Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,650 16 apr 2024 16:40
  • -1,870 (-7,33%) Dagrange 23,570 - 24,370
  • 5.913.250 Gem. (3M) 2,3M

Arcelor Mittal - september 2017

2.694 Posts
Pagina: «« 1 ... 96 97 98 99 100 ... 135 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 september 2017 22:16
    quote:

    voda schreef op 20 september 2017 22:14:

    Beursupdate: AEX op Wall Street

    Royal Dutch Shell sterkste stijger.

    (ABM FN-Dow Jones) Op Wall Street zijn woensdag acht van de negen AEX-genoteerde fondsen ten opzichte van het slot in Amsterdam hoger gesloten. Royal Dutch Shell met winst van 1,2 procent de sterkste stijger. ArcelorMittal met verlies van 0,6 procent de enige daler.

    Aegon (+0,3%)
    ArcelorMittal (-0,6%)
    ASML (+0,2%)
    Galapagos (+0,4%)
    ING Groep (+0,7%)
    Philips (+0,8%)
    RELX (+1,1%)
    Royal Dutch Shell (+1,2%)
    Unilever (+0,1%)

    Euro/dollar: 1,1893

    Op basis van de bovenstaande koersuitslagen zou de AEX index, die sloot op 528,66 punten, zijn geëindigd op 530,39 punten.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
    Voda, soms hebben we een verschil van inzicht of een andere mening maar deze lijstjes waardeer ik zeer! Thanks!
  2. [verwijderd] 20 september 2017 22:31
    quote:

    iamlion schreef op 19 september 2017 22:26:

    DB wil met name aandacht. Negatieve aandacht is ook aandacht...
    Hij denkt dat als hij een draadje opent, hij het kan claimen. "Mijn geweldige draadje". Vandaar dat hij ook vrijwel elk bericht met een onnozele vraag beeindigd om zodoende onnozele antwoorden uit te lokken, waardoor het aantal posts in "zijn geweldige draadje" hoger wordt dan draadjes uit andere maanden.
    Het is onmogelijk om inhoudelijk een fatsoenlijk gesprek met DB aan te knopen, hij gaat nergens op in. Dus alle moeite die iedereen neemt om het toch te proberen is helaas tevergeefs...
    Je krijgt wel altijd keurig een nietszeggende reactie.
  3. forum rang 10 voda 20 september 2017 22:44
    10 soorten internettrollen u ontmoet online
    Haters gaan haten, trollen gaan trollen

    door Elise Moreau

    Bijgewerkt 19 mei 2017

    Een internettrolletje is lid van een online sociale gemeenschap die opzettelijk probeert te verstoren, aan te vallen, te beledigen of doorgaans problemen in de gemeenschap te veroorzaken door bepaalde reacties, foto's, video's, GIF's of een andere vorm van online content te plaatsen.

    Je kunt trollen over het internet vinden - op berichtenborden, in je YouTube video-opmerkingen, op Facebook, op dating sites , in blog commentaar secties en overal met een open gebied waar mensen vrij kunnen posten om hun gedachten en meningen uit te drukken. Het beheersen van deze kan moeilijk zijn als er veel gemeenschapsleden zijn, maar de meest voorkomende manieren om zich ervan te ontdoen, zijn het verbieden of blokkeren van individuele gebruikersaccounts (en soms IP-adressen geheel), rapporteren aan autoriteiten of het afsluiten van reactie secties geheel van een blog post, video pagina of topic thread.

    Ongeacht waar u Internettrollen vindt die u loopt, hebben ze de neiging om gemeenschappen op zeer vergelijkbare (en vaak voorspelbare) manieren te verstoren. Dit is in geen geval een volledige lijst van alle verschillende soorten trollen die er zijn, maar ze zijn zeker een van de meest voorkomende typen die je vaak in actieve online gemeenschappen tegenkomt.

    01
    van 10
    De belediging troll
    Soorten Internet Trolls
    Noel Hendrickson / Getty Images
    De beledigingstrolling is een pure hater, simpel en eenvoudig. En ze hebben zelfs niet echt een reden om iemand te haten of beledigen. Deze soorten trollen zullen vaak op iedereen en iedereen kiezen - namen noemen, beschuldigen van bepaalde dingen, alles doen om een ??negatieve emotionele reactie van hen te krijgen - gewoon omdat ze dat kunnen. In veel gevallen kan dit soort trollen zo ernstig worden dat het kan leiden tot een ernstige vorm van cyberpesten.

