluminium hoedje maar even opzoeken.
    Moet je altijd binnen handbereik hebben liggen. Kijk maar naar Weinstein en de Illuminati...Begint die Lindsay Lohan nog met een vreemd accent te spreken ook. Trauma induced multiple personality disorder, iemand? (obligaat ;-) er maar weer bij gooien)
  5. forum rang 6 ttroo 16 oktober 2017 17:39
    Rondje langs de grote en hoge velden dan maar. Palladium dacht die $1010 is te perfect en inmiddels staan ze ruim $25 lager op de $984. Goud kan niet doorzetten. Ze beginnen hoog te staan op de daggrafiek. Olie. Er gebeurt nog niet veel rond Kikurk. Althans er gaan geen raketten, inslagen etc continue de social media op. DAX zakte wat terug. Aex ook. Lichte plussen in Amerika. Vixie doet een poging de 10 te veroveren. Down Jones bijna op de 23.000 punten. Jennies weer wat sterker geworden. Minimaal dat wel. En dat is het wel zo'n beetje. Ik ga afsluiten. Tot morgen! Prettige avond allen!
103 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links