Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,470 23 apr 2024 17:35
  • -0,640 (-2,65%) Dagrange 23,400 - 24,100
  • 3.800.729 Gem. (3M) 2,4M

MEI ARCELOR MITTAL VOOR BELIEVERS

5.857 Posts
Pagina: «« 1 ... 273 274 275 276 277 ... 293 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Mittalist 30 mei 2017 10:53
    quote:

    jodu schreef op 30 mei 2017 10:49:

    Op 30 mei 2017 hebben de analisten van Credit Suisse hun beleggingsadvies voor ArcelorMittal (MT; ISIN: LU1598757687) herhaald. Het advies van Credit Suisse voor ArcelorMittal blijft "market outperform".

    De analisten legden geen koersdoel vast.
    Ze legden wel een koersdoel vast:

    Cercle Finance - 10:27
    (CercleFinance.com) - While maintaining its 'outperform' rating on the ArcelorMittal share, Credit Suisse has cut its target price on the US stock of ArcelorMittal from 36 dollars to 31 dollars.

    In particular, analysts are considering the potential acquisition of the Ilva steel plant.

    This morning on the Paris Stock Exchange, the ArcelorMittal share is trading at 19.9 euros (+0.1%), while last night on Wall Street, the ADR closed at 22.3 dollars.

    According to different news agencies, the integrated steelmaker appears to be in the best position to buy the Italian steel mill Ilva, based in Puglia and under state administration because of its poor financial situation. An amount of close to two billion euros has been mentioned.
  2. forum rang 5 03har 30 mei 2017 10:54
    Nadenkertje!!!!!!

    In een van de persberichten geplaatst door Toekomstbeeld (google vertaling) wordt in een onduidelijke alinea, door de oude CEO van Arcelor, gesproken over het Franse (ex. Arcelor) Fos-Sur-Mer. Hoewel ondergesneeuwd in de andere berichtgeving hier toch eens ingedoken.

    Wat blijkt Fos sur mer heeft een staal capaciteit van 3 a 4 miljoen ton.
    Dus waarschijnlijk 2 hoogovens die niet op volle capaciteit draaien of 1 hoogoven met een verschrikkelijk goede WR.
    Maar wat blijkt, de keten stopt bij de koudwals.
    Dit is in de huidige tijd HEEL vreemd, normaal zouden hier met een koudwals doorzet van ongeveer 1 miljoen ton zeker 2 bekledingslijnen moeten staan, bij een hogere koudwals doorzet (niet aannemelijk bij 1 koudwals) mogelijk nog een bekledingslijn.
    Wat ze hier heel erg missen is........ de productielijnen van ILVAdie staan in Genua (state of the art lijn) pas in bedrijf genomen waarschijnlijk nog niet eens draaiend op volle kract, en de lijnen in Novo Ligure.
    Tussen Fos Sur Mer en Genua ligt Turyn/Fiat.

    Har.

  3. forum rang 4 Toekomstbeeld 30 mei 2017 10:57
    quote:

    03har schreef op 30 mei 2017 10:54:

    Nadenkertje!!!!!!

    In een van de persberichten geplaatst door Toekomstbeeld (google vertaling) wordt in een onduidelijke alinea, door de oude CEO van Arcelor, gesproken over het Franse (ex. Arcelor) Fos-Sur-Mer. Hoewel ondergesneeuwd in de andere berichtgeving hier toch eens ingedoken.

    Wat blijkt Fos sur mer heeft een staal capaciteit van 3 a 4 miljoen ton.
    Dus waarschijnlijk 2 hoogovens die niet op volle capaciteit draaien of 1 hoogoven met een verschrikkelijk goede WR.
    Maar wat blijkt, de keten stopt bij de koudwals.
    Dit is in de huidige tijd HEEL vreemd, normaal zouden hier met een koudwals doorzet van ongeveer 1 miljoen ton zeker 2 bekledingslijnen moeten staan, bij een hogere koudwals doorzet (niet aannemelijk bij 1 koudwals) mogelijk nog een bekledingslijn.
    Wat ze hier heel erg missen is........ de productielijnen die staan in Genua (state of the art lijn) pas in bedrijf genomen waarschijnlijk nog niet eens draaiend op volle kract, en de lijnen in Novo Ligure.

