Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 15,230 19 apr 2024 17:38
  • +0,062 (+0,41%) Dagrange 14,916 - 15,258
  • 10.630.399 Gem. (3M) 11,2M

I N G : a u g

497 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 25 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 augustus 2017 17:00
    beste matad, U rade mij aan om niet op alle gezwets te reageren maar wanneer ik van middag de onzin van een der vele knakenpoetsers op de iex zie plaatsen :"als we een rode dag op de beurs krijgen kun je dit aandeel weer onder de 14 eu terugkopen" dan toch maar een kleine reactie m.z..
    de omzet de laatste week in ing stukjes loopt ontzettend terug . ( niemand verkoopt en wanneer men zo dom is om dat toch te doen of misschien gedwongen wordt dit te doen dan is opvallend dat er duidelijk kopers zijn om een grote hap weg te graaien.
    zag gisteren omstreeks 15.45 uur in de laat 435441 stukjes ( 5.3 % van de dagomzet à 8,175 milj.! // normale beurstijd)die in een mum van tijd verkocht werd.
  2. forum rang 6 matad 25 augustus 2017 21:00
    Beste hythlodaeus,

    Uw post bevreemdt me aangezien ik niet weet wanneer en dus ook niet in welke context ik u iets heb aangeraden.
    Ik heb wel even genoeg van ING en heb voor een flink deel calls verkocht.
    Een geruststelling voor u mag zijn dat ik bij ING vaak op het verkeerde been ben gezet dus wie weet. Er zijn zoals zo vaak in dit leven altijd argumenten voor en tegen te bedenken. Wat mij verbaast is dat er geen koopadviezen komen met een hoger koersdoel terwijl daarentegen een hedgefonds maar liefst 10% van alle ING certificaten bezit.
    Verder moet u me maar excuseren omdat ik nog enkele dagen nodig heb om mijn wonden te likken inzake de in mijn bezit zijnde Ahold aandelen.
    Een ding deed me echter goed en dat was toen ik op de Ahold site tot de ontdekking kwam dat k/v ook hier goed misschoot. Gedeelde smart is halve smart zullen we maar denken.

    Prettig weekend.
  3. [verwijderd] 25 augustus 2017 21:37
    matad dat was Uw posting op 17 aug. om 23;14 uur. U heeft naar ik mag aannemen de uitstekend onderbouwde posting op de iex vandaag van a.j. kamp van 11.35 gelezen ( ahold delhaize amazon malaise ),maar vergeet nimmer dat de mensheid altijd zal blijven eten en ahold heeft altijd met uitzondering van oplichter van der hoeven altijd goed op trends gereageerd.
    m.vr.gr;
  4. [verwijderd] 25 augustus 2017 21:44
    en misschien kan deze copie van de nrc van 9 aug. j.l. nog wat helpen ?
    "

    Omzetstijging voor Ahold Delhaize

    De fusie tussen Ahold en Delhaize vorig jaar heeft resultaat opgeleverd, aldus bestuursvoorzitter Dick Boer.
    Het supermarktconcern Ahold Delhaize heeft in het tweede kwartaal van dit jaar de omzet en winst zien stijgen. De winststijging hangt mede samen met de voordelen die voorkomen uit de fusie tussen Ahold en Delhaize vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit de kwartaalcijfers van het bedrijf.
    De netto-omzet nam, gecorrigeerd voor de gevolgen van de fusie, toe met 3,4 procent tot 16 miljard euro. De winst steeg met bijna 19,2 procent tot 378 miljoen euro. Volgens bestuursvoorzitter Dick Boer heeft de fusie resultaat opgeleverd en hij spreekt in een persbericht van “sterke resultaten”. In 2019 moet de integratie tussen de bedrijven 750 miljoen euro hebben opgeleverd.

    Lees ook: Goede prognose, ondanks supermarktoorlog in VS

    In Nederland boekte het bedrijf een omzet van 3,4 miljard euro. De verkopen stegen met 4,9 procent. Vorig jaar stegen de verkopen in hetzelfde kwartaal met 4,4 procent. Voor het derde jaar op rij is bol.com in Nederland het sterkst presterende merk van Ahold Delhaize.