    02
    van 10
    De aanhoudende debat troll
    Dit soort troll houdt van een goed argument. Ze kunnen een goed, grondig onderzocht en feitelijk georiënteerd stukje inhoud nemen, en komen er vanuit alle tegenovergestelde discussiehoeken om zijn boodschap uit te dagen . Zij geloven dat ze gelijk hebben, en iedereen is fout. U vindt ze vaak ook langdraden of argumenten met andere commentators in community comment secties, en ze zijn altijd vastbesloten om het laatste woord te hebben - door te reageren tot die andere gebruiker opgeeft.

    03
    van 10
    De grammatica en spellcheck trol
    Je weet dit soort troll. Zij zijn de mensen die altijd andere gebruikers moeten vertellen dat ze verkeerde woorden en grammaticale fouten hebben. Zelfs als ze het doen door simpelweg te reageren op het gecorrigeerde woord achter een asterisk symbool, is het vrijwel nooit een welkome reactie op een discussie. Sommigen gebruiken zelfs de spelling- en grammaticale fouten van een commenter als een excuus om ze te beledigen.

    04
    van 10
    De eeuwige beledigde trol
    Wanneer controversiële onderwerpen online worden besproken, zijn ze verplicht iemand te beledigen. Dat is normaal. Maar dan zijn er de soorten trollen die een stukje inhoud kunnen nemen - vaak is het een grap, een parodie of iets sarcastisch - en zet de digitale waterwerken aan. Zij zijn deskundigen om humoristische inhoudsdelen te nemen en hen in een argument te maken door het slachtoffer te spelen. Mensen worden echt boos door sommige van de vreemdste dingen die online zijn gezegd.

    05
    van 10
    De show-off, know-it-all of blabbermouth troll
    Een nauwe relatie tot de aanhoudende debattrolletje, de show-off of blabbermouth-troll is een persoon die niet noodzakelijkerwijs wil deelnemen aan argumenten, maar houdt graag van zijn mening in extreme details te delen, en zelfs in sommige gevallen zelfs geruchten en geheimen te verspreiden. Denk aan die ene familielid of vriend die je kent die gewoon van zijn eigen stem hoort. Dat is het internet equivalent van de show-off of know-it-all of blabbermouth troll. Ze houden van lange discussies en schrijven veel paragrafen over wat ze weten, of iemand dat leest of niet.

    06
    van 10
    De profaniteit en all-caps troll
    In tegenstelling tot enkele intelligente trollers zoals de debattrolletje, de grammatica-troll en de blabbermouth-troll, is de profaniteit en all-caps troll de man die niets echt van waarde heeft om aan de discussie toe te voegen, alleen F-bommen en andere vloek spuwen woorden met zijn caps lockknop linksaf. In veel gevallen zijn deze soorten trollen gewoon verveelde kinderen op zoek naar iets te doen zonder te veel gedachten of moeite in te zetten. Aan de andere kant van het scherm zijn ze vaak onschadelijk.

    07
    van 10
    Het ene woord alleen troll
    Er is altijd een bijdrage aan een Facebook status update, een forum thread en Instagram foto, een Tumblr post of een andere vorm van sociale posting die gewoon lol of wat of k of ja of nee zegt. ." Ze zijn zeker verre van het slechtste soort troll dat je online ontmoet, maar als er een serieus of gedetailleerd onderwerp wordt besproken, zijn hun één-woord-antwoorden gewoon een overlast voor iedereen die extrawaarde probeert en de discussie volgt.

    08
    van 10
    De overdreven trol
    Overdrijfstrollen kunnen soms een combinatie zijn van know-it-alls, de beledigde en zelfs debatterende trollen. Ze weten hoe om een ??onderwerp of probleem te nemen en het volledig uit elkaar te brengen. Sommigen van hen proberen het eigenlijk grappig te maken , en soms slaagden ze erin, terwijl anderen het gewoon vervelend maken. Ze dragen zelden ooit een echte waarde aan een discussie en brengen vaak problemen en problemen op die mogelijk niet verband houden met wat er wordt besproken.

