Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Trump heeft Dale Cooper nodig...

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Andy Langenkamp

Andy Langenkamp is senior politiek analist bij ECR Research en heeft zich gespecialiseerd in de repercussies van geopolitieke en politiek-economische ontwikkelingen op de financiële markten. Naast zijn columns voor IEX schrijft hij regelmatig voor andere nationale en internationale media, zoals Het Financieele Dagblad, Kn...

Meer over Andy Langenkamp

Recente artikelen van Andy Langenkamp

  1. jun '19 Een nieuw tijdperk 3
  2. mei '19 Op de drempel van een mondiale recessie? 7
  3. apr '19 Europese noodverbanden kunnen hooguit wat extra tijd kopen 15

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 mei 2017 12:57
    is het niet zorgwekkend te noemen dat een 'beschaafd' en 'ontwikkeld' land als de USA 2 presidentskandidaten voortbracht in de vorm van Hillary Clinton en Donald Trump?

    Is het niet wat kort door de bocht om Trump te beoordelen op zijn mistakes? Naar mijn mening gewoon een ander pionnetje dat door de deepstate naar voren is geschoven...

    De gemiddelde US-citizen heeft al meer geweten dan Trump en Clinton samen.

    Dit is een beleggingsforum...Trump geeft de wapenindustrie een flinke boost dus wat zeuren we? Wie kan het nog schelen hoe er geld wordt gegenereerd...ALS er maar geld gegenereerd wordt....toch?
    Gewoon een kwestie van je centen op het juiste paard inzetten....doen de mensen achter Trump ook en als ze eenmaal hun zin hebben, dan laten ze hem gewoon weer keihard vallen.

    Een politicus komt altijd met beloftes aan de macht...en verliest die macht ook weer omdat beloftes in de politiek net zo zelden worden ingelost als dat mensen als Trump president van de USA worden.
  2. forum rang 9 objectief 25 mei 2017 14:11
    quote:

    ivet schreef op 25 mei 2017 12:57:

    Is het niet wat kort door de bocht om Trump te beoordelen op zijn mistakes? Naar mijn mening gewoon een ander pionnetje dat door de deepstate naar voren is geschoven...

    Dit is een beleggingsforum...Trump geeft de wapenindustrie een flinke boost dus wat zeuren we? Wie kan het nog schelen hoe er geld wordt gegenereerd...ALS er maar geld gegenereerd wordt....toch?
    Gewoon een kwestie van je centen op het juiste paard inzetten....doen de mensen achter Trump ook en als ze eenmaal hun zin hebben, dan laten ze hem gewoon weer keihard vallen.

    Elke president moet je beoordelen op zijn goede en slechte dingen....goede dingen heb ik nog niet kunnen ontdekken en dat is zeker niet het in stand houden van kolenindustrie (slecht milieu en volkomen overbodig) en ook niet de defensie industrie (roept wapenrally op) en ook niet klimaatverdragen opzeggen.
    Slechte dingen: legio...iedereen uitschelden en dan later weer lijmen van Russen/Duitsers/Belgen etc.. het lijkt wel een nukkig kind van 8 jaar.
  3. Falcone 26 mei 2017 10:50
    Flauw stukje modder gooien naar Trump.
    Gelooft kennelijk CNN,WASHINGTON.P e.a. Die doen er alles aan om dagelijks chaos te maken.
    Trump doet een flink aanta zaken, zoals beloofd. Ondanks alle tegenwerking, o.a.van mallotige rechters.
    Voor echt kiezersbedrog hoef je niet ver van huis te gaan. VVD: stem ons, want anders komt de PVDA aan de macht. En andersom.
    Braken vrijwel alle verkiezingsbeloften!
    Daarmee vergeleken is Trump gewoon een nette vent, die grotendeels bezig is werken aan de uitvoering het beloofde.
    De ranzige,verpolitieke media en massaal lekkende inlichtingendiensten ten spijt.
  4. [verwijderd] 26 mei 2017 13:18
    Spot on Falcone. Trump heeft meer gedaan in zijn eerste 120 dagen dan zijn voorganger in 8 jaar. Het is een vreemde snuiter, maar beoordeel hem eens op zijn daden. Het meest bizarre is nog dat de auteur schrijft voor een beleggingsforum en niet de link legt tussen de performance van de markt en de acties van Trump. Nee, hij typt wat linkse leugens van de fake news media over.

