Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BeursVandaag: A man with a plan...

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nico Inberg

Nico Inberg maakte deel uit van onze Beleggersdesk: een team van 7 beleggingsexperts op het gebied van fundamentele en technische analyse. Onze fundamentele experts zijn op en top professionals met tientallen jaren ervaring in het vak. Zij bestuderen jaarverslagen, kwartaalrapportages, prospectussen, brancherapporten, de pre...

Meer over Nico Inberg

Recente artikelen van Nico Inberg

  1. nov '20 IEX Weekend: ING, Pharming, ABN en PostNL 1
  2. nov '20 BAM: Pas op de plaats
  3. nov '20 HAL: Deal or no deal?

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. De sjaak 28 september 2017 08:54
    A man with a plan, fantastische zet, 1500 miljard aan belastingverlaging. Dat terwijl de staat per jaar al een een paar honderd miljard tekortkomt. Gezien de stand van de economie en de lage rente zou je mogen verwachten dat er geen begrotingskorten meer zouden zijn. Dit wordt uiteindelijk een dure rekening...
  2. Vaak wel 28 september 2017 09:49
    Nog een jaar of 4 goed verdienen op de beurs door goede prestaties van bedrijven, consument en producentenvertrouwen, lage werkloosheid, reshoring ( robotica, 3 d printing, blockchain brengen de kostprijs dusdanig naar beneden dat we Azië steeds minder nodig hebben), steeds lagere werkloosheid ( wellicht zelfs voldoende banen om zelfs de vele kansarme vluchtelingen een , sorry, simpele baan te kunnen geven.

    En dan de grootste crises sinds de jaren 30. Op tijd putopties kopen over 3 à 5 jaar. Eerst nog gouden jaren, vooral voor Nederland. Zeker als Nederland de vele startups is gaat helpen qua ondernemersklimaat dan gaan die statupsus zichzelf minder snel verkopen aan Silicon Valley en verdiend nederland mee aan de mijarden die die Nederlandse startups waard worden ivm de werkgelegenheid en belastinginkomsten en aantrekkingskracht van investeerders en business klimaat.
  3. Economische Vluchteling 28 september 2017 10:38
    quote:

    Arie40 schreef op 28 september 2017 09:49:

    Nog een jaar of 4 goed verdienen op de beurs
    Op zich wat de Eu betreft en veel emerging markets wel, maar ben bang dat de VS of China al eerder roet in het eten kunnen gooien door de groter wordende imbalanaces en inefficiencies in het financiele systeem na zo'n lange periode zonder recessies en en overvloed aan liquiditeit en schulden groei. Denk dat de FED goed op moet passen voor een scenario als in japan rond 1990.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links