Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Rentebesluit ECB hoogtepunt beursweek'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. peter545 3 september 2017 18:02
    Draghi heeft juist wél lef. Daarom blijft alles zoals het is, vooral van belang voor de zuidelijke landen, (lees: Griekenland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Cyprus en Malta).
    En de noordelijke landen, zoals Duitsland, Nederland en België blijven doodleuk betalen (Duitsland vanwege hun idealisme; de anderen omdat zij zich wel bij de meerderheid moéten neerleggen.
    Inderdaad, voor die zuidelijke landen is het Free money!!
  2. forum rang 7 ff_relativeren 3 september 2017 18:41
    quote:

    Willem262 schreef op 3 september 2017 18:16:

    Zo werkt het als je samen aan iets begint. Dan maak je het ook samen af en steun je de zwakkere landen. Totdat europa weer goed draait en niet alleen nederland. Dus niet zoals de fijne engelsen wegrennen als je klaar bent.
    @ Willem262,

    ik begrijp het nobele streven van het Europese project. 1 Europa en 1 welvaart, om nooit meer oorlog te laten ontstaan. Ik zou het nobele streven nog veel meer gaan begrijpen, als Europa zich gaat realiseren dat er -op geografische en culturele argumenten- nooit 1 Europese economische snelheid haalbaar gaat zijn. 1 Europa op verschillende snelheden, ... dat is waar ik op hoop. Toekomstmuziek ? Hopelijk. Plausibel ? Wie weet ..

  3. taurus86 3 september 2017 21:55
    Na 16 jaar wonen en werken in 3 Europese landen buiten Nederland, ben ik niet meer te overtuigen, dat ' 1 Europa ' een goede zaak is. Voorbij Brasschaat (B) en Kleve (D) is de wereld al anders, dan de onze in Nederland. Om over de UK en Portugal maar helemaal te zwijgen. Dus de EURO kan als muntnaam blijven. Maar niet als een gezamenlijke muntwaarde.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links