    Wat betreft zijn populariteit, het is überhaupt nogal moeilijk om die te behouden als er non stop fake nieuws over je verteld wordt en auteurs zoals bovenstaande niet de moeite nemen om feiten te checken en ze weer domweg overtikken. Desalniettemin zit Trump zijn populariteit weer behoorlijk in de lift, maar dat zul je natuurlijk nooit lezen in de fake news media.
  5. MartijnN1932 27 mei 2017 12:38
    @Falcone
    Ik zag gisteren een stukje op aantal filmpjes van de Navo TOP

    Wat een onbeschofte boer is Trump, komt van achteren duwt een ander lid volledig aan de kant (en dat was geen voorzichtige duw) alleen om vooraan te staan bij het maken van de foto's.

    Los van het feit dat hij bijna geen van zijn beloften na komt (kijk maar eens goed, hij draait aardig met hoe zijn humeur is. ) en dat heeft niet alleen met rechters te maken.

    Nog een jaartje van dit gedrag en hij heeft een probleem, enige reden waarom zijn gedrag nu nog getolereerd wordt is omdat hij de president van de USA is, als hij de president was geweest van menig ander land, had niemand hem het voordeel van de twijfel gegeven..
  6. Karel 200 28 mei 2017 11:19
    Wat Trump werkelijk waard is, ik zou het niet weten. Al die negatieve vooringenomen persberichten zeggen mij niet veel. Een feit is dat hij het In Europa nooit goed zal kunnen doen. Los van zijn sterke of zwakke kanten zit hij met een aantal negatieve uitgangspunten: hij is een man, hij is niet zwart en hij is bovendien net als Bush een republikein. Dat is in Europa sowieso allemaal fout. Daar komt nog bij dat hij geen vertrouwen heeft in de pers, daar duidelijk uiting aan geeft en dus nooit positief commentaar zal krijgen.
    Amerika is een heel groot land, misschien wel 100 x NL. Wijsneuzerige journalisten doen alsof ze er alles van weten. In werkelijkheid weet je niets van dat gigantische land met heel welvarende staten, maar ook heel arme staten waar ze Obama Care niet kunnen betalen.
    Trump is nog maar net aan de macht, laten we even afwachten wat er verder gebeurt. De man is grillig maar ook eerlijk. Hij zegt bv. dat klimaatdoelen in strijd zijn met welvaart en werkgelegenheid. Dat is in Europa natuurlijk ook zo maar het mag niet gezegd.In Europa hebben we veel praatjes over klimaatdoelen, maar de ECB investeert wel vele honderden miljarden om de economie te stimuleren. Dat betekent meer productie, meer consumptie, meer fossiele brandstofgebruik, meer uitstoot broeikasgassen, meer afvalbergen en meer opwarming.
    Dit soort schijn heiligheid kun je Trump niet verwijten. Dus schort je negatieve commentaar nog maar even op en geef Trump en Amerika een kans.

  7. [verwijderd] 30 mei 2017 08:34
    ' Trump en zijn team zijn drukker met dagelijkse rellen in Washington - a town where everyone knows everyone and nothing is what it seems - dan met consequent en coherent beleid.'

    De schrijfster van dit artikel geeft zelf het antwoord. Het wordt Trump onmogelijk gemaakt president te zijn.
    De Clintons en andere machtige zakenmensen die Trump niet in hun zak kunnen steken - daar gaat het vooral om - rusten niet voordat hij desnoods letterlijk maar zeker figuurlijk om zeep is geholpen. Trump naait zijn eigen naad, heeft lak aan de voormalig gevestigde orde, vandaar. Het is sinds Trump niet meer 'business as usual' .
    Hij is een bedreiging voor andere assholes
  8. Falcone 30 mei 2017 23:38
    Ik zag nog een hoogst intellectuele reactie voorbijkomen
    Trump gaf een duwtje, erger nog, zelfs een hard duwtje.
    Smullen de media, en hun onnozele napraters.
    Die man van dat dwergstaatje Montenegro, 1/500 van de USA, hoort uiteraard niet vooraan te staan.Juncker c.s. maakten er weer een rotzooi van. Prima dat Trump het toen zelf (Effectief) regelde.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links