    Har.
    Dat is het doel ja. Las gisteren nog een artikel (zal het nog eventjes opzoeken) met die constructie.
  4. forum rang 4 Toekomstbeeld 30 mei 2017 11:04
    Ilva, hier is het plan voor Genua en Novi
    Gilda Ferrari

    Genoa - Het consortium, dat is om de volgende Ilva winnen topje van de locaties in Genua en Novi . Am Investco Italië is van plan om de investeringen van 50 miljoen op Ligurië en Piemonte planten. In aanvulling op de machinerie van de modernisering werk is het de bedoeling de ontwikkeling van "nieuwe producten voor gebouwen, hoge sterkte staal voor de auto-industrie", en op Cornigliano, "blik voor het passiveren zonder chroom."

    Het business plan opgesteld door de tandem opgestelde ArcelorMittal - Marcegaglia (die door Intesa Sanpaolo als financiële partner zal worden samengevoegd) zullen de investeringen van 2,3000000000-2,5000000000 op de drie locaties van de groep vereisen. De helft van de middelen (1,1 miljard euro) zal worden geabsorbeerd door de milieu-maatregelen tot verbetering van Taranto.

    Een andere overvloedige miljard is een hulpmiddel voor het onderhoud, de modernisering en de revitalisering van de activa van de groep, maar in dit geval de Apulische site, waar voorzieningen zijn in verval, zal een groot deel van de begroting op te vangen.

    Hoe het herbouwd door Secolo XIX , maar in termen van Ilva opleving op de markt een belangrijke rol zal spelen Cornigliano en Novi , dat wil zeggen de hogere toegevoegde waarde producten, die 70% van de winstgevendheid van de onderneming te genereren.

    Het ondernemingsplan van ArcelorMittal-tandem Marcegaglia verwacht naar Genua en Piemonte "een verdere ontwikkeling van hoogwaardige producten . - aldus een bron dicht bij het dossier - In aanvulling op de modernisering, zoals de decatreno Cornigliano , het is de bedoeling om nieuwe producten te ontwikkelen voor de bouw, hoge sterkte staal voor de auto en de industrie altijd in Genua, blik voor de passiveringslaag zonder chroom. Novi zal ook geactiveerd een nieuwe lijn van organische bekledingen . De geplande investeringen oplopen tot 50 miljoen euro. "

    Een techniek bron merkt op: "Novi produceert al voor de automobielindustrie en rekent op een decatreno die behoort tot de beste in Europa. Een Cornigliano verzinken lijnen zijn goed en recent. Beide planten zijn bedoeld om meer te produceren met de komst van ArcelorMittal, vooral als ze ook worden gevoed door inkomende coils uit andere Europese fabrieken van de groep. "

    Bruno Manganaro , secretaris FIOM CGIL Genua, legt uit dat in Genua "de mars planten tot ongeveer tweederde van hun productiecapaciteit. Het feit dat de Ligurische schikking kan worden gevoed met rollen van Fos-sur-Mer, zoals door ArcelorMittal, is goed nieuws. In plaats daarvan, we zijn bezorgd over de situatie van blik: de plant loopt, maar is gedateerd, moet worden vervangen door een nieuwe, maar het is een 120-150.000.000 euro investering ".

    Genua en Novi hebben organisch 1.500 en 600 medewerkers en die reeds actief zijn als een enkele vestiging, onder leiding van Giuseppe Frustaci. De spoelen zijn afkomstig uit Taranto over zee: sommige worden gewerkt aan verzinken lijnen en blik Cornigliano en deels Novi te bereiken met de trein. Genua heeft een nominale productiecapaciteit van 1,5 miljoen ton eindproducten per jaar, in Novi productiecapaciteit is 2 miljoen ton. Op dinsdag zal de minister van Economische Ontwikkeling Carlo Calenda en Enrico Laghi, Piero Gnudi en Corrado Carrubba commissarissen een ontmoeting met de vakbonden bij die gelegenheid het plan met nummers moeten worden weergegeven.

