Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Ahold Delhaize Koninklijke AEX:AD.NL, NL0011794037

  • 27,380 19 apr 2024 17:35
  • +0,240 (+0,88%) Dagrange 27,000 - 27,380
  • 2.714.506 Gem. (3M) 2M

Ahold-Delhaize naar de 26 euro in 2017.

17.330 Posts
Pagina: «« 1 ... 261 262 263 264 265 ... 867 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Housepartyy 22 juni 2017 21:54
    quote:

    gbakl schreef op 22 juni 2017 21:34:

    ADHD turbo's zijn al zo oud als Tosti grijs is.
    als je geen geld hebt, of niet genoeg ervan of niet het geduld om met aandelen te stoeien dan zijn opties en turbo's het middel om van momenten te profiteren waar je winst ziet en dat kan gelukkig net zo simpel met koersdaling als met de allelujah koersen die velen hier najagen.
    Is tevens een reply aan rauf

    Ik heb gisteren turbos ingeslagen nadat ik zag dat AD positief herstelde op een negatieve beurs. Ik heb niks met AD anders dan dat ik er boodschappen haal. Ik zit er dus voor korte termijn en monitor mijn turbo's. Als de rek van het (technisch) herstel er uit is ben ik weg. Snap niet wat daar mis mee is.
  2. forum rang 7 ff_relativeren 22 juni 2017 22:01
    Goed verhaal. En het gaat idd niet alleen om Amazon die erbij komt.
    Het gaat denk ik vooral om de schaalgrootte plus de kapitaalkracht van Amazon.
    In combi met de Aldi en de Liddl. 3 Grote partijen die zich tegelijk een plaatsje willen verwerven in dezelfde sector. Groot + Kapitaalkrachtig.

    De figuurlijke knuppel in het hoenderhok :

    Zo lang Ahold Delhaize niet met een overtuigend antwoord komt, zal de beurskoers onder druk blijven staan.
  3. [verwijderd] 22 juni 2017 22:32
    quote:

    rauf schreef op 22 juni 2017 22:03:

    Geloof nooit dat Amazon het voor elkaar krijgt om online groent/fruit te bezorgen.
    Als ik groente/fruit koop wil ik het vasthouden en voelen (en soms ruiken).
    Anders is dat met kleding, elektronica etc.
    AD koers zal weer herstellen richting de Q2/Q3 cijfers.
    Hallo Rauf, Het voelen, vastpakken en ruiken van veel groente en fruit in de supermarkt is mede de oorzaak dat het eruit ziet als versleten groente.
    Kwaliteit van het product moet natuurlijk perfect in orde zijn en laat nu dat het probleem van @AMAZON zijn met hun @FRESH concept, krijgen niet de gewenste kwaliteit bij de klant, 'n bedrijf als @HELLO FRESH heeft dat bij ons heel wat beter voor elkaar.

    En dan de volgende uitdaging, bezorging en ontvangst van de bederfelijke voedingsmiddelen, 'n pakketje kun je bij 'niet thuis' in het busje laten en op een later tijdstip nog eens proberen, ofwel achterlaten bij de buren, achter de poort e.d. maar dan kun je meteen bij thuiskomst de inhoud in de gft container dumpen..
    Nee hoor op papier lijkt het allemaal easy, pakketje van a naar b en liefst zo goedkoop mogelijk, dus bundelen met overige pakketten, post en al wat meer en nix gekoeld, daar gaan m'n sorbets, groente en fruit..

    Voor een jaar of wat terug was er een soortgelijk project, kunnen we pakketvervoer en ambulance diensten niet combineren, lijkt me het begin van het einde..

    In ieders geval is de CAO weer in kannen en kruiken;
    www.iex.nl/Nieuws/ANP-220617-219/Cao-...
    en gezien de inhoudelijke bemoeienis kan @AHOLD z'n P&O opdoeken, weer een kostenbesparing..
    Succes..........Peter
  4. 1wijn 23 juni 2017 07:25
    In het foodkanaal is het heel lastig om een goede positie te verwerven met het thuisbezorgen van levens middelen, het aan deur afleveren is een stevige kostenpost en de markt is beperkt . Schatingen van de marktomvang lopen uiteen van op termijn tussen de 6 en 12 %.Grote food retailers zijn al jaren bezig met beperkt succes een doorbraak te forceren waarbij Ahold een voorloper is en mijn inziens met de kennis en de passie voor food ook een koploper zal blijvenin een toekomstige markt waar het merendeel van de handel in het traditionele afzetkanaal zal plaatsvinden.Persoonlijk geloof ik sterk in de kracht vanninternet/ thuisbezorgen maar het sterkst in de nonfood sector.Ahold is op dit gebied sterk gepositioneerd middels o.a Bol.com en in de foodsector een bedrijf met wereldwijd veel ervaring James/AH thuisbezorging en Peapod.met veel vertrouwen kijk ik uit naar de cijfers van Ahold zowel op korte en lange termijn omdat het bedrijf sterke lokale merken bezit en de foodretail in het DNA van de onderneming zit. Kortom Ahold is mijn inziens op de beurs veel te hard afgestraft het is een fantastisch koopmoment en dat heb ik deze week op 16,33 euro met volle overtuiging gedaan , ik laat ze lekker op de plank liggen en over een aantal jaren ga ik opnieuw bepalen wat ik met dit groeiaandeel ga doen.
  5. JaccoW 23 juni 2017 08:28

    AMSTERDAM (AFN) - De recente uitverkoop van het aandeel Ahold Delhaize was overdreven. De angstscenario's voor het supermarktconcern in de Verenigde Staten lijken onwaarschijnlijk. Dat stelt ING in een rapport over Ahold Delhaize.


    De koers van het supermarktconcern klapte vorige week hard omlaag na slechte cijfers van de Amerikaanse branchegenoot Kroger en de overname van Whole Foods door Amazon. Dit alles wakkerde de zorgen over de moeilijke marktomstandigheden en toenemende concurrentie op de Amerikaanse markt bij beleggers aan. Er werd gevreesd dat het bedrijfsresultaat van Ahold Delhaize in de VS de komende tijd zou kunnen halveren.

    Maar volgens ING is dit onrealistisch want de overlap tussen Ahold Delhaize en Kroger en Whole Foods is relatief beperkt. Bovendien heeft Ahold Delhaize een leidende marktpositie met grote omvang. Ook laat het bedrijf solide operationele uitvoering zien en kan worden geprofiteerd van synergievoordelen, aldus de bank.

    ING handhaaft dan ook zijn buy-advies. Het koersdoel wordt wel verlaagd, van 26 naar 21 euro. Het aandeel Ahold Delhaize sloot donderdag op 16,48 euro.
  6. kassiebora 23 juni 2017 08:52
    BlackRock vergroot belang in Ahold Delhaize
    Zowel kapitaalbelang als stemrecht verhoogd.

    (ABM FN-Dow Jones) BlackRock heeft een groter belang in Ahold Delhaize gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 21 juni 2017.

    BlackRock meldde een kapitaalbelang van 4,49 procent met een stemrecht van 6,14 procent.

    Op 12 januari 2016 meldde BlackRock nog een kapitaalbelang van 3,32 procent met een stemrecht van 5,05 procent.

    Wet op het financieel toezicht

    De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires

17.330 Posts
Pagina: «« 1 ... 261 262 263 264 265 ... 867 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Ahold Delhaize op overnamejacht in de VS

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links