Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Smith Wealth Management Mining (SXX)

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. smith&jones 28 augustus 2017 06:29
    Aangezien wij toch vertraging hebben op yokya Airport is er intussen gelegenheid om op het eerder gepreludeerde concept wat nadere info te verschaffen: sommigen menen het investeren in juniors te moeten vergelijken met een casino. In zoverre zit hierin een kern van waarheid: de enige manier om geld te verdienen met juniors lijkt simpelweg het starten van een dergelijk beursvehikel.

    Vandaar dat wij vandaag met trots presenteren: de officiële introductie van het

    Smith (Jones is stille vennoot in deze) Wealth Management Mining Fund (SWMMF).

    Zoals eerder bij een andere gelegenheid opgemerkt (te weten bij voormalig kwaliteitsfonds Antonov), hoeft u zich bij het beleggen in ons fund geen enkele zorgen meer te maken over uw pensioen, omdat dat er tzt helemaal niet meer is!

    Details volgen mbt onze toekomstige grootste goudvondst ooit, uiterst comfortabel gesitueerd op het parkeerterrein van onze flexplek op industrieterrein 'de Weidevogel' te Tietjerksteradeel. Zodra de eerste fondsen binnenstromen zijn wij voornemens assays van grabsamples te laten uitvoeren door onze andere subsidiary Fried Air Productions, full subsidiary van Golden Mountains NV.

    Als dat niet vertrouwekkend is, weten wij het ook niet meer.
    Details mbt de notering van de binnenkort te lanceren CFYOB certificates aan de beurs van Tzatjikistan zullen spoedig volgen.

    Met de garantie van onze welwillende hoogachting,
    Smith (èn Jones)
    namens SWWMF
  2. smith&jones 30 augustus 2017 17:17
    Geachte heer Seadoc,

    voorop gesteld dat wij aangenaam verrast zijn door uw aanbod de IR in europa te verzorgen, zeker gezien het feit dat het aandeel SXX in Europa nog onbekend is, terwijl de Aussies en Amerikanen zwaar aan het inslaan zijn, moet ons toch van het hart dat uw bedrijfsnaam 'PumpieDumpie', hoereer waarheidsgetrouw ook, toch wellicht de juiste, herstel, verkeerde indruk kan wekken bij de geachte beoogde investeerders.

    Vandaar dat wij, vooropgesteld dat u uw naam wilt aanpassen in het algemeen bekende 'Stratton & Partners', graag met u in zee gaan voor de door u voorgestelde fee van 250k op jaarbasis, hetgeen echter zoals u uit begrijpen, gekoppeld dient te zijn aan een prestatiegerelateerde benchmark. Ter illustratie zend ik u bijgaande link naar onze instructievideo die tevens een instructief element met betrekking tot onze bedrijfsethiek en opvattingen omtrent Customer Care bevat.

    Met de garantie van onze welwillende hoogachting,
    S&J.
    Namens SWWMF

    www.youtube.com/watch?v=c1Vtzn3MZyA
  3. seadoc 30 augustus 2017 19:40
    Geachte heer Smith,

    Wij van VOF pumpiedumpie waarderen uw suggestie ivm de naamswijziging, edoch ook een lichte vorm van verontwaardiging maakt deel uit van onze emoties. Een gewaardeerd bedrijf als pumpiedumpie wordt niet graag vergeleken met de laag bij de grondse activiteiten van Stratton. Mogen wij u er op attenderen dat reeds vele bedrijven hun IR naar volle tevredenheid bij ons hebben laten uitvoeren. Een kleine bloemlezing: Antonov, Imtech, Collosus Minerals, Bre-X minerals. In onze portfolio is momenteel plek voor een nieuwe cliënt, na het op onverklaarbare wijze in gebreke blijven van onze oude cliënt Chickfriend. Dat helpt ons eraan te herinneren dat we deze kippenvriend nog eens op audiëntie moeten laten gaan bij onze gewaardeerde incasso medewerker K. Otto. Hij schijnt in hetzelfde hotel te verblijven. Maar dat allemaal geheel terzijde.
    Wij kunnen ons haast niet voorstellen dat een zeer prominent bedrijf als het uwe niet met ons in zee zou willen gaan.
    Wij wensen u nog een genoeglijke avond vol koerswinst,

    Seadoc & partners namens de VOF pumpiedumpie

    Misschien kan onze promotiefilm u over te streep trekken? Het geeft onze core business duidelijk weer:
    www.youtube.com/watch?v=sor9GzivGbk
  4. smith&jones 30 augustus 2017 22:11
    Geachte heer Seadoc,

    er is hier ten burele van SWMMF met grote instemming kennis genomen van uw promotievideo. En inderdaad, een indrukwekkender reeks van referenties mbt het kwalitatief hoogwaardige karakter van uw diensten aan dito fondsen kan men zich nauwelijks wensen, waarvoor hulde.
    Desondanks zijn wij na overleg met onze marketing en branding afdeling van mening dat een lichte aanpassing wenselijk is. Wellicht kan de brand value wat lichter, om eea wat meer likeable te maken, immers draait alles om vertrouwen dat zoals bekend te voet arriveert, doch per -kuch-inmiddels bijelkaar gemalverseerde-kuch- Ferrari weer vertrekt...