    Vergeleken met AcciaItalia nederlaag naar voren, terwijl de commissarissen keuze op Am Investco Italië viel unaniem . De resultaten van de aanbesteding zal worden geleverd door maandag, de Raad van Commissarissen van Mise Calenda. Het is de laatste formele handeling voordat de uiteindelijke beslissing is aan de overheid en die zullen worden genomen tijdens de vergadering vallei met de vakbonden. De commissarissen hebben gewerkt om de documenten van de financiële en technische adviseur voor de industrie en op het milieuplan onderzoeken: een massa van documenten die door het vergelijken en evalueren van de geloofwaardigheid van de projecten opgezet door de twee vrijers hebben onderzocht. "De commissarissen - zegt een bron - hebben altijd het akkoord is de scores en tenslotte, met eenparigheid van stemmen, hebben de rangorde waarin het consortium ArcelorMittal toegekend gedefinieerd - Marcegaglia'.

    www.ilsecoloxix.it/p/economia/2017/05...
  5. forum rang 4 Toekomstbeeld 30 mei 2017 11:19
    Dit is ook een interessant artikel mbt ILVA.

    Duidelijk is dat er nog heel wat maanden gereserveerd gaan worden voor Brussel en de definitieve contracten. Vandaar naar ik vermoed de datum eind maart 2018.
    Voor die datum is AM Investco geen eigenaar en dus geen transfer van miljarden.

    De timing lijkt mij met de dag beter. Heeft ILVA nog het gehele jaar 2016 om alvast met steun van techneuten van AM om hun zaakjes verder te verbeteren. Heeft AM meer tijd om de mooie Nettowinsten in 2017 op te stapelen op de bankrekening.
    Kan AM de aankoopbedragen fijn afbetalen per 31 maart 2017 uit eigen middelen. Niets geen extra schuld! Het zijn gewoon hele slimme jongens die Mittals!

    LAST ACT 29 mei 2017
    Ilva, de verkoop laatste mijl: mijlpalen en obstakels
    gilde ferrari

    Genova - Na het nieuws van de commissarissen die geïdentificeerd Am Investco Italië het beste aanbod, waarna de negentiende eeuw het investeringsplan van 50 miljoen heeft onthuld dat de ArcelorMittal en Marcegaglia business plan voorziet in Genua en Novi, deze week begint wat zou kunnen worden genoemd de laatste mijl van de Ilva overdracht pad .

    Vandaag de dag wordt verwacht dat het advies van de Mise Monitoring Commissie over de keuze presenteerde vrijdag door de drie commissarissen zal worden overhandigd aan de minister van Economische Ontwikkeling Carlo Calenda. Morgen organiseert de bijeenkomst in Rome tussen de overheid, de vakbonden en commissarissen, maar waarschijnlijk meer formele dan inhoudelijke aard te zijn. Werknemersorganisaties willen weten of - en in het bijzonder die - ontslagen omvat de business plan van het gekozen consortium.

    De overheid, in de persoon van Calenda, is het waarschijnlijk dat om redenen van politieke opportuniteit, met een voorsprong van de lokale verkiezingen, heeft geen cijfers verstrekken, zodat het knooppunt werkgelegenheid wordt beheerd door de Unie en door de nieuwe eigenaar te hebben wanneer de tijd komt. Sinds enige tijd geruchten spreken van een risico ontslagen rond 4.000-5.000 werknemers , voornamelijk gericht op de Taranto plant. De 600 Novi werken regime . Een Cornigliano hij hoopt dat de prive-vliegtuig mogelijk maakt, zelfs als ze niet onmiddellijk, om alle 1500 fabriek te brengen en zo het winnen van de 400 nu uit te voeren dienstverlening aan de gemeenschap.

