Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 162 163 164 165 166 ... 3528 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 mei 2017 10:42
    quote:

    jecebe schreef op 28 mei 2017 10:31:

    [...]

    Als je afspreekt een bepaald percentage te investeren em je doet maar 50% dan is dat wettelijk mischien toegestaan, maar tov van je afspraak is het achterstallig.

    Betreffende geen bronvermelding, ik lees toch duidelijk Trump
    Laat Trump dan maar het eerst het goede voorbeeld geven. Klimaat akkoord!
    Hij lult alleen maar over investeren in wapens.
  2. [verwijderd] 28 mei 2017 11:40
    quote:

    mineset® schreef op 28 mei 2017 09:09:

    [...]Wat Trump zelf aangaat ..... zie zijn optreden dit weekend.
    Bij tijd en wijle lijkt hij een tikkie autistisch, maar een 100% autist is hij niet. Hij is absoluut wél narcistisch .... dat straalt hij aan alle kanten uit.
    Moet je eens kijken wat hij doet ... en ze staan er allemaal lachend omheen als bange hazen. DAT zegt wel wat over de regeringsleiders (of moet ik zeggen lijders) ... in zijn algemeenheid.
    Er is werkelijk niemand die Trump op zijn klote geeft (had er maar één in zijn kont durven knijpen, of aan zijn das getrokken, dat was al genoeg geweest om hem op zijn plek te zetten .... zou Putin wel gedaan hebben
    giphy.com/gifs/trump-donald-pushing-l...

    en het is toch zo makkelijk, als je ziet hoe hij in elkaar steekt:
    giphy.com/gifs/funny-weekend-maralago...
  3. Cézan 28 mei 2017 11:57
    quote:

    rationeel schreef op 27 mei 2017 11:46:

    [...]

    De paus blijft zijn eigen gang gaan. Hoort voor een tribunaal verantwoording af te leggen over alle slachtoffers die hij gemaakt heeft en nog steeds maar maakt.

    Hij maakt meer slachtoffers met het woord, dan vele anderen met het zwaard.
    He ja, nu dat weer. We duiken ff de verre geschiedenis in over foute pauzen..

    Had het over nu, anno 2017. En noemde Franciscus terloops, had het ook over Macron kunnen hebben. Of Merkel. Dat duw en trekwerk van Trump met handen schuden, was me al eerder opgevallen. Zo weird.

    Die hele G7 summit, tenenkrommend.
  4. forum rang 10 rationeel 28 mei 2017 12:25
    quote:

    Cézan schreef op 28 mei 2017 11:57:

    [...]

    He ja, nu dat weer. We duiken ff de verre geschiedenis in over foute pauzen..

    Had het over nu, anno 2017. En noemde Franciscus terloops, had het ook over Macron kunnen hebben. Of Merkel. Dat duw en trekwerk van Trump met handen schuden, was me al eerder opgevallen. Zo weird.

    Die hele G7 summit, tenenkrommend.

    Ik heb het over de PAUS ANNO NU. Iedere paus, die voorbehoedsmiddelen verbiedt, en aids en overbevolking op de koop toeneemt, of goed gebruiken kan om zijn eigen macht te handhaven en te vergroten.

    Het is voor mij allemaal een pot nat.

    Die pot is ...Macht verwerven, cq handhaven, met voorbijgaan aan de ellende die je daarmee aanricht.
  5. forum rang 10 rationeel 28 mei 2017 12:47
    Het fascisme (Italiaans: fascismo) is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is .....>>>>>antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel.[1] ....>>>>> Het is een politiek stelsel dat onder meer werd ingesteld in Italië van 1922-1943. Zo is ook het nationaalsocialistisch bewind van Adolf Hitler en zijn partij de NSDAP van 1933-1945 in Duitsland fascistisch. Eén partij of persoon heeft alle macht. Door middel van partijmilities (in uniform), massademonstraties en verheerlijking van de leider probeerde men het volk tot een eenheid te smeden.

    Fascisme in strikte zin is Italiaans en omvat niet het Duitse nationaalsocialisme, dat een andere maatschappijopvatting met minder corporatisme maar meer racisme heeft. Toch duidt men beide stromingen - het nationaalsocialisme en het eigenlijke fascisme - vaak samen aan met "fascisme".

    Het is maar een definitie, maar waar vinden we :

    antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel.[1]

    Ik zou zeggen dat LINKS er op dit moment meer aan voldoet aan deze criteria, dan de intellectueel BAUDET) die juist een vergroting van de democratie wil.
    LINKS is niet anders aan het doen, dan demoniseren, en ieder debat uit de weg aan het gaan. wil alleen maar met bepaalde partijen een regering vormen enz enz.

