Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Herstelbeweging

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

360 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 18 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 26 mei 2017 15:41
    Rustige beursdag vandaag. De rode koersen beginnen steeds vaker te voorschijn te komen. De opgaande steunlijn van mijn wig is nog niet gebroken. Sterker nog, de long ones waren tot gisteren zelfs iets opgeveerd. Naar plus 3. Dat betekent dat 3 fondsen omgevlagd moeten worden. Maandag avond was het na de europa update nog heel ff -1. Maar Amerika en dan met name de Nasdaq die draait keurig. Nu dus rode koersen.

    Het zou prettig zijn als de shorters wat meer hun werk kunnen doen. En dat is het groene werk slopen en de rode borden er voor terug zetten. SBM heeft het zwaar. Ze kunnen zich precies op 14.000 zich handhaven.

    Telecom gaat nog steeds lekker. Olie herstelt wat, maar ik zie een flinke down (aan)komen. Het wordt tijd dat zelfs de Amerikan weer wat rode koersen laten zien.

    Meer rood gevraagd. Niet de rode kleur van te veel verbrandheid op de stranden, maar gewoon rood op de beurzen.
  2. forum rang 6 ttroo 26 mei 2017 16:33
    Nee. Dit is nog niet de down die de shorters willen zien. Het is weer een oudwerwetse halve poging. Niet verkeerd, maar zeker niet voldoende. Aan de andere kant is he wel een stap voorwaards op indici-level. Zeker al de DAX onder de 12600 kan blijven. De Europese shorters moeten allen het niveau handhaven waar ze nu zo'n beetje op staan. Maandag kunnen ze een nieuwe poging gaan wagen!
  3. forum rang 6 ttroo 26 mei 2017 17:12
    De VIX staat weer onder de 10. Historische tijden! Daar leven we in. Geld groeit maar door. Je zou toch zeggen dat de papier prijs moet oplopen met al dat geld drukken. Olie in een lichte herstel. Niets meer, zeker ook niets minder. Goud kan niet doordrukken. Ze zijn wel keurig omhoog. Gues who's back? Palladium en Platinum. Palladium op de $790 en Platinum op de $960. Zilver is ook terug. Richting de $17.50. Die moet eerst op de boorden komen. Mogelijk daarna het zuiden weer bezoeken. Afhankelijk van wat de beurzen en rentes in Amerika gaan doen. Een saaie beursdag vandaag. De shorters houden het tot nu toe redelijk vol. Ze moeten nog 20 minuten volhouden. Ze hebben in ieder geval weer tegen gehouden. En dat is eigenlijk al een plus punt! Nu nog rood op de borden zien te houden.
  4. forum rang 6 ttroo 26 mei 2017 17:25
    Ik ga ook afsluiten. In het weekend wat updates. Ook over vreemde beurzen, zoals Arabische beurzen. Alleen als daar wat interessant op gebeurt. Naturlijk de status van mijn wiggie. Maar daar verwacht ik eigenlijk geen tot weinig verandering in. Daarnaast een update over de grondstoffen. Altijd leuk. En een update over valuta. Maar alleen de top-paren. Het kan door drukte lees stranddrukte dat de stukken niet zo groot worden of dat ik zelfs een topic overslaat. Geniet van de mooie blauwe dag!
360 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 18 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links