    Een vallei van de bijeenkomst met de vakbonden, de Mise ondertekenen de award decreet wordt gezegd dat het een kwestie van dagen. Dan zal ik woon in de afronding van de verkoop contract. Na het winnen van Ilva , Am Investco zal 30 dagen de tijd om een aanvraag voor een nieuwe Haag op basis van de milieu-plan met de offerte ingediend: vanaf daar zul je moeten wachten tot 60 dagen om te publiceren (uiterlijk 30 september) milieu-besluit van het voorzitterschap Raad van ministers dat de nieuwe vergunning zal stellen.

    De productie plafond van Taranto wordt verwacht op 6 miljoen ton te blijven, met de mogelijkheid om het in de nasleep van de milieuprestaties te verhogen: In deze eerste fase van de productie van Genua en Novi nog zou kunnen toenemen als aangedreven door andere Europese fabrieken van ArcelorMittal (Fos sur Mer). In het begin van de Taranto, Genua en Novi zal worden verkocht aan Am te huur (niet meer dan 12 maanden): de aankoop aanbod is verlengd tot 31 maart, en dit betekent dat op die datum de verkoop zal verbeteren.

    Am in totaal 85% van ArcelorMittal en 15% in handen van Marcegaglia : Short-voer de financiële partner Intesa Sanpaolo het verwerven van een 5-10%, bijvoorbeeld door Marcegaglia. De commissaris Enrico Laghi had in zes maanden tijd naar schatting de verkoop programma perfect: zo ja, de nieuwe particuliere Ilva kon debuut in het jaar 2018. Het opstellen van het koopcontract van de belangrijkste Italiaanse staalfabriek zal worden ingesteld op het kleinste detail van juridische en technische, te beginnen met de door het consortium in de afgelopen weken en in verband met het onderhoud van de levering perimeter, zelfs als de Europese Antitrust beslissen dat met Ilva ArcelorMittal wordt dominante positie in Europa en daarom moet worden "ingediend" garanties.

    Juist Europese gebonden aan het onderzoek is de meest delicate fase van de procedure : als alles goed gaat het advies van de EU komt binnen 60 dagen, in het geval van complicaties zal moeten wachten nog eens 100 werken. ArcelorMittal heeft tal van activiteiten in Europa en kan niet a priori worden uitgesloten dat de overname van Ilva zich dominant in sommige markten kan vinden. De hoekpunten van de groep steeds exclusief het risico van concentratie, maar erkent nabij de drempel in een aantal segmenten te zijn.

    "Het zal zijn voor de EU om de mate van concentratie in de kou definiëren - merkt Il Sole 24 Ore - en te bepalen of hij maatregelen te treffen zal nemen. En als de vrijwaringsclausule verkregen door de commissarissen, bond de omtrek van Ilva, strekt zich uit tot de activa die al in Italië gehouden, zoals de Magona Piombino, of worden gecontroleerd door het consortium partners, zoals de site van Marcegaglia Ravenna. "

    www.ilsecoloxix.it/p/economia/2017/05...
  6. forum rang 4 Toekomstbeeld 30 mei 2017 11:27
    Het spel is op de wagen. De verliezer roert zich!

    Ilva, AcciaItalia niet afgetreden
    Jindal te Calenda te doen herleven

    De Indiase zakenman heeft gevraagd en verkregen een ontmoeting met de Minister van Economische Ontwikkeling na de commissarissen het bod van het consortium concurrent de voorkeur hebben gegeven Am Investco. De uiteindelijke beslissing ligt bij de Mise, maar de procedure niet voorziet in verhogingen
    van Michelangelo Borrillo

