Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,460 22 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 5,420 - 5,755
  • 957.240 Gem. (3M) 313,7K

TOMTOM SEPTEMBER 2017 HOPELIJK TOPMAN NAAR 10/12 EURO SUCCES

3.109 Posts
Pagina: «« 1 ... 118 119 120 121 122 ... 156 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 september 2017 20:34
    quote:

    cave canem schreef op 25 september 2017 18:30:

    @ Tatje, jij kan hier wel met bedragen strooien van 50 of 100 euro per aandeel, ik denk dat als het inkoopprogramma aandelen de komende jaren enkel en alleen is voor bonusdoeleinden en niet om het aantal uitstaande aandelen te versnipperen/reduceren dan sluipen de Founders met TT van de beurs ipv een verkoop van TT van de beurs.

    dan kan je die 50 @ 100 euro gevoegelijk vergeten, dan zijn ze straks met hun vrienden met 90% van de aandelen foetsie met de toko en dan krijgen die laatste 10% reguliere aandeelhouders die er nog inzitten een fooi van 15 euro mee, dus probeer nou niet steeds uit te leggen hoe slim ze daar bij TT wel niet zijn, want dit is gewoon een vorm van legaal jatten, omdat Wakkie weet hoe ver die kan gaan.

    ze kopen nu voor 2,5% aandelen in en dat moet echt de laatste keer zijn dat bonus aandelen zonder enige vorm van prestatie/rendement voor winsten binnen de toko uitgedeeld worden.

    vanaf nu is het presteren en als de reguliere aandeelhouder niets ziet, dan moeten de uitvoerende Bestuurders niets krijgen, die worden al rijkelijk voorzien in hun salaris en benefits en precies daarom hebben we een remuneratie comité , om juist dit te controleren en te beoordelen naar correctheid.

    Abje Wies, je haalt me de woorden uit de mond.
    Ik kan de bestuurlijke kwaliteiten van @HG voor het bedrijf @TT niet beoordelen, maar voor de aandeelhouder doet de goede man nada noppes niks en balanceert op de grens van het toelaatbare.

    Is ook een kunst om de koers van je bedrijf in de meest gunstige tijdspanne en klimaat met 40% te laten dalen waar collega bedrijven in staat zijn om hun koers te laten vertigvoudigen.
    Wat de goede man met zeilen niet lukt; 'Pal tegen de wind in' gaat hem in de juiste aandelenkoers kiezen voor @TT prima af!
  2. Hoop.... 25 september 2017 21:31
    quote:

    seren schreef op 25 september 2017 20:55:

    in vier dagen voor twee miljoen gekocht
    in de volgende 60 dagen nog 48 miljoen te gaan
    dus die 800.000 euro per dag wordt de standaard
    zonder veel manipulatie
    mooi toch?
    De koers is toch een kweste van vraag en aanbod, nu is toch de vraag 800.000 per dag. Er is dan tich vraag hoe verkkaar je de daling....ik snap het niet. Zal toch niet zo zijn dat 800.001 aandelen zijn verkocht?
  3. forum rang 4 holenbeer 25 september 2017 21:41
    quote:

    Hoop.... schreef op 25 september 2017 21:31:

    [...]

