Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Dow-theorie geeft koopsignaal

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 104
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

447 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 ... 23 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 juli 2017 21:35
    Mijn mening is dat je niet tegen professionals trade, want waar zijn die, maar uitsluitend tegen jezelf. Als je de discipline hebt om bepaalde marktsituaties af te wachten die voor jou herkenbaar zijn en alleen dan handelt ben je al goed op weg.

    Als voorbeeld noem ik een volatility peak zoals je die vandaag kort voor 14 u zag (intraday overgave van de markt) of een meervoudige technische situatie, bijvoorbeeld candlestickpatroon, divergentie, steun en Fiboniveau, allemaal op een bepaald koersniveau.

    Neem je dan ook nog een flexibele positie in als een spread (al of niet ratio) dan heb je een beste kans dat tijd, vola en of richting in combinatie met tussentijds aanpassen ervoor zorgen dat de winst jouw kant uitkomt.

    Je wordt er niet snel rijk van, nee, maar elke dag daytraden is ook onzin, er zijn niet elke dag kansen.

  2. [verwijderd] 6 juli 2017 21:45
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 6 juli 2017 21:36:

    vreemd, maar waar, maanden mag het niet dalen en nu ineens moet het maar dalen en gam doen. als je sh zit alleen amar long omdatr gam je geld moet inne
    F1F, ik zou een weekje stoppen als ik jou was, lekker Formule 1 kijken van het weekend en wachten tot je de flow weer hebt in plaats van volgens mij steeds achter de markt aan te hollen ;O)
  3. [verwijderd] 6 juli 2017 21:45
    quote:

    Real1 schreef op 6 juli 2017 21:23:

    Jij bent de expert Fred en hoeveel je ervan weet maakt me niets uit. Ik gaf je een compliment. Voor mij is het geen wedstrijdje. Anyway, zoals gezegd, ben niet meer op dit forum...succes en veel plezier.
    Nee joh. Wil niet sceptisch zijn . Vroeg mij alleen af of je de taal der opties spreekt. Das alles. Ik weet ook niet alles. Zeer zeker niet. Heb zo mijn tekortkomingen. Qua optieken is. Ging meer om het geval dat mensen modellen theorie weten maar niet weten hor opties werken...zoiets zeg maar. Das alles. Had ooit de bedenker van de einstverdubbrlaar voor mij werken hij had alle optiebeurs gelezen...maar hij wist niet dat een call kin honderd aandelen een put was. Zoiets. Heb vaak gehamerd hier op les 1.
  4. [verwijderd] 6 juli 2017 22:08
    Hallo Fred ,
    Opa wil zijn verhaal kwijt , Fred na al die veranderingen in de beurswereld dat jij en al die andere lievelingen op de straat zijn beland door de grote veranderingen in de Nederlandse en de rest van de Europese beurzen, is er heel wat verandert in de beurswereld denk ik [ ik weet het ik wel zeker ] ben jij niet een beetje stil blijven staan, vergeet niet vroeger bestaat niet niet meer, ik denk ook dat veel beleggers deze snelheid van de beurzen niet kunnen bijhouden , op een paar na , bvb Onno. Ik merk in mijn jobwereld dat er enorm veel verandert is als meubelmaker, nee geen eiken of een ander prachtig hardhoutsoort maar het stomme mdf waar op het moment iedereen verlieft op is.
    Ik denk dat jij enorm veel kennis hebt op jou oude job gebied , maar tegenwoordig denk ik dat jou oude kennis ouderwets is. misschien heb ik het mis ,
    ik heb er voor gekozen naar vele jaren beleggen om deze snelle handel over te laten en de heel weinige vakmensen hier ,
    graag dan een reactie van alle oude lieve beursrotten op dit draadje
    Ik wens jullie allemaal een goede nachtrust toe.
447 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 ... 23 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links