    Het consortium AcciaItalia niet afgetreden sull'Ilva. Na dat de commissarissen Piero Gnudi, Enrico Laghi en Corrado Carruba unaniem gekozen voor de joint venture Am Investco die 1,8 miljard aangeboden in vergelijking met 1,2 (de prijs bij de beoordeling geldt voor de 50%, het milieu en het business plan 25% elk), de Indiase ondernemer Sajjan Jindal, voorzitter van Jindal South West, ontmoette Carlo Calenda, die de uiteindelijke beslissing neemt. De minister van Economische Ontwikkeling heeft het lid van het consortium AcciaItalia (waarvan ook deel uitmaken CDP, Arvedi en Delfin) institutionele hoffelijkheid, zou hij het doen, zelfs als te vragen voor de vergadering van de rivaliserende consortium van ArcelorMittal en Marcegaglia had ontvangen, maken gelekt uit het ministerie. Naar alle waarschijnlijkheid Jindal vroeg of het mogelijk was om een verhoging Ilva (om gelijk met een andere 600 miljoen een consortium van de andere economische offerte). Die hypothese is echter niet vereist door de aanbestedingsprocedure. Het is echter niet uitgesloten, dat de bijeenkomst ook gesproken voormalige staalfabrieken Lucchini Piombino, waaraan de Indiase groep geïnteresseerd zou zijn. Ondertussen, de resultaten van de evaluatie van de commissarissen werden gegeven aan de Raad van Commissarissen Mise: dit is de laatste formele handeling voordat een definitief besluit zal worden genomen op de vergadering vallei met vakbonden gepland voor 30 mei.
    Ontdek de betekenis van de term: Ilva, AcciaItalia afgetreden Jindal Niet te te DOEN Calenda herleven De Indiase zakenman gevraagd en Heeft Een verkregen Ontmoeting met de Minister van Economische Ontwikkeling na de Commissarissen Het bod van Het consortium gelijktijdige Voorkeur Hebben de gegeven Am Investco. De uiteindelijke beslissing Ligt bij de Mise, Maar Niet de voorziet procedures in verhogingen van Michelangelo Borrillo Sajjan Jindal, Voorzitter van Jindal South West 11 Het schaduw Niet consortium AcciaItalia afgetreden sull'Ilva. Na DAT de Commissarissen Piero Gnudi, Enrico Laghi en Corrado Carruba Unaniem Gekozen for the joint venture Am Investco sterven 1,8 Miljard Aangeboden vergelijking ontmoet in 1.2 (de prijs bij de BEOORDELING geldt for the 50% en Het Het milieu business plan 25% elk), de Indiase ondernemer Sajjan Jindal, Voorzitter van Jindal South West, ontmoette Carlo Calenda, sterven de uiteindelijke beslissing Neemt. De minister van Economische Ontwikkeling Heeft Het deksel van Het consortium AcciaItalia (Waarvan also deel uitmaken CDP, Arvedi en Delfin) Institutionele hoffelijkheid, Zou HIJ Het DOEN, zelfs als te vragen for the Vergadering van de rivaliserende consortium van ArcelorMittal en Marcegaglia had, maken ontvangen gelekt uit het Ministerie. Naar naar waarschijnlijkheid Jindal was Vroeg van Het MOGELIJK OM Een verhoging Ilva (Gelijk OM voldaan Een andere 600 million consortium Een van de andere Economische biedt). Die Hypothese is Echter Niet deur de Vereist aanbestedingsprocedure. Het is Echter Niet Uitgesloten, Ook dat de Bijeenkomst gesproken Voormalige Staalfabrieken Lucchini Piombino, waaraan de Indiase groep geïnteresseerd Zou Zijn. Ondertussen, de resultaten van de Evaluatie van de Commissarissen Werden gegeven aan de Raad van Commissarissen Mise: DIT is de laatste Formele Handeling Prior to Een Definitief Besluit zal worden op de genomen Vergadering vallei voldaan vakbonden Gepland for 30 mei.

    www.corriere.it/economia/17_maggio_29...

  7. forum rang 5 03har 30 mei 2017 11:34
    quote:

    Toekomstbeeld schreef op 30 mei 2017 11:19:

    Dit is ook een interessant artikel mbt ILVA.

    In het begin van de Taranto, Genua en Novi zal worden verkocht aan Am te huur (niet meer dan 12 maanden): de aankoop aanbod is verlengd tot 31 maart, en dit betekent dat op die datum de verkoop zal verbeteren.

