Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 4,020 24 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 3,978 - 4,046
  • 825.674 Gem. (3M) 1,4M

BAM juni 2017

1.339 Posts
Pagina: «« 1 ... 55 56 57 58 59 ... 67 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 juni 2017 16:31
    quote:

    etap schreef op 26 juni 2017 16:25:

    Wat een gelul hier op het forum. Met in het bijzonder van €d_Modus Vivendi...blabla, flauwekul, frases, gebabbel, gebeuzel, geleuter, geouwehoer, gerevel, gewauwel, gezeur, gezever, gezwam, gezwets, klap, klets, lariekoek, prietpraat, quatsch
    Bedankt voor jouw bericht, daar hebben we tenminste wat aan. Gelijk bijgekocht :).
  2. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 26 juni 2017 17:47
    quote:

    etap schreef op 26 juni 2017 16:25:

    Wat een gelul hier op het forum. Met in het bijzonder van €d_Modus Vivendi...blabla, flauwekul, frases, gebabbel, gebeuzel, geleuter, geouwehoer, gerevel, gewauwel, gezeur, gezever, gezwam, gezwets, klap, klets, lariekoek, prietpraat, quatsch
    had ik met de strontemmer gerammeld?
    Voor verdere info moet je op het 'andere' draadje zijn hetgeen je al gevonden had. Daar ben je zeker welkom.
  3. Vai 26 juni 2017 18:48
    quote:

    etap schreef op 26 juni 2017 16:25:

    Wat een gelul hier op het forum. Met in het bijzonder van €d_Modus Vivendi...blabla, flauwekul, frases, gebabbel, gebeuzel, geleuter, geouwehoer, gerevel, gewauwel, gezeur, gezever, gezwam, gezwets, klap, klets, lariekoek, prietpraat, quatsch
    Beetje jammer dat je dit nou net op Ed gaat afvuren. Hij is degene die alle publicaties hier plaatst en dus een absolute aanwinst voor de info vergaring is. En ja af en toe slaat Ed wel eens door als de koers wat gemanipuleerd wordt, maar ik ben blij dat hij er voor dit forum is.
    @Ed: Keep up the good work.
  4. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 26 juni 2017 18:56
    EINDHOVEN - Op parkeerterrein P1 bij Eindhoven Airport is maandag de kiss and ride plek weer in ere hersteld. Sinds het instorten van de nieuwe parkeergarage in aanbouw, was deze een maand lang ondergebracht op parkeerterrein P3.
    Rob Burg 26-06-17, 18:03

    M
    1 Reactie

    Rond de deels ingestorte parkeergarage bij Eindhoven Airport is een vier meter hoge, houten schutting gezet. Deze moet de ravage aan het oog onttrekken maar is er ook gezet uit veiligheidsoverwegingen; het gebouw is nog altijd niet stabiel.

    Volgens woordvoerder Arno Pronk van BAM, de bouwer van het 'multi purpose building', wordt het gebouw nog altijd niet betreden. Met behulp van laserapparaten wordt de parkeergarage voortdurend gemonitord, oftewel 'ingemeten' zoals het in vaktermen heet. Eventuele bewegingen in de constructie kunnen daarmee worden geregistreerd. Tot op heden is daarvan nog niets gebleken, aldus Pronk.

    Tekst gaat verder onder de foto
    Vrijdag is gestart met het plaatsen van een vier meter hoge houten schutting rond de parkeergarage.
    Vrijdag is gestart met het plaatsen van een vier meter hoge houten schutting rond de parkeergarage. © fotopersburo Bert Jansen

    Onderzoeken
    Het is volgens hem nog onduidelijk hoe lang het intern onderzoek naar de oorzaak van het instorten, nu een maand geleden, in beslag gaat nemen. ,,Enkele maanden heeft het zeker nog nodig." Het onderzoek bestaat er nu uit dat alle berekeningen en metingen tegen het licht gehouden worden. ,,We gaan dus nog niet ín het gebouw", zegt Pronk. ,,Wel hebben we bij het onderzoek drones ingezet om video-opnamen te maken."