    Enkele alternatieven die zijn aangedragen door ons merkbureau Spittin' Images wil ik u niet onthouden:
    Humpiedumpie,
    Pumpyfluffy of:
    Honziponzi Investor Relations

    Immers zijn wij onze IPO aan het voorbereiden aan de TSX, hetgeen gezien het feit dat sommigen zelfs twijfelen aan het bestaan van de trotse natie Tzatzikiestan, laat staan aan onze notering aan de TZT beurs aldaar, een precaire zaak is.
    Overigens stellen wij ons zo voor dat uw gewaardeerde ex-cliënt, werkzaam in de ornithologische gezondheidszorg, zou kunnen voldoen aan uw vorderingen door ook hun bedrijfsterrein beschikbaar te stellen voor enige grabsamples middels trenching, hetgeen meteen handig is om zich van eventueel onwelgevallige pers te ontdoen.

    Details mbt de onderhandse plaatsing van de nodige voorintekeningen zullen u binnen afzienbare tijd worden worden medegedeeld, alsmede de precieze vast te stellen voorwaarden rond de pakketten warrants waarmee uw IR inspanningen spoedig In The Money zullen belanden.

    hoogachtend,
    S&J
    namens SWMMF

  5. seadoc 30 augustus 2017 23:34
    Geachte heer Smith,

    Dank voor uw suggesties.

    Gezien de enorme grootte die dit project dreigt aan te nemen, zijn wij voornemens een partner aan te trekken. We denken aan Ridder investments. Een grote investeerder met belangen op diverse vlakken. De directeur heeft een eigen, precieze kijk op zaken, soms wat zwart gekleurd, maar is, mits hij eenmaal is overgehaald door niks en niemand meer te stoppen. Een eredoctoraat in de IR is hem reeds toegekend. Zijn naam wil ik u nog niet onthullen maar op ons kantoor duiden we hem aan onder de codenaam Henk. Ik verwacht een grote bijdrage van zijn kant. Tevens zijn we van plan een vrouwelijke kandidaat in te huren. Hierover moeten we ons echter nog in het duister hullen.

    mvg Seadoc
    namens Pumpiedumpie
  6. smith&jones 31 augustus 2017 07:07
    Geachte heer Seadoc,

    Aangezien wij nog immer te lijden hebben van een aanzienlijke jetlag verheugt het ons te bemerken dat ook u des nachts niet te stoppen bent. Dàt, amice, is de instelling die dit project zal vergen en uw suggestie mbt uw aan te trekken partner valt daarom nog niet per definitie in onvruchtbare aarde.
    Aannemende dat u duidt op de welbekende firma Knights Invest, subsidiary van Aircastle Dreamprojects Promotions, willen wij u wel toevertrouwen dat onze initiële reserve wellicht kan worden weggenomen door een proeve van de aanwezigheid van ook maar het geringste level van relativeringsvermogen en, wij fluisteren het: zelfs humor, kenmerken die immers zo broodnodig zijn in dit soms zo bar, troosteloos en bij tijden zelfs cynisch te noemen métier.

    Hoe anders denken wij onze unieke deelnemingen in de grootste goudvondst op een parkeerterrein te Tietjerksteradeel in de geschiedenis aan de man te brengen? Al te serieus moet men die immers niet nemen, dat zou de fugazi-stochastische kromme in de koerslijnen nu eenmaal verstoren.

    Een en ander vergt immers een blind vertrouwen in de door onze firma naar buiten te brengen Assays en Persberichten, een zekere one-track mindedness is dan zeer welkom.
    Nu wij er zo over nadenken is het dus wellicht toch de moeite waard om een warrant swap voor te bereiden tussen Humpiedumpie of Honziponzi Communications of hoe uw beursvehikel zich ook moge ontwikkelen, en Aircastle Dreamprojects Communications (wellicht is het geheel op termijn rijp voor overname door Edelman).

    Houdt u ons op de hoogte van uw vorderingen omtrent het bovenstaande, intussen zijn wij druk doende de weled. heer Zipperkes, welbekend van menig voorbeeldig beursfiasco als Antonov en Opportunity Invest, te interesseren voor een deelneming in de IPO van het Smith Wealth Management Mining Fund.

    S&J
    namens SWMMF
  7. smith&jones 2 september 2017 21:57

    Volgende week heb je je in je eerste bericht voorspelde 3-bagger al bijna te pakken.

    Weliswaar de verkeerde kant op, van plm $4,40 naar $1,60.

    Dat is niet de schuld van zowat iedereen hier die je wees op de zwaar rammelende elementen in het Novo verhaal.
    Had daar nou maar wat beter naar gekeken joh, ipv je verwarde verhalen aan iedereen te blijven opdringen... dan had je nog net op tijd van die trein kunnen springen.

    Ben nu wel een beetje klaar met je BS

    S&J

11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0652 +0,08%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.713,00 -0,70%
Gold spot 2.393,44 +0,59%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links