    Antitrust beslissen dat met Ilva ArcelorMittal wordt dominante positie in Europa en daarom moet worden "ingediend" garanties.

    www.ilsecoloxix.it/p/economia/2017/05...

    @toekomstbeeld,
    Lees ik in de eerste alinea dat AM kan beginnen met HUREN als verkoop langer gaat duren!!!!!!

    Fos Sur Mer lijkt oud en er is niet in geïnvesteerd. Zal dus waarschijnlijk wisselgeld (sluiten) zijn bij beslissing dominatie positie. Edoch Frankrijk zal wel een zware stem hebben in de Euro beslissing, en verlies van werkgelegenheid willen compenseren.
    Har
  8. forum rang 4 Toekomstbeeld 30 mei 2017 11:59
    quote:

    Kogovus schreef op 30 mei 2017 10:39:

    [...]

    Niet boos worden TKB, ik kan het ook niet helpen;-) Ik denk dat men de aankoop en de toekomstige investeringen bij elkaar optelt.

    The world's top steelmaker and its Italian partner offered just under 2 billion euros ($2.24 billion) for the loss-making plant, Europe's biggest by output capacity, the source said.

    Investment commitments of over €2.3 billion in addition to the purchase price
    Haha, nooit boos op jou! Kan niet.

    Had de 1,8 miljard aankoop en de 2,3 miljard investeringen inmiddels al opgeteld en nog toegevoegd aan de posting.

    (p.s.: plusminus 80% voor rekening van AM).

  9. forum rang 4 Toekomstbeeld 30 mei 2017 12:04
    quote:

    03har schreef op 30 mei 2017 11:34:

    [...]

    @toekomstbeeld,
    Lees ik in de eerste alinea dat AM kan beginnen met HUREN als verkoop langer gaat duren!!!!!!

    Fos Sur Mer lijkt oud en er is niet in geïnvesteerd. Zal dus waarschijnlijk wisselgeld (sluiten) zijn bij beslissing dominatie positie. Edoch Frankrijk zal wel een zware stem hebben in de Euro beslissing, en verlies van werkgelegenheid willen compenseren.
    Har
    Google translate dus oppassen......ik heb geen idee maar denk niet dat AM gaat huren mits er een gezonde logische gedachte achter zit. Er zal nog heel veel tijd en energie in gaan zitten alvorens alle partijen akkoord zijn.

    Er is alleen nog maar een commissie van drie wijzen die hun voorkeur hebben uitgesproken.

    Dit artikel insinueert dat de verliezende partij nog met een smak geld extra op tafel is gekomen. Het zijn en blijven Italianen dus men weet maar nooit en vandaar ook dat de koers nog niet weet waar we naartoe moeten

    www.repubblica.it/economia/2017/05/28...
    Dinsdag moet een einde zelfs op hoofdstuk Ilva schrijven. Na dat de commissarissen hun voorkeur hebben uitgesproken voor het aanbieden van Arcelor-Mittal Marcegaglia , dinsdag na een ontmoeting met de vakbonden Minister van Economische Ontwikkeling te werk moeten gaan met de officiële award. Het spel lijkt gesloten, maar volgens de rapporten van Republic - Acciaitalia, de rivaliserende consortium bestaande uit Jindal, Arvedi, CDP en Del Vecchio, zou een bod hebben gedaan last minute, met de bereidheid op de plaat 600 miljoen meer dan het oorspronkelijke voorstel te zetten .
  10. Peter Markus 30 mei 2017 12:13
    De koers van AM blijft goed liggen.
    Gewoon een kwestie van tijd voor een krachtige rebound, waarna het voor iedereen duidelijk is waar we heengaan met dit pracht aandeel met geweldig opwaarts potentieel en zeer gering dalings risico.
    Als het de gemiddelde adviezen van analisten haalt dit jaar ben ik meer dan tevreden met mijn gemiddelde aankoop van net iets meer dan 24 euro.
    Groet PM
  11. forum rang 4 Kogovus 30 mei 2017 12:17
    quote:

    Toekomstbeeld schreef op 30 mei 2017 11:59:

    [...]

    Haha, nooit boos op jou! Kan niet.

