Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Meer vola, maar geen drama

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 65
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

337 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 17 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 augustus 2017 07:12
    quote:

    ttroo schreef op 22 augustus 2017 22:50:

    Een korte update. Op company level is bijna helemaal niets gebeurd na de update van Europa. Alleen BASF ging over naar de long ones. Maar dat fonds kan zo weer overstappen naar de shorters. De range is daar nog klein op dit moment. En dat was het. Kortom. Op indices level is het dus op dit moment niet meer dan een technisch herstel. De parameters wat beter neer zetten. De update van Amerika vindt morgen ochtend plaats. De VIX is geraakt, door een Noord Koreaanse Raket. Het was een voltreffer. De 12 heeft de VIX niet kunnen houden. Jammer. Het is een lage 11 geworden. En daarmee geeft de VIX een verkoopsignaal af. Het kan allemaal snel veranderen in de VIX, maar 1 ding is duidelijk, ze moeten daar weer opnieuw beginnen. Een draai kan zo maar weer plaatsvinden. De beurzen blijven het moeilijk hebben. Ieder moment kunnen ze gaan vallen. Maar zolang Amerika niet valt en dan met name de Down Jones blijft er hoop. En hoop kan lang duren. Morgen een vroege update aan mijn kant vanuit de Amerikaanse hoek. Kijk. We hebben lang roepende doom denkers zoals ik, maar we hebben ook een Amerikaanse President, Mr. Newcomer doe bijna een jaar roept dat de Tax Reform Great is, afgezwakt naar ik ga mijn best doen. Ik gooi 22 miljoen Amerikanen uit de verzekeringen. En iedereen op aarde is gelukkig. Kim, heb je nog mijn code gelezen? Het is belangrijk!

    Zou je jouw tekst voortaan willen opdelen in alinea's?

    Dat maakt alles zo veel beter leesbaar.

    Dus een onderwerp bespreken en dan afsluiten met tussenruimte/een witregel om naar een ander onderwerp over te gaan.

    Alvast bedankt.
  2. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 23 augustus 2017 08:22
    quote:

    ttroo schreef op 22 augustus 2017 22:50:

    maar we hebben ook een Amerikaanse President, Mr. Newcomer doe bijna een jaar roept dat de Tax Reform Great is, afgezwakt naar ik ga mijn best doen. Ik gooi 22 miljoen Amerikanen uit de verzekeringen. En iedereen op aarde is gelukkig. Kim, heb je nog mijn code gelezen? Het is belangrijk!

    Nee zijn voorganger dat was een lekkere.. (Yes we can/Change is coming) Die heeft alleen de Radicale Islam weer Great Again gekregen.. Door oa een Rode lijn (welke rode lijn???!) in Syrië te trekken en Is (het huidige: Was!) te adopteren voor gebruik tegen de vijand en te supporteren met wapens, voertuigen en grondgebied.. hebben we heden ten dage nog steeds plezier van..
    En wat zijn Obamacare betreft.. onbetaalbaar voor een gemiddeld gezin dat p.p 800 dollar Zorg premie per mnd moet betalen..
    Die goeie Ouwe tijd.. Change.. that was coming.. hoo, hoo, hoo!!
337 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 17 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links