Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Bodem in zicht

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 6
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

246 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 13 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 am1993 4 september 2017 17:16
    quote:

    turbolong schreef op 4 september 2017 17:06:

    als ik miljonair was zou ik de hele dag op mijn hurken aan mijn eigen pijp lurken in plaats van hier het haantje uit te hangen
    Flink doorlurken dan, want met een miljoen doe je niet echt veel. Het LIJKT veel, maar is het niet. Als je in totaal 60 mille per jaar uitgeeft (=gemiddeld 5 mille per maand, dus geen gekke sprongen maken als je ook nog een hypotheek hebt en af en toe een nieuwe auto wilt of keukentje of zo) ben je, gerekend met inflatie na 12-15 jaar, uitgepraat. En dan? Ik ben nu pensionado en als je (als ondernemer) weinig pensioen hebt opgebouwd (niet te betalen namelijk)rent de armoedeval op je af, als je niet heel goed oppast. Dus staar je er maar niet blind op. Wordt je trouwens vanzelf van al dat lurken aan je eigen pijp heb ik wel eens ergens gelezen:)
  2. Beleggen DV 4 september 2017 17:20
    quote:

    am1993 schreef op 4 september 2017 16:57:

    [...]

    AB, Ttroo voor je eerlijke/open post hier. Heel herkenbaar. Begin tachtiger jaren was ik Multi en een van de 5 grootste optiebeleggers van Breda e.o. Woonde op groot landgoed. Betaalde dik 2 jaarsalarissen aan provisie en de directeur van de ABN deed de deur open als ik mijn Mercedes op de stoep parkeerde. Maar gelukkig? Dat was ik niet. Arm opgegroeid en te snel rijk geworden. Rijk zijn en vooral blijven moet je leren. Helaas nu andere tijden, maar kijk er goed op terug. Veel van geleerd en vooral dat geld heel betrekkelijk is. Gelukkig zijn met wat je hebt.DAT is het!
    Het snelle geld is ook snel uitgegeven
  3. forum rang 6 ttroo 4 september 2017 17:51
    Nou. Dat was het dan voor vandaag. Palladium die vond die $1.000 te hoog. En staat nu op $979. Amerikaanse futures zijn niet zwaar in herstel gegaan. Een kleine 20 punten hoger dan de openingsuren. Althans Europese openingsuren. DAXie wat omlaag maar boven het belangrijke gemiddelde. Olie. Die is in slaap gevallen. De waterstof bom was niet spannend genoeg voor olie. Eerst maar vanavond Europa updaten. Morgen ochtend een snelle update. Amerika is immers gesloten. Dus die hoef ik niet up te daten.

    Het viel me vanochtend op hoe de 50 en 200 gemiddelde voor een aantal indices bij elkaar komen. Voor de DAX, voor de CAC. In iets ruimere mate voor de Ibex. Nifty Fifty kon de 50 gemiddeldes nog houden. Niettemin komen de beurzen wel steeds meer onder druk te staan. Wereldwijd zelfs. Maar geen van de beurzen die in elkaar aan het storten is. Australie die heeft zelfs uitstel gekregen van keuze. Maar het zal wel een dezer dagen gaan gebeuren. Die gaat of omhoog rennen of omlaag. Australie your votes please.

    De Japanse Yen heeft al een flink aantal dagen een uitbraak gerealiseerd op de daggrafiek, maar nog niet op de maandgrafiek. Spannende zaken daar op de maandgrafiek. USD/JPY dan.

    Ik heb de grenzen die ik in de gaten houd al in de ochtend post aangegeven. Er is niks gebeurt. Dus die grenzen blijven wat mij betreft.

    Ik verwacht op dit moment een iets oplopende VIX. Iets met 11.30. Quick and Dirty berekening. Morgen ochtend een betere view op de VIX. Geen grote sprong daar in ieder geval vandaag.

  4. [verwijderd] 4 september 2017 17:57
    quote:

    Henk Snaph schreef op 4 september 2017 17:50:

    [...]

    Fout, Rusland en China waarschuwen dikkertje dik eerst nog 100 keer en dan moet het afgelopen zijn.
    En dikkertje dap luistert naar die gasten?

    Jij leest teveel donald duck zeker.

    Amerikanen hebben al tig keer geroepen. Maar kimmie bomt gewoon.
  5. [verwijderd] 4 september 2017 18:57
    je wordt toch knetter gek van zo'n dag als deze? Zelfs zonder vs herstellen we weer... Je kan de klok er toch op gelijk zetten. Helaas geen moment gehad om juist te handelen. 1 FTI direct bij opening gesloten... Had de rest ook moeten sluiten achteraf! Ja zit nog short!

    Geen fijne gedachte... Morgen de yanks afwachten, krijgen we dan het tegenovergestelde? Dus iets hoger openen en dan langzaam down, of krijgen we weer vleugels dankzij de yanks en vliegen we weer door naar de 519 520 zone?

    De euro krijgt weer vleugels en loopt richting het noorden maar de AEX lijkt een lagere dollar ineens niet te raken. Beetje vreemd allemaal, maar het zijn andere tijden helaas!

    Enige wat je te denken geeft is de dunne handel!

246 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 13 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links