    09
    van 10
    De off topic troll
    Het is best moeilijk om die kerel niet te haten die iets helemaal van het onderwerp posteert in elk type sociale discussie. Het kan nog erger zijn als die persoon erin slaagt om het onderwerp te verschuiven en iedereen komt ermee aan het praten over wat irrelevant dat hij heeft geplaatst. Je ziet het altijd online - in de reacties van Facebook-berichten, in threaded YouTube-reacties , op Twitter en letterlijk overal zijn er actieve discussies.

    10
    van 10
    De hebzuchtige spammer troll
    Last but not least, er is de gevreesde spammertroll. Dit is de trol die echt niet meer kan omgaan met je bericht of discussie en alleen posteert om zich te bevoordelen. Hij wil dat je zijn pagina uitcheckt, van zijn link koopt, gebruik maakt van zijn couponcode of downloadt zijn gratis ebook. Deze trollen bevatten ook al die gebruikers die je kunt zien rommelbesprekingen op Twitter en Instagram en elk ander sociaal netwerk met "volg me !!!" berichten.

    www.lifewire.com/types-of-internet-tr...
  4. forum rang 7 A3aan 21 september 2017 00:01
    quote:

    Frankie schreef op 20 september 2017 23:43:

    Ik lees hier enorme lappen tekst, maar niemand met een enigszins logische verklaring over de enorme daling van AM in de US. En dan eigenlijk ook nog als enige AEX fonds.
    Iemand wél een zinnige verklaring?
    Op zo'n momenten mis ik de heldere teksten van Toekomstbeeld.
    In elkaar storten ijzerertsprijs.
    Enne...ik voldoe aan alle tien hier bovengenoemde 10 gevallen . Ik ben al weg. Welterusten.
  5. [verwijderd] 21 september 2017 00:08
    quote:

    Frankie schreef op 20 september 2017 23:43:

    Ik lees hier enorme lappen tekst, maar niemand met een enigszins logische verklaring over de enorme daling van AM in de US. En dan eigenlijk ook nog als enige AEX fonds.
    Iemand wél een zinnige verklaring?
    Op zo'n momenten mis ik de heldere teksten van Toekomstbeeld.
    12 cent lager noem ik geen enorme daling !
  6. forum rang 7 mvliex 1 21 september 2017 00:50
    quote:

    Deskundige Belegger schreef op 20 september 2017 22:37:

    Haha grappig dit is de 5de post van iemand en alle 5 over db. Waarom toch niet gewoon over AM, het is immers het AM draadje...
    Antwoord: omdat het met elkaar samenhangt, omdat DB (regelmatig) het AM draadje verziekt!
    ;-)
  7. Biffy 21 september 2017 00:55
    quote:

    Frankie schreef op 21 september 2017 00:34:

