Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Herstelfase

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

309 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 16 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 juli 2017 18:19
    fdax zakt nu wel echt vrij ver door om dat scenario van een verdere opwaartse beweging tot aan die aflopende toppenlijn (best zichtbaar op de uurgrafiek) nog als waarschijnlijk aan te merken. Ik denk nu eerder aan 'short fdax bij iet of wat opwaartse retrace', zelfs vanavond nog. Ma50 op de 5 fdax zou een mooie shortentry kunnen zijn als de koers tot daar opwaarts zou willen retracen.

    Dax handelaren hebben gewoon het spel gespeeld indexje hoog zetten om hoger te verkopen en de markt is daar in meegegaan. Je moet het kunnen, want de vs close gisteren is gewoon niet bullish te noemen. En dat moet toch door menig marketvorser zo gezien zijn. Ach het blijft steevast afwegen en heroverwegen...
  2. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 4 juli 2017 18:23
    quote:

    Verhuurder schreef op 4 juli 2017 18:06:

    Vandaag was wederom een mooie kans om puts (bij) te kopen. Ik heb dat wederom gedaan! Ik blijf het niet zeggen jongens. Eind Vd week een heel stuk lager. Om er maar weer eens een bekende uitspraak in te gooien.

    Geld ligt voor het oprapen, maar dan moet je wel bukken.

    Heb er inmiddels ook paar K inzitten. Wil weer zo'n week als vorige week. Vakanties zijn geboekt, de vrouw is volgestopt met mooie nieuwe spulletjes. Ik ga nu voor een nieuwe Audi A5 voor mezelf. De hele dag op die trekker gaat zijn sporen nalaten :-)

    Geluk gokkers! En uiteraard ook aan de paar echt serieuze mensen hier.
    Slappe hap.. duhh!
  3. [verwijderd] 4 juli 2017 19:10
    quote:

    Eykpunter schreef op 4 juli 2017 18:10:

    In feite bestaat er maar één groep handelaren die zoiets als een inzicht hebben, namelijk de institutionele beleggers, want die hebben mensen in dienst die aan goede fundamentele analyse doen. (Voor goede fundamentele analyse moet je nog veel knapper zijn dan voor technische analyse.

    Ze doen ook risico analyse, wat weer een andere tak van sport is. De activiteiten van institutionele beleggers zijn zeer lastig zichtbaar te maken, alleen met de juiste volume analyse tool intraday kun je zeggen: "op dat niveau kopen de institutionelen de stukken van de markt" Vandaag was er echte weerstand bij 513.5, want vandaag zag je op dat niveau churning volume in de 10min grafiek. Op de dag grafiek zie je nog steeds geen volume toename, dus ik denk nog steeds dat deze week de boel zal dalen.
    Stomste wat ik ooit gehoord heb.

    1. de S&P future bepaalt alles, daarom gaat ook alles tegelijk op en neer, bovenstaande slaat nergens op.

    2. Fundamentele analyse 'koop chipbedrijven want die verdienen veel geld', de verantwoording. Fundmanager verdiend Euro 500.000 voor deze onzin.

    Ga dan eens naar rendementen kijken, zijn over het algemeen slecht.

    Komt de grote klap 'niemand zag het aankomen dus wij ook niet, ja, het geld is weg maar voor de klap waren we heel bewust met uw geld bezig hoor'

    Gewoon één grote farce.
  4. forum rang 5 De verhapstukkende bekokstover 4 juli 2017 19:19
    quote:

    ONN schreef op 4 juli 2017 18:56:

    Goedenavond,

    en

    tot morgen.
    Twee dagen al zwetende klem gezeten tussen de douchedeuren en net wegens het ontbreken van mobiele hulpmiddelen ter plekke na twee dagen hulpgeroep en dankzij een toevallige voorbijganger met hond door de brandweer bevrijd neem ik aan? Een vrijstaande woning is ook niet alles.
309 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 16 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links