Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Brunel International AEX:BRNL.NL, NL0010776944

  • 10,080 24 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 10,000 - 10,120
  • 34.011 Gem. (3M) 63,5K

Brunel nieuws 2017

945 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 ... 48 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 augustus 2017 17:51
    quote:

    Marco19 schreef op 28 augustus 2017 17:30:

    Zijn er nog mensen uitgetikt met turbo's of stoplosses vandaag?
    Ik ben ook lange termijn aandeelhouder geworden net zoals Jan Brand.
    De Commerzbank heeft wat stopps liggen op 10.35 en 10.50. Daarom wacht ik nog me bijkopen, al was de koersdaling van vandaag tot zelfs onder de 11.00 wel heel erg verleidelijk om nu al bij te kopen. Maar ik heb al genoeg van deze rotzooi, anders wordt de vuilniszak te zwaar en gaat hij door de bodem. Doet Brunel ook steeds. Ik begin toch wat overeenkomsten te zien....
  2. [verwijderd] 30 augustus 2017 20:12
    Er is altijd wel een excuus te vinden; maar voor de enorme koersdaling van dit jaar is geen excuus te vinden. Slecht bestuur is de oorzaak, en niets anders. Een ceo die voor het huidig digitaal klimaat te oud is, moet opstappen. Zeker als dat klimaat beheerst wordt door de snel veranderende uitzendbranche, waar vernieuwing een must is om te overleven.
    Wanneer grijpt de RvC eindelijk in; dit kan toch niet zo doorgaan.
  3. trui 31 augustus 2017 09:26
    Als er een bedrijf is dat aantoont dat het syteem van Old Boys Network (lees RvC) niet functioneert dan is het Brunel wel. Daar hoef je dus niets van te verwachten. Er is maar 1 persoon die werkelijk zou moeten en kunnen ingrijpen en dat is Jan Brand. Dat had hij al lang geleden moeten doen maar het is nooit te laat.
  4. Bull and Bear 31 augustus 2017 13:09
    Ik denk dat we 2017 als een verloren jaar kunnen beschouwen. Brunel zal zich niet kunnen veroorloven het mis te hebben met de verwachtingen voor het 3e en 4e kwartaal 2017. Gezien de geventileerde vooruitzichten zou langzamerhand de winstgevendheid weer in de groene cijfers moeten komen. Zo niet dan is het over en uit voor Brunel. Heb je geen vertrouwen in het huidige management afblijven dan. Denk je dat het wel goed komt dan is het langzamerhand tijd wat aandelen op te pikken. Je kunt dat ook gestaffeld doen m.i. loop je niet teveel risico en komt die turn around dan kan men een mooi rendement tegemoet zien
  5. [verwijderd] 31 augustus 2017 13:41
    quote:

    alrob schreef op 30 augustus 2017 20:12:

    Er is altijd wel een excuus te vinden; maar voor de enorme koersdaling van dit jaar is geen excuus te vinden. Slecht bestuur is de oorzaak, en niets anders. Een ceo die voor het huidig digitaal klimaat te oud is, moet opstappen. Zeker als dat klimaat beheerst wordt door de snel veranderende uitzendbranche, waar vernieuwing een must is om te overleven.
    Wanneer grijpt de RvC eindelijk in; dit kan toch niet zo doorgaan.
    Mijn inziens is de oorzaak van de forse koersdaling vooral te wijten aan de malaise in de sector van olie en gas, welke voor Brunel nu eenmaal de belangrijkste sector is.
  6. Bull and Bear 31 augustus 2017 19:07
    quote:

    Cas1 schreef op 31 augustus 2017 13:41:

    [...]

    Mijn inziens is de oorzaak van de forse koersdaling vooral te wijten aan de malaise in de sector van olie en gas, welke voor Brunel nu eenmaal de belangrijkste sector is.
    Inderdaad is de olieprijs zeer belangrijk. Moeilijk in te schatten of er een stijging inzit bij olie. Ook daar zit aardig wat 'emotie' in gezien de stijging van vandaag wat te maken zal hebben met de situatie in Texas. Men zal echt geduld moeten hebben of het management de juiste beslissingen heeft genomen om de winstgevendheid te vergroten.
  7. BASF en BAYER kopen 5 september 2017 08:37
    Brunel neemt Australische SES Labour Solutions over

    Geen financiele details gemeld.

    (ABM FN-Dow Jones) Brunel International is van plan SES Labour Solutions over te nemen, een detacheerder voor de mijnbouw, olie-, gas- en bouw-sector in Australië. Dit meldde het bedrijf dinsdag voorbeurs, zonder financiële details te noemen.

    De overname ondersteunt volgens Brunel het strategische pad dat de detacheerder wil bewandelen om een marktleider te worden in specifieke segmenten op de internationale arbeidsmarkt.

    SES genereerde in de afgelopen twaalf maanden tot juni met 300 voltijdsbanen een omzet van 35 miljoen Australische dollar. Brunel zal de overname uit eigen kas financieren.

    Op een rood Damrak sloot het aandeel Brunel International maandag op 11,38 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl
  8. forum rang 5 maci 5 september 2017 08:42
    Hier het PB van Brunel erover:

    Brunel International NV: Brunel acquires SES Labour Solutions, strengthening its position in Australia

    Amsterdam, 5 September 2017

    Brunel international N.V. today announces the acquisition of SES Labour Solutions, a contingent workforce provider specialising in the Mining, Oil & Gas and Construction sectors throughout Australia. The acquisition supports Brunel's strategic direction to be the leader in specific segments of the international labour market.

    Established in 2011, SES Labour Solutions (SES) is comprised of a team of industry professionals from the HR, mining and construction sectors. SES has the industry knowledge, personnel and facilities to be able to directly screen, assess, test and train talent for clients. Directors Chris Salmon and Nathan Sharpe will continue to lead the business forward.

    Jan Arie van Barneveld, CEO of Brunel International N.V. comments: "We are excited to welcome SES to Brunel. The relationship between Brunel and SES has been growing strong and we are enthusiastic to welcome them on-board. Together we will grow from strength to strength driving our growth and diversification strategy and offering a more complete portfolio of services."

    Chris Salmon, Director of SES Labour Solutions, comments: "I'm happy to announce the sale of SES to Brunel. We are proud of the business we have built to date and are very excited with the opportunity. The Brunel culture is a strong fit with SES. The humility & integrity in which Brunel approach business has made it a logical fit for both businesses. This acquisition allows us to further evolve as a business and add exceptional value add solutions for our partners."

    SES has approximately 300 FTE's operating from its Stapylton (QLD) and Darwin (NT) offices, generating AUD 35 million in revenues in the last 12 months up and until June 2017. Brunel will finance the transaction using its healthy cash position. Parties do not disclose further financial details of the acquisition.
945 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 ... 48 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Management Brunel lijkt wat overvallen door mindere markt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links