    12 cent?
    Vanaf slot AEX zie ik een daling van 35 (dollar) cent.
    En daling IO? Die zie ik om 20.00 uur niet ineens enorm dalen.
    Ja, € 0,12 lager gesloten in de US en nabeurs is het zelfs teruggebracht tot minus € 0,06. Waar jij dus die daling van $ 0,35 wegtoverd is mij een raadsel.
  8. Beursboertje 21 september 2017 01:07
    Haha, ik lig al tijden in een deuk om de trollen op dit forum. Toegegeven, voor de serieuze belegger is de gang van zaken hier uiterst teleurstellend. Maar zie je het als onderdeel van de totale nieuwsgaring rond Mittal dan is het de vrolijke noot tussen saai nieuws. Tenminste, voor mij. Ik heb nergens verstand van, van beleggen sowieso niet al doe ik het al bijna 25 jaar. Na leuke winsten in het prille begin is armoe troef geweest, tot een paar jaar geleden. Nu gaat het prima, vooral sinds ik TA maar ten dele meeneem in mijn beslissingen. Daarom zijn de bijdrages van een aantal vorsers voor mij waardevol. Helaas sneeuwen die onder in het geweld van enkelen met een dubbele agenda. Vooral het ongelooflijke zuigen en het bloed onder de nagels weghalen bij bijvoorbeeld Voda en Toekomstbeeld betreur ik. Al is de manier waarop zo simpel dat het geniaal is. Uit eerder commentaar op dit soort figuren heb ik begrepen dat een mogelijkheid is dat de opdrachtgever van de trollen (je weet natuurlijk wie de kampioen in deze is) wel eens bij IEX op de loonlijst kan staan. Meer bijdrages, meer bezoeken, aantrekkelijker voor adverteerders, iets in die orde. Ik kan dat niet geloven. IEX is mijn favoriete site vanaf het begin. In het verleden was ik een frequent poster en heb heel wat robbertjes met andersdenkenden uitgevochten. Ontmoette ze ook waarna de toon van beide kanten matigde. Maar trollen, nee, in het begin niet. Zuigers al helemaal niet.
    En nu? Het is onmogelijk dat de trolletjes hier zonder opdrachtgever hun werk doen, daarvoor zijn ze te continue aanwezig. Vooral de grote aantallen reacties van één persoon doen mij vermoeden dat per bijdrage betaald wordt. Grof om te beweren en misschien niet slim. Ik zou het verschrikkelijk vinden om een ban te krijgen. Die komt anderen, met name één persoon, toe. Ik wil IEX vragen om een onderzoek te starten naar deze figuren. Wellicht wordt dan duidelijk wie dit weergaloze platform schade wil toebrengen.
    Maar toch ook een compliment aan zuigmeneer Deskundige Belegger. Vaak schiet ik in de lach als ik een reactie van hem lees. Hij is psychologisch een kanjer, is vasthoudend, heeft leidinggevende capaciteiten, vervult zijn rol met verve en maakt iedereen nieuwsgierig naar wie hij eigenlijk is.
    En toch helpt hij dit geweldige forum om zeep.
    Ik weet dat er in de financiële wereld mensen zijn die met afgunst naar IEX kijken. Wellicht, beste heren van deze beursgenoteerde onderneming, zit hier de oorzaak van deze verfoeilijke gang van zaken.
    Weet u dit op te lossen dan beloof ik u weer regelmatig in de pen te kruipen. Al zal dat niet deskundig zijn. Maar wel prettig leesbaar, iets in de trant van René L wiens humoristische fatalisme ik bewonder.
    En Mittal? Zeg maar, en de boer, hij ploegde voort. Met opnieuw een kleinkind erbij. Wat is de wereld toch mooi.
  9. Frankie 21 september 2017 01:08
    Niet zo moeilijk hoor: koers VS 17.30 USD 27,22 slot VS USD € 26,85. Verschil: USD 0,37.
    Hoef ik niet veel aan te toveren hoor. Dus in USD is de waarde met 1,5% gezakt in zo'n. 30 minuten.
    En wat ik me dus afvraag is wat de verklaring hiervoor is. En ik heb hem nog steeds niet gehoord.
  10. Meel 21 september 2017 01:42
    Ik heb sinds 2.74 positie in MT, meestal long, 1 keer short, ging meteen mis!
    Had 5500 stukjes opgebouwd tot vandaag, heb vandaag alles eruit gegooid...
    Iron ore daalt iedere dag maar door, MT lijkt er geen last van te hebben, maar ik ben bang dat als we onder een grens gaan komen, dat MT ineens 5-10% gaat dalen in een dag of 2. Ik ben vol geloof voor LT, maar ik handel in sprinters en voor de ST zeg ik sell. Onder de 20 koop ik weer vol in, daarboven wacht ik op herstel van de iron ore f.

    btw, ik lees de berichten van voda, tb EN pm, met veel belangstelling, hulde, idioot db moet een ip ban krijgen, zijn we daar van af...
    Ik had wel een vraag aan de 3 bovengenoemde, ik vind mezelf best wel deskundig in beleggen en het duiden van een koers, wat ik totaal niet snap is waarom MT niet meegaat met de IO futes, dat doet MT normaal altijd, maar de laatste weken totaal niet meer, zowel up als down...
    iemand een verklaring?
2.694 Posts
Pagina: «« 1 ... 96 97 98 99 100 ... 135 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Herstel in zicht voor ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links