Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Update Woekerpolissen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Paul Weeteling

Paul Weeteling is sinds 1 maart 2020 verbonden aan IEX als onafhankelijk beleggingsanalist. Al vanaf zijn 13e is hij bezig met beleggen en de beurs. Weeteling is met name een langetermijnbelegger met passie voor (bio)technologie, grondstoffen en dividendaandelen. Af en toe handelt hij actief. Weeteling heeft een international...

Meer over Paul Weeteling

Recente artikelen van Paul Weeteling

  1. mrt '23 Amazon versus Alibaba: wie heeft de beste kaarten? 2
  2. mrt '23 ASMI maakt zich op voor nieuwe groeispurt
  3. feb '23 Nvidia: beleggers gaan mee in virtuele wereld

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 juni 2017 17:41
    quote:

    Torkal schreef op 23 juni 2017 15:04:

    Banken en verzekeraars snappen nog steeds niet dat je de klanten niet mag bedriegen... nogal logisch schaadt dat het vertrouwen in deze instanties.
    Helemaal mee eens! Van mij zullen ze dan ook nooit meer een cent ontvangen, en hopelijk velen met mij. Misschien leren ze het dan eindelijk eens een keer!!
  2. forum rang 9 objectief 24 juni 2017 11:01
    quote:

    Bara schreef op 23 juni 2017 17:41:

    [...]
    Helemaal mee eens! Van mij zullen ze dan ook nooit meer een cent ontvangen, en hopelijk velen met mij. Misschien leren ze het dan eindelijk eens een keer!!
    Jouw geld als individu speelt geen rol voor deze bank...dit gaat trouwens over het verleden. Ik doe maar al te graag zaken met de banken en verzekeraars.
  3. [verwijderd] 24 juni 2017 13:43
    Lijkt mij een rekenfoutje in zitten. Die 3,2 miljard had betrekking op alleen NN en zou te maken hebben met ca. 500.000 polissen. Elders werd gemeld dat de gemiddelde compensatie ca. 5500 euro per polis zou zijn, dus bij 150.000 polissen gaat het dan om 825 miljoen euro en niet om 100 miljoen euro.
  4. marcel13 26 juni 2017 10:35
    26/06/2017 FD
    Verzekeraars trekken aan kortste eind bij woekerpolissen.

    Verzekeraars lijken aan het kortste eind te trekken bij de afwikkeling van de woekerpolisaffaire. Klachteninstituut Kifid oordeelde vrijdag in een zaak die was aangespannen door een gedupeerde consument dat de verzekeraar de afsluitkosten van de woekerpolis moet terugbetalen. 500.000 andere gedupeerden kunnen met deze uitspraak in de hand hetzelfde vragen. Het gaat hierbij om duizenden euro's per polis. Ook enkele eerdere uitspraken van rechtbanken en het Kifid pakten uit in het nadeel van verzekeraars. Ab Flipse van Woekerpolis.nl spreekt van een kantelpunt. Binnenkort volgen nog twee belangrijke uitspraken: tegen Aegon en Nationale Nederlanden. (FD, p. 11)
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links