    De koers is toch een kweste van vraag en aanbod, nu is toch de vraag 800.000 per dag. Er is dan tich vraag hoe verkkaar je de daling....ik snap het niet. Zal toch niet zo zijn dat 800.001 aandelen zijn verkocht?
    Er zijn ongeveer evenveel aandelen verkocht als gekocht.
  4. forum rang 6 limomilo 25 september 2017 21:59
    De nacht is ingetreden op de Philipijnen, dus ook wat rust op de fora van TT, AM en de koffiekamer. Vandaag telde ik 29 quotes van deze bewoner van de Philipijnen, afgelopen vrijdag 25 en zo kan ik doorgaan. Heeft daar waarschijnlijk niets om handen, of wordt betaald door IEX om dagelijks te quoten.
  5. forum rang 6 NewKidInTown 26 september 2017 05:16
    Het loopt hier al weer tegen het middaguur, lang uitgeslapen vandaag, mag ook wel eens een keer. Maar wat een rust hier, geen energie of geen inspiratie ?
    In ieder geval geen nieuws en steeds maar weer de aandelen-inkoop uitkauwen en hoeveel wel en niet, spannend hoor, NOT.
    Wies zei het al, dat dagelijkse geneuzel over een paar centen in de plus of min, zoveel in de bied en zoveel in de laat, heeft niets met beleggen te maken.
    Ik ga ervan uit dat de aandelen-inkoop door profies gedaan wordt, die zullen echt niet de koers "omhoog kopen", het zijn geen snot-jongens. Echt nieuws zal er ook niet komen, TT gaat niet z'n eigen strategie doorkruisen, als het niet nodig is.
    Ik heb gisteren de VIX eruit gedaan, redelijk op daghoog, ik ben er gelukkig mee, wel moet ik constateren dat de VIX turbo's niet evenredig of versterkt meelopen, vrij tricky dus. Niet om de gemiddelde belegger aan te raden.
    Oh ja, morgenochtend NL tijd ben ik er niet, er zijn belangrijkere zaken dan beleggen soms, moet je ook tijd voor inruimen. Ook al zal ik af en toe wel even een blik werpen.
    Succes vandaag alvast, beursbreed wil het maar niet echt dalen, gelukkig maar, afhankelijk van je positie.
  6. Balimoney 26 september 2017 07:00
    quote:

    db8r schreef op 25 september 2017 11:51:

    [...]

    Alles goed en wel Wies, maar je hebt nu meermalen gezegd dat het spoedig zou gaan knallen. Meer dan eens bleek dit achteraf niet het het geval. Het valt me op dat ondanks de analistenrapporten etc. waar jij over beschikt, een doorgewinterde belegger als jij zich door TomTom (en/of anderen) toch weer iedere keer laat pootjelichten.
    Let wel; als jij zoiets beweert dan hecht ik, en ik denk velen met mij, daar toch meer waarde aan, dan wanneer zeg maar een soort van eilandbewoner hier op het forum zijn/haar complexen komt botvieren.
    Ho ho ho ho :)))
  7. forum rang 6 NewKidInTown 26 september 2017 07:29
    quote:

    Eduard de Wit schreef op 26 september 2017 07:24:

    [...]

    Ach, iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen beleggingsbeslissingen.
    Nooit kopen of verkopen omdat het op het forum wordt gezegd.
    Altijd zelf info vergaren, en op basis daarvan handelen....

    Precies wat ik ook zeg:

    "Het allerbeste is nog, zelf je huiswerk doen, lezen en analyseren, kijken naar fundamentals, beter dan aanlopen achter diegenen die op internet-fora posten.
    Al teveel en te optimistische berichten, uiterst kritisch bekijken, waarom zou men jou veel winst willen gunnen, misschien wil men aandelen tegen een te hoge prijs lozen, zou ook goed kunnen en gebeurt heel veel op internet tegenwoordig.
    Niets en niemand hoeft te zijn, wat het lijkt.
    "Loop ook" svp niet achter ondergetekende aan, ook ik zit er wel eens naast."

    AB-tje Eduard.
  8. [verwijderd] 26 september 2017 08:15
    quote:

    NewKidInTown schreef op 26 september 2017 07:29:

    [...]

    Precies wat ik ook zeg:

    "Het allerbeste is nog, zelf je huiswerk doen, lezen en analyseren, kijken naar fundamentals, beter dan aanlopen achter diegenen die op internet-fora posten.
    Al teveel en te optimistische berichten, uiterst kritisch bekijken, waarom zou men jou veel winst willen gunnen, misschien wil men aandelen tegen een te hoge prijs lozen, zou ook goed kunnen en gebeurt heel veel op internet tegenwoordig.
    Niets en niemand hoeft te zijn, wat het lijkt.
    "Loop ook" svp niet achter ondergetekende aan, ook ik zit er wel eens naast."