    Nee schelden is dus iets anders dan debatteren. En coute que coute voortdurend je eigen wil doordrijven, zoals waar D66 en groen links voortdurend mee bezig zijn, dat slaat ook haaks op de democratische denkwijze.
  6. forum rang 10 rationeel 28 mei 2017 12:53
    Thierry, hit piece in de Volkskrant zaterdag:

    Je zit in het buitenland, begrijp ik. Waar ben je precies?
    "Ik ben in Miami waar ik ben uitgenodigd om te spreken op een conferentie met politici en invloedrijke figuren uit de hele wereld die de EU niet meer zien als levensvatbaar project. Maar die wel handel willen drijven en op een normale manier met elkaar willen omgaan - zonder Europese superstaat. De voormalig Spaanse premier José María Aznar is er bijvoorbeeld ook. Fantastisch dat Forum voor Democratie een rol in kan spelen in het bouwen van een post-Brexit netwerk van democratisch gezinde landen – ook handig voor als Nederland straks uit de EU gaat."

    Aan zo iemand heb je tenminste iets. ///geen papa dag of strandvacantietje/// maar hard werken voor je, en onze idealen.
  7. forum rang 10 rationeel 28 mei 2017 12:57
    quote:

    hap schreef op 28 mei 2017 12:52:

    [...]

    Je vergeet anticlericaal.
    Heb zo maar de eerste beschreven definitie gepakt. Het was niet de bedoeling om een uitvoerige behandeling van FASCISME te geven. Maar alleen om eventjes Ben op zijn gemakzuchtige en totaal foutieve gebruik van het woord fascisme te wijzen.
  8. [verwijderd] 28 mei 2017 16:57
    "...Veel lekken die uit het Witte Huis komen zijn 'fake news'. Dat schreef de Amerikaanse president Donald Trump zondag in een Tweet, na berichten dat zijn schoonzoon en belangrijke adviseur, Jared Kushner, geprobeerd zou hebben om een geheim communicatiekanaal met Moskou op te zetten in de periode voordat Trump president werd. Dat schrijft persbureau Reuters...."(FD.nl)

    Hij is 9 dagen op pad geweest, mooie deals mee naar huis en wat acceptgiros in Europa achtergelaten...

    De aanvallen op Trump+aanhang blijven ongekend fel aanhouden, maar een voor een waaien ze ook weer gewoon over, hoe vreemd!

    Het establishment is feitelijk nu echt ingestort, Waschington heeft een externe Leider binnen de poorten die niet aan vriendjes-politiek doet, het is een ZZP-er met goede bedoelingen, gekozen door het volk.

    Joe Sixpack wil meer, de vlam in de pan....
  9. [verwijderd] 28 mei 2017 17:03
    Via Dumpert heb je ook een link naar Das Kapital(rechts op de homepage)
    Elke dag moet je daar ff kijken wat ze weer hebben opgedoken.

    Dumpert, Geenstijl, Das Kapital zijn voor mij een aanwinst, de Linkse Kerk heeft sinds die actie van 2 weken geleden de kijkcijfers naar recordhoogte opgestuwd, een geweldige aanjager..

    Vlugschriften als een NRC en een Volkskrant zijn op sterven na dood, sterfhuisconstructies.... op onvrijwillige basis wel te verstaan!
  10. [verwijderd] 28 mei 2017 18:03
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 28 mei 2017 17:55:

    [...]
    Dan hadden ze niet uit protest op een idioot moeten stemmen.
    juist omdat ze het politieke gedoe zat zijn, hebben op de blonde olifant gestemd. Nadien is er nog veel meer herrie in de tent gekomen en de vraag is inmiddels .... wie vertrouwt Joe Sixpack nog .....

    -gevechten binnen de republikeinse partij
    -een democraat als president, die bijna nergens een meerderheid voor krijgt en per decreet moet regeren
    -geen geloofwaardige republikeinse kandidaat en een democratische kandidaat die van het ene probleem in het andere rolt (Benghasi, mailserver, foundation etc.)
    -dus krijg je Trump
    -dan ligt de elite van dems & reps weer met Trump overhoop en in de tussentijd is het één grote politieke bende geworden, van links tot rechts

    Ik zou niet verbaasd zijn, als er na Trump (afgezet of uitgediend) een nieuwkomer moet aantreden, die ze hun stem nog gunnen ... want de oudgedienden gunnen ze denk ik niks meer ....
70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 162 163 164 165 166 ... 3528 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0643 -0,27%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.380,61 +0,05%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links