    Had de 1,8 miljard aankoop en de 2,3 miljard investeringen inmiddels al opgeteld en nog toegevoegd aan de posting.

    (p.s.: plusminus 80% voor rekening van AM).

    pffff, dacht al;-) Ik keek achteraf ook vreemd op van de gestelde bedragen, snel even gekeken en gerekend maar daar was jij ook al snel achter. Ben wel van mening dat Geertje de handel had moeten splitsen. Nu komt het over alsof men in een keer deze uitgave doet, Beetje stemmingmakerij, toch?
  12. forum rang 4 Toekomstbeeld 30 mei 2017 12:18
    quote:

    Kogovus schreef op 30 mei 2017 12:17:

    [...]

    pffff, dacht al;-) Ik keek achteraf ook vreemd op van de gestelde bedragen, snel even gekeken en gerekend maar daar was jij ook al snel achter. Ben wel van mening dat Geertje de handel had moeten splitsen. Nu komt het over alsof men in een keer deze uitgave doet, Beetje stemmingmakerij, toch?
    Dat is Geert! Boef eerste klas.
  13. forum rang 4 Toekomstbeeld 30 mei 2017 12:46
    quote:

    03har schreef op 30 mei 2017 12:19:

    Nu meende ik dat Piombino ArcelorMittal onderdeel zou zijn, hier zit veel oud zeer, vakbonden!!!!!. ik krijg nu de indruk van het van de 'tegenparty' zou kunnen zijn. Als die nu hier toezeggingen doen kan de vakbond nog een sterke stem in het capitel krijgen.
    OP de locatie kaart van de ILVA group zie ik niet dat die een fabriek in Piombino hebben staan.

    Volgens google maps zit AM al in Piombino en zo ook Aferpi. De bondgenoot van JSW Steel, Arvedi Steel ITaly heeft volgens hun eigen landkaart geen vestiging in Piombino.

    www.google.nl/search?q=Piombino
  14. forum rang 4 Toekomstbeeld 30 mei 2017 12:48
    Arvedi Steel locations:

    The manufacturing nucleus is composed of 4 companies, located in northern Italy at the centre of a highly concentrated market for steel consumption, which operate in four areas of activity:
    hot rolled flat products with Acciaieria Arvedi in Cremona, it produces quality black, pickled and galvanized carbon steel coils. Built in the early 1990s, it is a very modern industrial works, the first example in Europe of a mini-mill for flat rolled steel.
    In its first plant it uses the (patented) ISP - In-line Strip Production technology, based on thin slab casting and in-line rolling.
    With its second plant, an epoch-making innovation started up in 2009, it has achieved a continuous cast-rolling process using Arvedi ESP - Endless Strip Production technology (patented in the most important industrialised countries).
    Some final processing operations are carried out at its own service centre in Corbetta (Milan).
    welded carbon steel tubes with ATA in Cremona, built in the early 1970s and from the start equipped with avant-garde plants. Highly oriented towards quality and special products using coils from Acciaieria Arvedi, it holds important positions on the domestic and European markets.
    The recent installation of a new tube line, unique in Italy in terms of performance, has extended its production range to diameters of 323 mm and wall thickness to 16 mm.
    In 2008 Arvedi Tubi Acciaio took over Metalfer SpA, the most important cold drawing unit of tubes in Italy and among the main Companies in Europe.
    welded stainless steel tubes with Ilta Inox in Robecco d’Oglio (Cremona), historically the first of the group’s companies set up in the early 1960s. It is specialised in tubes for quality applications which meet rigorous international standards, and exports 75% of its production.
    precision stainless steel strip with Arinox in the Riva Trigoso area of Sestri Levante (GE), set up in the early 1990s and specialised in the precision cold rolling of ultrathin stainless steel strip down to gauges below 0.1 mm. It is the only producer on the domestic market in this sector and operates in a niche market, exporting about 70% of its production.
5.857 Posts
Pagina: «« 1 ... 273 274 275 276 277 ... 293 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Herstel in zicht voor ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links