Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEXLiveblog: Nasdaq 100 -2,4%

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 juni 2017 12:12
    quote:

    Wallie6 schreef op 9 juni 2017 09:42:

    Eerst handelen en vervolgens een bijpassend advies geven. Hoe simpel kan je geld verdienen!!!!
    Ja de macht van de "grote jongens".

    Piet Particulier verdiept zich zelf niet in een bedirjf,...maar horen een "guru" een koersdoel uitspreken en springen er blind in.

    De "grote jongens" lachen zich een breuk,...en springen er na de hevige stijging plots uit.....en Piet Particulier is weer de l*l.

  2. mok 9 juni 2017 22:59
    Goldman Sachs heeft een rapport uitgebracht waarbij ze enkele kanttekeningen plaatsen bij de huidige waardering van de top 5 tech aandelen. Ze geven aan dat er vergelijkingen zijn met de tech bubble in 2000. Er zijn zelfs een paar bij die er minder goed voorstaan dan de top 5 aandelen in 2000. Dus, korte termijn vraagtekens. Elk kind kon dit al zien, maar er moet een trigger zijn voor een correctie. Dat zal dit rapport zijn. Volgende week verder.
  3. [verwijderd] 10 juni 2017 19:31
    tot nu toe ben ik bij het grafiekje. heb net even wat afgekeken van gisteren.

    is het duidelijk wie grote hoeveelheden kapitaal in die techbedrijven heeft zitten? weet niet of het inzichtelijk is, kijk ik later ook nog even zelf naar.

    dit heeft zich redelijk uitgestrekt over bijna de gehele dag.

    zal niet alle beleggers over 1 kam scheren. maar over het algemeen is het moeilijk in te schatten voor een groep beleggers waar ze hun geld in hebben gestoken. vandaar waarschijnlijk koerswinst verhouding, en groei. dat is vrij makkelijk als een paar nerds lopen te kloten in een garage en de portemonnee niet groot genoeg is van hun vader, bij wijze van. kan wat zijn, kan ook geen fluit voorstellen. kan wat zijn, maar slaat niet aan.

    de meeste techniek, en de handigheid(subjectief) die ook echt je leven drastisch kan veranderen, die is voor het grote publiek niet toegankelijk, waarschijnlijk om praktische redenen. een computer hoort niet tot dit voorbeeld.

    het meeste is vermaak, wat natuurlijk heel belangrijk is hoor. je wilt natuurlijk wel in de gaten houden of je zusje of je buurvrouw nieuwe tieten heeft. of dat de botoxkuur geslaagd is. dat is oprechte interesse. dat snap ik wel.

    goed, als ik tijd over heb ga ik even wat sites af. en even die techbedrijven onder de loep nemen. vind het leuker om een whisky uit te zoeken, en een sigaartje. ben daar waarschijnlijk de komende 20 dagen al druk genoeg mee.

    over het algemeen zitten er geen mensen grote hoeveelheden kapitaal ergens handmatig erin en eruit te trekken. onoverzichtelijke bende, dat dan weer wel.
  4. [verwijderd] 10 juni 2017 19:36
    zie net even blizzard. ik ben daar uit paniek toen uitgestapt, las de belasting voorwaarde verkeerd. ik ben geen robot, ik heb ook emoties. had er een paar tientjes in zitten destijds. maar dat ding is ook wel absurd gestegen, laten we wel wezen. zo'n groot bedrijf, met winstpotentieel is het nou ook weer niet. ik baseer mij op annual reports van een jaar geleden.

    kunnen zichzelf alleen harder ontwikkelen, zouden andere merken kunnen opkopen. maar er zitten veel grote andere namen in de industrie. mijn hart ligt bij blizzard. maar mensen moeten ook niet gaan overdrijven.
  5. [verwijderd] 12 juni 2017 01:31
    Apple in de min over technische twijfels nieuwe iPhone en een negatief advies voor NVDA van Citron Research waren de boosdoeners die vrijdag het tij deden keren. NVDA ging van plus 4% naar -7% binnen 2 uur. Volkomen bezopen natuurlijk maar ja het was vrijdag en na een stijging van 15% in de voorgaande dagen moest er even aan de noodrem getrokken worden voor bepaalde partijen.
  6. privee 12 juni 2017 10:24
    quote:

    BeLikeWatahh schreef op 10 juni 2017 12:38:

    Dus eerst prijzen ze de tech-stocks de hemel in: www.cnbc.com/2017/05/08/goldman-sachs...

    En een maandje later is het opeens een bubbel (in the making).
    Deze tech promo uitspraak van GS is zelfs van di 6 juni 2017!!!
    www.cnbc.com/2017/06/06/goldman-marke...
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links