    Verenigde Staten

    In de Verenigde Staten, de grootste markt van het bedrijf met dochterondernemingen als Food Lion en Stop & Shop, boekte het bedrijf redelijke resultaten. Bij de voormalige tak van Ahold bleef de omzet ongeveer ongewijzigd, bij de voormalige tak van Delhaize nam deze toe met 1,2 procent. In de VS is al enige tijd een supermarktoorlog bezig maar volgens Boer doen de Amerikaanse ondernemingen het goed in het “snel veranderende en competitieve landschap”. Het bedrijf heeft nieuwe plannen gemaakt voor Food Lion om de concurrentie aan te gaan.

    Afgelopen juni werd bekend dat de supermarktketen Whole Foods wordt overgenomen door Amazon. Het internetbedrijf wil uitbreiden naar de echte winkelstraat en groot worden in het leveren van dagelijkse boodschappen. Direct na het uitbrengen van het overnamebod daalden de koersen van concurrerende supermarktketens."
  5. forum rang 6 matad 26 augustus 2017 21:03
    quote:

    hythlodaeus schreef op 25 augustus 2017 21:37:

    matad dat was Uw posting op 17 aug. om 23;14 uur. U heeft naar ik mag aannemen de uitstekend onderbouwde posting op de iex vandaag van a.j. kamp van 11.35 gelezen ( ahold delhaize amazon malaise ),maar vergeet nimmer dat de mensheid altijd zal blijven eten en ahold heeft altijd met uitzondering van oplichter van der hoeven altijd goed op trends gereageerd.
    m.vr.gr;
    Bedankt voor uw terugkoppeling.
    Bij het lezen van de naam van der Hoeven (en kompaan Meurs) gaan mijn haren nog steeds overeind staan. Betaalt rustig 5 miljoen om een civiele zaak te schikken doch beschouwt vervolgens alles als een inschattingsfout. Jammer dat dit soort mensen er nog steeds mee weg komen.
    Ahold heeft overigens nog steeds mijn volste vertrouwen. Ongetwijfeld zal er margedruk ontstaan doch er zijn diverse andere compenserende factoren aanwezig. Men heeft de dollar/eurokoers tegen doch de komst van Lidl en Aldi moet geen probleem zijn dat heeft men in Europa wel bewezen. Amazon is een lachertje. Zodra de verdienste van aandeelhouders niet meer in de levensgevaarlijke koersstijging van het aandeel zit doch moet komen uit dividendbetaling stort dit hele kaartenhuis in elkaar. Dit vind ik persoonlijk overigens een van de grootste risico's bij een beursval.

    met vriendelijke groet.
  6. [verwijderd] 28 augustus 2017 15:00
    flauwekul! nee nog veel erger dan dit. al het infantiel gegoochel met een , doji,candle, harami etc. stammen uit een tijd toen er nog met een abacus gewerkt werd. opvallend vind ik dat de hoofd kleuren (rood/groen en wit = geel)op het telraam gelijk waren aan die van deze symbolen. het is niets meer of minder dan een trekken van de horoscoop. heeft niets met wetenschap van doen en zelfs weersvoorspellingen zijn vele malen accurater dan dit fröbelwerk.
    zou feitelijk voor alle zogenaamde financiële goeroes verboden moeten worden want het staat voor pure oplichterij!
    afm doe eens het werk waarvoor u indertijd voor opgericht was.
  7. netniet 28 augustus 2017 18:47
    Ik heb ook AD, maar daar is de site nu natuurlijk wel wat dynamischer. Het blijft maar dalen en wanneer gaat het stoppen. Ook meegemaakt met ING en het werd toch weer beter. Trump praat de dollar naar beneden en dat is zijn spel. En wij zijn de dupe. Graag wat reactie want hier als het slecht gaat hoor je niks, moet je bij AD komen!!
497 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 25 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links