Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Geschiedenis leert veel

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  2. 16 apr ASML oogt wispelturig 101
  3. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74

Reacties

370 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 19 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 augustus 2017 08:37
    Noord-Korea kijkt de acties van de Verenigde Staten nog even aan voordat het raketten afvuurt op Guam, een Amerikaans eiland in de stille oceaan. Tegelijkertijd waarschuwde de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, in een bericht van het staatspersbureau, dat een raket zo is afgevuurd op de wateren rondom Guam als de 'dwaze Yankees' met verdere provocaties komen.

    Hij krabbelt al flink terug...Logisch, ook hij en zijn staatspartij kunnen om zeep geholpen worden.
  2. Henk Snaph 15 augustus 2017 08:39
    quote:

    fred optie schreef op 15 augustus 2017 07:17:

    Ondanks Kim yun in. Denk ik dat dalingen geen moer te maken hebben met noord Korea. Aandelen zijn duur. Erg duur...en dat weet iedereen. Alleen Alex niet. En alles wat duur is zal toch wel eens moeten zakken. Noord Korea is slechts een excuus.
    Fred, jij zegt hier dat aandelen duur zijn. Wat je ook altijd roept is dat geld niets meer waard is. Als geld niets meer waard is hoe kunnen aandelen dan duur zijn?
  3. [verwijderd] 15 augustus 2017 08:40
    Het Amerikaanse leger zou binnen luttele momenten kunnen vaststellen of de baan van de raket op Guam is gericht. Dan is het 'game on' volgens de Defensieminister.

    Dat is het verschil. Voor de VS is het slechts "game on". Als ik Kimmie was zou ik een toontje lager gaan zingen. Landje wordt binnen no time weggevaagd.
  4. Henk Snaph 15 augustus 2017 08:41
    quote:

    JoostVLS schreef op 15 augustus 2017 08:21:

    Bartjens: Verbrandingsmotor Wat Elon Musk te koop heeft lijkt gretig aftrek te vinden. Niet alleen zijn nieuwe Model 3, maar ook zijn vuilnisbakkenobligaties (junk bonds). Hij wist daarme vorige week $1,8 mrd binnen te halen. Investeerders wisten niet hoe snel ze de Tesla-obligaties moesten kopen. Musk heeft het geld hard nodig. Zijn operationele kasstroom stond in het eerstre halfjaar $270 in de min. Maar Model 3 zal dat veranderen, beweert hij. Toch moet blijken of de junk bonds niet echt in de vuilnisbak zullen belanden. Met wat Musk nu en in het eerste halfjaar wist op te halen zit er €4,8 mrd in de kas. Met $2 mrd aan investeringen zou het eindsaldo dit jaar $2,8 mrd in kas moeten zijn. Zet daar de gemiddelde kasstroom ($1,6 mrd) naast dan weet je dat Tesla het vanaf 2018 nog 21 maanden kan uitzingen. Electrisch rijden is mooie, maar Elon Musk lijkt vooral een verbrandingsmotor te zijn die loopt op kapitaal. (FD, p. 11)
    Ik denk dat het probleem nog veel groter is. Er wordt nergens vermeld dat er bij de subsidie in Amerika een bovengrens is in aantallen. Die bovengrens ligt naar in meen bij 200.000 voertuigen.
  5. Henk Snaph 15 augustus 2017 08:44
    quote:

    Alex A La Hausse schreef op 15 augustus 2017 08:40:

    Het Amerikaanse leger zou binnen luttele momenten kunnen vaststellen of de baan van de raket op Guam is gericht. Dan is het 'game on' volgens de Defensieminister.

    Dat is het verschil. Voor de VS is het slechts "game on". Als ik Kimmie was zou ik een toontje lager gaan zingen. Landje wordt binnen no time weggevaagd.
    Het probleem is dat hij t.o.v. zijn generaals en zijn bevolking geen toontje lager kan zingen om geen gezichtsverlies te lijden.
  6. [verwijderd] 15 augustus 2017 08:45
    Fred jij zei 2 jaar geleden ook al dat de aandelen duur waren. Iedereen kent jouw AEX 300 en 400 kreten. Daarnaast lees je niets van financieel nieuws. Ik lees alles om het juiste gevoel te krijgen. Jij gokt mbv jouw instrumenten kennis. Ik gok mbv mijn kennis van de wereldhandel en bedrijven. Ieder zijn manier toch.
370 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 19 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links