    Wanneer de bouw weer opgepakt kan worden en of het nodig is om het hele pand af te breken en opnieuw te beginnen, is volgens Pronk afhankelijk van de uitkomsten van de onderzoeken.
  5. forum rang 5 bartbas 26 juni 2017 19:35
    quote:

    popie schreef op 25 juni 2017 11:04:

    [...]
    Moeilijk om winst te nemen als je BAM bezit voor gemiddeld € 5,10.
    Verkoop ze en schrijf tegelijkertijd een langlopende put voor hetzelfde aantal aandelen. Kies de uitoefenprijs afhankelijk van de gekozen looptijd. Hoe verder weg, hoe hoger. je maakt vrijwel zeker winst en krijg wanneer dat niet het geval is de aandelen goedkoop binnen. Bovendien kun je nog 0,3 % rente maken op de cash die je overhoudt. je legt je wel voor een tijdje vast.

    Bartbas
  6. forum rang 5 bartbas 26 juni 2017 19:38
    quote:

    RusNetCom schreef op 24 juni 2017 12:18:

    Kwam deze tegen:

    Vandaag blikken we met Jos Versteeg, aandelenanalist bij Theodoor Gilissen, vast even vooruit op het thema. We vragen hem zijn licht te laten schijnen over enkele populaire Hollandse aandelen.

    We leggen hem BAM, AkzoNobel, ArcelorMittal en Shell voor.

    BAM: Wind mee

    “Over BAM zijn wij positief. Het bedrijf heeft de markt op dit moment mee. De bouwsector herstelt zich, niet alleen in Nederland maar ook in het Verenigd Koninkrijk, waar BAM een belangrijk deel van de omzet behaalt. Wat daar tegenzit is de zwakte van het Britse pond.”

    “Wat ik jammer vind bij dit bedrijf is dat het niet goed communiceert met beleggers. Het bedrijf zou beter moeten uitleggen waarom projecten soms leiden tot financiële tegenvallers, en soms tot meevallers. Beleggers houden niet van verrassingen. BAM heeft hier de laatste tijd wel aan gewerkt en het bedrijf heeft de wind mee. Ze hoeven geen orders meer aan te nemen met te lage marges. Ik verwacht dat zowel de marges als de kwaliteit van het orderboek verbeteren.”

    www.iex.nl/Column/267866/Jos-Versteeg...

    Ook Jos Versteeg krijgt Bam niet omhoog geschreven. het aandeel reageert al weken niet op positieve beoordelingen. Overigens wanneer dat bij andere aandelen wel gebeurt, beperkt de reactie zich doorgaans tot twee dagen, waarna de koers weer terugzakt.
    bartbas
  7. pardon 26 juni 2017 19:54
    Verkoop gevelbekleding ramptoren aan banden
    16 min geleden
    LONDEN - Het Amerikaanse bedrijf dat gevelbekleding leverde voor de renovatie van de Grenfell Tower, legt de verkoop van dat product aan banden. Arconic liet volgens de BBC weten te stoppen met het verkoop van het materiaal Reynobond PE voor het gebruik in hoogbouw.

    Het bedrijft nam het besluit in de nasleep van de dodelijke brand in Londen, waarbij eerder deze maand zeker 79 mensen om het leven kwamen. Arconic stelde in een verklaring dat de gevelbeplating niet meer wordt verkocht aan hoogbouwprojecten omdat bouwvoorschriften op verschillende plekken in de wereld uiteenlopen.

    De brandbare gevelbekleding wordt gezien als de voornaamste reden dat het vuur zich in Grenfell Tower snel kon verspreiden. De Britse autoriteiten erkenden na de brand dat het materiaal eigenlijk niet gebruikt had mogen worden op een gebouw dat hoger is dan 18 meter. Ook in andere landen is het gebruik aan regels gebonden.
  8. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 26 juni 2017 20:35

    Boven megasteiger op Stationsplein groeit een futuristische paraplu

    Zestig vrachtwagens waren er nodig om buizen, klemmen en planken aan te voeren voor de 22 meter hoge steiger op het toekomstig Stationsplein. Het bouwsel meet 70.000 kubieke meter – genoeg om de Domkerk te vullen – en is nodig voor de bouw van het dak boven het plein.
    Roeland Franck 26-06-17, 19:53

    3
    M

    Vorige maand werden al zes van de zeven stalen kolommen aangevoerd om het dak van ronde glazen bollen te dragen. De laatste volgt eind juli. Intussen is aannemer BAM boven op de steiger begonnen met het monteren van de ronde elementen van het dak. Dat onttrekt zich door de het woud van stangen en buizen geheel aan het zicht van de buitenwereld.

