Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: De zomerrally van 2017

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  2. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111
  3. 11 apr Prima technische plaatjes Amerikaanse banken 74

Reacties

290 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 20 juni 2017 14:14
    O ja. Vergeten te vermelden. De Amerikanen hebben een vijftal fondsen bijgeduwd en daarmee staan ze dus boven de support lijn van de stijgende wig. Het lijkt er op dat de horizontale lijn in mijn wig nu weer getest gaat worden, maar nu als weerstand. Iets daar boven is de dalende weerstandslijn van de wig. Ik moet er wel bij zeggen dat een andere vijftal fondsen er binnen no time weer kunnen uitpoppen. Al met al dus wel een opleving van de stijgende supportslijn in mijn wig, maar het is en blijft wel met hangen en wurgen. Ik zie gewoon meer rood. Doorgaan aub!
  2. forum rang 6 JoostVLS 20 juni 2017 14:18
    quote:

    felix09 schreef op 20 juni 2017 13:28:

    Heren....ik volg dit medium nu een drietal jaren en heb nooit de bhoefte gevoeld om iets toe te voegen aan de ellenlange onzin die hier af en toe wordt gespuid..maar ik moet toegeven niet blij te zijn met het vertrek van Bas. Deze had altijd een standvastige mening ondanks de oeverloze kritiek, iets wat is nu bij Tostrams en zijn commerciele achtergrond volledig mis. Gisterenochtend een colum met pas op...pas boven de uitbraaklijn weer actie en overdag in je twitteraccount roepen dat de bulls een witte candle plaatsen.De weg naar 531-537 en hoger was open. Vandaag de blabla over een zomerrally...alsof 1999 weer terug is met Ahold. Wat een flagrante tegenstelling...PS future op 524.62 prfffffff
    Greets
    Al 10 jaar meegluren en niet overtuigd zijn iets te kunnen toevoegen, getuigt van weinig zelfvertrouwen. Dan ga ik ook niet serieus reageren
  3. Poundfoolish 20 juni 2017 14:35
    "nog nooit hoorde ik zoveel waarschuwingen voor een naderende crash als in de afgelopen week."
    Royce loopt al dik 40 jaar mee, maar we rekenen losjes en soepel vandaag in de hitte.
    Ronden neerwaarts af: 40 jaar x 52 weken, dat zijn er 2080 totaal.... Elke week turfde onze jonge Royce de waarschuwingen voor een crash tot op de dag van vandaag!
    Beetje kort grijs aan de slapen inmiddels,maar hij telde ze,hij hield vol!
    En deze week, ziedaar.... eindelijk,het record, nog nooit zoveel waarschuwingen....!
    Zijn dat er 3, tellen die van mijn oma ook mee?
    Of zijn het er bij benadering 23.000.087?

    Daar heeft ie vast wel 'n grafiekje van, compleet met bollinger bands,MA en 'n enkele hanging man her en der als ie er weer eens 7 mijlen naast zat.

    Bas H., good old Bas, onze trouwe baissier zit in het andere zomerkamp te roeren in zíjn koffiedik, om die vermaledijde crash /correctie daaruit juist tevoorschijn te peuren.

    Het kan verkeren in TA-TA-land!

    We gaan 'n biertje doen.
  4. [verwijderd] 20 juni 2017 14:44
    ben gisteren ingestapt met een forse short positie, omdat ik het idee had dat de politieke situatie met trump deze week zou ontsporen. interessant hoe het loopt, schijnbaar worden de markten getriggerd om lager te gaan.
    Heeft NIETS met trump te maken, ik heb geen idee wat dan wel de trigger is, en lijk nu dus gewoon te mazzelen.
    Iemand idee wat de trigger is? dalende olie prijs?
  5. forum rang 6 ttroo 20 juni 2017 14:45
    FF aanmoedigen: Hup Rood Hup. Je kan het! Echt waar! Ik zie zelfs een min 4% voor SBM offshore! Waarom geen min 5% er van maken? Een paar -2% zelfs. Het kan niet op! Shell zelfs op -2%! Unilever. Waarom groen? Laat die kleur eens in de steek. Voeg je toe bij die andere kleur. Rood dus. Hmm. Een apart koersverloop vandaag. Gisteren was iedereen happy - vandaag schijnbaar niet!
    Iedereen heeft weer gekocht tijdens mijn rondje hardlopen. Ik dacht al, het is warm. Maar daar hadden er meer mensen last van, ook op de beurzen. Overhit is daar het betere woord. Maar ga door met rood. Ik blijf jullie lang aanmoedigen.
290 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links