Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Aegon AEX:AGN.NL, BMG0112X1056

  • 5,604 18 apr 2024 14:37
  • +0,044 (+0,79%) Dagrange 5,558 - 5,620
  • 1.566.272 Gem. (3M) 6,7M

Aegon juni 2017

3.441 Posts
Pagina: «« 1 ... 142 143 144 145 146 ... 173 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 juni 2017 15:13
    quote:

    Bullwish schreef op 28 juni 2017 14:52:

    Als ik rechter was, zou ik zo'n topproduct als de woekerpolis niet afschieten. Die stommelingen die nu janken hebben zelf vrijwillig hun handtekening gezet, zonder zich er uitgebreid in te verdiepen. Ze hebben het product gewoon domweg aangeschaft, zonder er echt goed over na te denken. Ze roken poen, ze dacht dat dit het helemaal was. Toen dat niet zo bleek te zijn, begon een deel van hen (geen gedupeerden, maar stommelingen) te piepen en te janken. Ze konden geen hosannaverhalen vertellen op verjaardagen, maar troffen een kat in de zak aan. Die hadden ze toch echt zelf vrijwillig aangeschaft hoor, niemand heeft hen met een pistool op het hoofd gedwongen dat product te nemen. En toen? Tja, toen gaven ze natuurlijk een ander de schuld. Want nee, het ligt natuurlijk nooit aan jezelf. Vervolgens zagen een aantal partijen er brood in, die wilden er ook nog iets aan verdienen en zodoende heb je nu van die claimclubjes die er proberen nog een slaatje uit te slaan. Ze mogen blij zijn dat ik geen rechter ben, want dan zou hun vordering afgewezen worden.

    Misselijkmakend volk, die klagers. Tegenwoordig typisch Nederlands overigens, mensen gaan steeds meer overal over lopen klagen. Doel: ergens geld uit proberen te slepen. Ze wilden het product toch zo graag? Ze hadden het ook niet kunnen nemen. Als de beurzen in die tijd niet gezakt waren, maar flink gestegen waren, hadden ze niet zo gepiept. Dat de beurzen zakten is zeker ook de schuld van de verzekeraars? Ga toch weg joh, met die zeikerds. Ik zeg: afwijzen die vorderingen. Ik vrees echter dat het anders afloopt en dat die malloten nog deels gelijk gaan krijgen ook. Pfff...
    Nou, gelukkig ben jij geen rechter.

    Ik hoop dat de verzekeraars snoeihard worden aangepakt voor hun misleiding en dat ze net zoveel genoegdoening moeten betalen aan die jankende stommelingen, malloten, zeikerds en misselijkmakend volk dat ze nog net het hoofd boven water kunnen houden om alle andere aangegane verplichtingen nog te kunnen voldoen.

    Overigens ben ik niet in het bezit van een dergelijke polis.

    Wat die claimcultuur betreft: dat is niet iets typisch Nederlands, maar komt overwaaien uit 'ons' grote voorland aan de overkant van die grote plas, waarvan 'jullie' altijd vurig hopen dat de macro's maar dik in orde zijn en de rente weer eens wordt verhoogd.

    Wel de lusten, maar niet de lasten, zeg maar
  2. $euri 28 juni 2017 15:31
    quote:

    rauf schreef op 28 juni 2017 15:28:

    Censuur heet dat geloof ik.
    In china en korea doen ze dat ook.
    Begrijp journalisten die niks mogen schrijven nu heel goed.
    Tja , ehhhh wat moet ik zeggen, ehh wat mag ik nog wel zeggen.
    Ik weet het ff zo gauw niet meer.
    Maar ik kap er mee anders zit niet hij met een ban maar ik
  3. [verwijderd] 28 juni 2017 15:56
    Ik volg diverse aandelen en lees de diverse bijbehorende topics ook altijd door op de IEX om zo de interessante weetjes, nieuws en vooral ook interessante visies waar te nemen van forumleden en medebeleggers. Ik moet zeggen dat het Aegon forum het meest trieste forum is van alle forums die ik bezoek, bijzonder kinderachtig met weinig tot geen inhoud. Ik zie graag interessante nieuwtjes en persoonlijke visies om daar voordeel uit te kunnen halen, of dit nou pessimistische of optimistische blik is tov het aandeel maakt me niet uit en zou niemand uit moeten maken. Ik ben uit m'n eigen optimistisch ingesteld maar hecht net zo veel waarde aan de pessimistische visies. Er is geen goede of slechte visie mits hij onderbouwd is. Hier wordt alleen gepredikt naar eigen portefeuille en valt elkaar daar continu persoonlijk op aan, zowel de optimisten als de pessimisten. Dit forum heeft hierdoor eigenlijk niets meer met Aegon te maken.
3.441 Posts
Pagina: «« 1 ... 142 143 144 145 146 ... 173 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Aegon ligt uitstekend op koers om doelen 2025 te behalen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links