    Als het dak na de zomer klaar is, worden de steigers uiteraard weer afgebroken. Dan zweeft boven het Stationsplein een futuristische paraplu. Die moet eind dit jaar een droge oversteek garanderen over het plein tussen de OV-terminal en het vernieuwde Hoog Catharijne. Het entreegebouw bij het Stationsplein krijgt langzamerhand vorm. Eind dit jaar moet dat deel van het winkelcentrum klaar zijn, waarmee ook de looproute van station naar binnenstad weer allure krijgt.
    www.ad.nl/utrecht/boven-megasteiger-o...
  9. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 26 juni 2017 21:36

    Ook BAM paste brandgevaarlijke gevelpanelen toe

    woningbouw 271
    Ook BAM paste brandgevaarlijke gevelpanelen toe

    Bij de Britse heksenjacht naar gebouwen met brandgevaarlijke gevelbekleding, zijn de autoriteiten ook gestuit op een project van BAM. Een 20 meter hoog studentencomplex in Newcastle blijkt deels bekleed met de gewraakte Reynobond aluminiumcomposietpanelen.
    Het eerste

    15:39, 23 JUN 2017Updated12:06, 24 JUN 2017

    An under-construction Newcastle student block is being built with the same ‘combustible’ cladding fixed on the side of the London tower where a fire killed at least 79 people.

    The Shield Building - which is opening ahead of the next academic year in Clarence Street, Shieldfield - has cladding made from the same Reynobond ACM PE panels which were added to the exterior of the Grenfell Tower in West London.

    Reynobond’s fire-resistant ‘FR’ panel sells for £24 per square metre, £2 more expensive than the cheaper ‘PE’ version used on The Shield. Reynobond PE has a flammable, plastic core, while Reynobond FR does not.

    The PE panels conform to British safety standards, despite being ruled dangerous elsewhere.
    Click to play
    Watch NextFire engulfs Grenfell Tower block in west London
    What to do in a tower block fire

    The cladding has been blamed for the fire spreading so quickly though Grenfell Tower’s 27 floors on June 14. Developers behind The Shield insist the building meets fire safety regulations.

    It is illegal to use Reynobond PE on buildings higher than 12.2 metres in the USA. It is rated as ‘flammable’ in Germany and can not be fixed to towers taller than 22m. When complete, The Shield will measure just under 20m tall.

    Tenancies at the block begin in September 2017. Up to 409 students will rent flats there.

    Developer BAM Properties says the seven-storey block is much smaller than the 27-storey Grenfell Tower and meets fire safety regulations. It also says the cladding fits requirements for a building of its height.
    The Shield a student flats development in Shieldfield Newcastle

    A spokesman said: “The Shield building has very different fire safety characteristics from the Grenfell Tower, and is only seven storeys in height compared to 27 storeys.

    “This is smaller than many other current and recent accommodation schemes within the area, and considerably smaller than those being identified in public discussion by fire safety experts.

    Read More

    Cladding from Newcastle flats set to be fire tested in wake of Grenfell Tower fire

    “The facade to the building is clad with four products, one of which is Reynobond ACM PE panels.

    “Because of the tragic current events, we’ve sought additional information and reassurances from the architect, building control and our fire safety consultants.

    “This has reassured us that our building meets all fire safety and building regulations and standards. If we had any concerns we would act on these.

    “We will also be following the outcome of the public inquiry closely in case this has implications for our buildings and the people who occupy them.”

    www.chroniclelive.co.uk/news/north-ea...
  10. [verwijderd] 26 juni 2017 22:17
    Bij de Britse heksenjacht naar gebouwen met brandgevaarlijke gevelbekleding, zijn de autoriteiten ook gestuit op een project van BAM. Een 20 meter hoog studentencomplex in Newcastle blijkt deels bekleed met de gewraakte Reynobond aluminiumcomposietpanelen.

    Het woord heksenjacht lijkt mij nogal misplaatst.
  11. pardon 26 juni 2017 23:17
    Belegger B’Mine woontoren: ‘We halen hier een mooi en stabiel rendement uit’
    De Noordelijke IJ-oever in de hoofdstad heeft een nieuwe skyscraper erbij: woontoren B’Mine, een initiatief van AM en MN, gebouwd door BAM Wonen en door MN in belegging genomen, staat op het punt om in gebruik te worden genomen. VJ kreeg een rondleiding en hoorde van plannen voor een nieuwe naam voor het gebied
1.339 Posts
Pagina: «« 1 ... 55 56 57 58 59 ... 67 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links