    AB-tje Eduard.
    Wees vooral ook argwanend als het gaat om eilandbewoners die geen positie zeggen te hebben en iedereen de hele dag door waarschuwen

    En mensen die zeggen aandelen te hebben en al meer dan een jaar afgeven op t2 en haar management
  9. Hoop.... 26 september 2017 08:47
    quote:

    holenbeer schreef op 25 september 2017 21:41:

    [...]
    Er zijn ongeveer evenveel aandelen verkocht als gekocht.
    Dat is wat ik bedoel als er geen aandelen inkoop zou zijn waren we al behoorlijk aan het dalen. Blijft raar in mijn optiek. Vandaag mini procentje erbij morgen weer eraf etc.etc.
  10. [verwijderd] 26 september 2017 09:01
    Brainport Eindhoven 18 uur geleden

    American automotive journalists touring The Netherlands and #Brainport #Eindhoven #SmartMobility visiting @TUE_SmartMob and @M_Steinbuch


    twitter.com/Brainport_int/status/9123...

    Laten we hopen dat het luidruchtige typjes zijn, die wat wakker schudden aan de andere kant van de plas. Aan Brabant zal het niet liggen als "de heren" in Amsterdam ons bezit willens en wetens de vernieling in helpen, c.q. tot dood geld in een springlevende sector maken.

    "Heren" is overigens vooralsnog nog inclusief één dame die volgens mij nog steeds de marketing bedenkt, als ik de opzet van nieuwe www.tomtommaps.com/ site zie. Alleen zo'n briljante geest kan bedenken dat je je bij ieder bezoek aan je website moet presenteren met een zelfstartende, beeldvullende video met prominent het jaartal 1991 in beeld. Gevolgd door minutenlang zelfgenoegzaam geneuzel over hoe fantastisch je wel niet bent, zonder dat je commercieel en/of businesswise en/of qua beurswaarde ook maar een deuk in een pakje boter slaat. Chapeau, Corinne! Geniaal! Mensen zijn dol op opschep-commercials! Doe je best! Je kunt het! Ook Maps&Licensing naar de knoppen! Zou nog een mooi extra wapenfeit op het CV van CV zijn!
  11. Regenboog33 26 september 2017 09:12
    1+1 = ??
    1) Iedereen is murw geslagen + 1) Niemand die HG nog vertrouwt = ??
    >>> Resultaat: Niemand die TT nog koopt.

    Bij ieder normaal aandeel is een aandeleninkoop een ondersteunende factor. Bij TT heb je direct het gevoel dat ze al ver van tevoren afspraken gemaakt hebben met .. om de koers naar beneden te duwen om vervolgens zo goedkoop mogelijk in te kunnen kopen. Legaal? JA. Moreel/ethisch verantwoord? NEE!!!
  12. [verwijderd] 26 september 2017 09:20
    quote:

    Chameleon schreef op 26 september 2017 08:51:

    @Cave Canem

    www.telecompaper.com/nieuws/berg-insi...

    "Een van de grootste transacties was in juni dit jaar: Investcorp betaalde 1,8 miljard dollar voor ABAX, omgerekend ongeveer 1000 dollar per gebruiker."

    ja, dan zakt je broek toch af als je ziet waar de huisbankier van TT in haar waardebepaling voor model Telematics zet @ 700k en die verzinnen dat toch niet helemaal zelf , daar is toch influister-werk als ze samen op pad zijn voor een roadshow.

    voor ons in ieder geval belangrijk en bedankt voor het plaatsen - top, we weten dat Telematics eerder een waarde van 1,250 miljard plus heeft dan 700k

    wel jammer, gaat TT eindelijk van de markt een hogere weging voor waardering krijgen omdat ze sports/consumer eindelijk laten gaan en dan krijg je dit weer dat men Telematics knocked.

    enfin, ooit zullen we begrijpen hoe het in elkaar zit

    voor nu even dippen naar de 9 en vol puts schrijven.
3.109 Posts
Pagina: «« 1 ... 118 119 120 121 122 ... 156 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links