Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,790 19 apr 2024 15:16
  • -0,040 (-1,04%) Dagrange 3,758 - 3,802
  • 249.650 Gem. (3M) 1,4M

BAM Augustus 2017

3.002 Posts
Pagina: «« 1 ... 107 108 109 110 111 ... 151 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 augustus 2017 13:27
    Nu maar hopen dat heel veel groene-bril-kijkers met beide benen op de grond komen.
    BAM heeft nog een lange weg te gaan om een goed winstgevend bedrijf te worden. Een marge van 3% laat staan 4% is nog ver weg. En eigenlijk is dat wel nodig om tegenvallers op te kunnen vangen. En tegenvallers horen bij de tak van sport die BAM bedrijft.
  2. gerrit 69 24 augustus 2017 13:38
    De koers moet nu wel boven de € 5,25 blijven anders is het momentum weer verdwenen.
    BAM timmert de komende tijd wel aardig aan de weg met Roadshows en Conferenties.

    25 aug. Roadshow Nederland
    31 aug. Roadshow Londen
    7 sept. ING Conference Londen
    14 sept. Kepler Cheuvreux Conference Parijs
    20 sept. Roadshow Franfurt
    10 nov. Roadshow Nederland
    14 nov. Roadshow Londen
    23 nov. Kempen Conference Londen
    6 dec. Roadshow Boston
    7 dec. Roadshow New York
  3. Chela 24 augustus 2017 13:45
    quote:

    HenkdeV schreef op 24 augustus 2017 13:27:

    Nu maar hopen dat heel veel groene-bril-kijkers met beide benen op de grond komen.
    BAM heeft nog een lange weg te gaan om een goed winstgevend bedrijf te worden. Een marge van 3% laat staan 4% is nog ver weg. En eigenlijk is dat wel nodig om tegenvallers op te kunnen vangen. En tegenvallers horen bij de tak van sport die BAM bedrijft.
    AB gegeven.
    Heb er lang aan getwijfeld de afgelopen weken of ik zou instappen op dit nivo. Uiteindelijk niet gedaan vanwege bovenstaand. Daarnaast het Britse pond dat ik nog wel verder zie wegzakken.
    Kantlijn dus.
  4. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 24 augustus 2017 13:58

    Drie aannemers in de race voor aanleg van A16

    Rijkswaterstaat wil dat de aanleg van de nieuwe stuk A16 geen gevolgen heeft voor het grondwater. Tijdens het werk aan de tunnel mag er niet worden bemaald.
    Gert Onnink 24-08-17, 13:04

    3
    1
    M

    Het mag in elk geval niet duurder worden dan 1 miljard
    Nicolette van den Berg

    Nog drie aannemers zijn in de race om de nieuwe rijksweg A16 Rotterdam - veel beter bekend als de A13/16 - aan te leggen.

    Volgend jaar mei wordt na de gunning een contract ondertekend met een partij die het 11 kilometer lange stuk weg door de Noordrand - van luchthaven Rotterdam Airport naar het verkeersknooppunt Terbregseplein - mag gaan bouwen.

    Het gaat om de combinaties met de namen De Groene Boog, Connect Rotterdam en De Nieuwe Zestien, waarbij grote bouwconcerns als BAM, Boskalis, Dura Vermeer en Van Oord betrokken zijn. Twee combinaties zijn afgevallen.

    De winnaar krijgt medio 2018 ook te maken met de eisen van opdrachtgever Rijkswaterstaat. Problemen met het grondwater en de bemaling moeten bij dit project achterwege blijven.

    ,,We weten dat in Hillegersberg veel woningen op palen staan. Daar moeten we rekening mee houden’’, zegt Nicolette van den Berg, als omgevingsmanager bij Rijkswaterstaat betrokken bij het wegenproject.
    Verzakkingen

    Met deze voorwaarde wil de dienst voorkomen dat er net als bij de A4 tussen Schiedam en Delft angst voor verzakkingen zou kunnen ontstaan. De weg gaat straks langs Hillegersberg en door het Lage Bergse Bos in een zogeheten landtunnel.

    Verderop in het tracé langs Hillegersberg, Schiebroek, Bergschenhoek en Ommoord wordt de passage van het riviertje de Rotte als risicovol aangemerkt. De weg gaat onder de Rotte door en passeert daarbij onder meer een veendijk.

    Verder moet het recreatieverkeer op het water kunnen doorgaan. ,,Het Hoogheemraadschap heeft daar grote belangen en kijkt daarom mee.’’

    De Raad van State verklaarde eerder deze maand alle bezwaren tegen de nieuwe weg tussen de A13 en de A16 ongegrond. ,,Daar zijn we blij mee, we kunnen nu door’’, aldus manager Van den Berg in reactie op de uitspraak.

    Er worden intussen al voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd zoals de sloop van woningen aan de Ommoordseweg, Rottekade, Grindweg/Bergweg-Zuid en Schieveensedijk. In totaal gaat het daarbij om circa 30 huizen.
    Onteigeningen

    ,,We hebben nog niet alles aangekocht. We zijn nog bezig met tien eigenaren’’, schat Nicolette van den Berg. Eventuele onteigeningen worden daarbij niet uitgesloten. Ook moeten er 2.000 bomen wijken, daarvoor komt compensatie, belooft Rijkswaterstaat.

    De aanleg van het zogenoemde dubbellaagse zoab - stiller asfalt - moet de herrie van de nieuwe weg voor de omwonenden beperken. Toch krijgen in september 2.000 bewoners van Ommoord een brief waarin een zogenoemd binnenwaarde-onderzoek wordt aangekondigd. Daaruit moet blijken of er aan de huizen extra maatregelen nodig zijn, zoals dubbel glas of andere aanpassingen.

    De A16 Rotterdam gaat 1 miljard euro kosten. Dat geld is door de Tweede Kamer gereserveerd. ,,Het mag in elk geval niet duurder worden’’, stelt Van den Berg de aannemer als voorwaarde.

    De aanleg moet volgens Rijkswaterstaat in het eerste of tweede kwartaal van 2019 beginnen. In 2024 zouden dan de eerste auto's over de route kunnen rijden.

    De nieuwe weg geldt als een van de middelen om het groeiende fileprobleem in de regio Rotterdam aan te pakken.
3.002 Posts
Pagina: «« 1 ... 107 108 109 110 111 ... 151 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links