Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Esperite wil geld zien van Premaitha

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

38 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 mei 2017 14:28
    quote:

    boialvo1978 schreef op 18 mei 2017 14:19:

    ik heb bepaald geen hoge pet op van de AFM, heb in het verzekeringswereldje een bedrijf gehad en kwam misstanden tegen bij grotere verzekeraars en wilde die onderzocht hebben, nul op rekest, ze komen niet van hun pluche af.
    Dus daar hoeven we het niet van te hebben, wat overblijft is AMAR persoonlijk aansprakelijk stellen als bestuurder (bestuurdersaansprakelijkheid). AMAR mag zich dan wellicht boven de aandeelhouder verheven voelen maar het risico bestaat voor hem dat hij toch de hete adem in zijn nek krijgt, IK laat het er in ieder geval niet bij zitten.
    Wat ook opviel is dat een van de grotere aandeelhouders haar aandelenbezit met een paar procenten heeft afgebouwd in maart j.l., wellicht een typisch geval van voorkennis? Ik vraag het maar even....Benieuwd naar de cijfers van morgen, maar ik vrees het ergste, tijd om AMAR tijdens de eerstvolgende AVA eens flink aan de tand te (laten) voelen en wellicht te proberen hem te wippen als bestuurder, maar of er nog iets te redden valt????
    Ik begrijp niet waarom je nog steeds niet verkocht hebt.
  2. boialvo1978 18 mei 2017 16:01
    ben het niet met je eens zwarte ridder, kijk maar naar het bericht, ze hebben hun belang verkleind en daarmee hun stemrecht blijkens een bericht van 28 maart j.l. te vinden bij de informaties o.a. via de Rabo bank tradermonitor belang was 11,6% is nu nog maar 9,92% Op 28 maart lag de koers op ca. 1,25 maar aangezien de datum van 28 maart de melding betreft kan het best zijn dat al eerder is verkocht en daarvoor is de koers op 1,30 geweest. was blijkens die melding het belang nog 9,92% nu is dat (volgens Rabo) nog 9,71% klaarblijkelijk ziet men ook daar de bui hangen.Daar is dus flink gecasht voor de terugval van de koers. Zal allemaal wel mogen (???) maar ik plaats er toch vraagtekens bij.

    het ziet er naar uit dat Jake nog gelijk krijgt met een ordertje op 0,52,
    koers is nu 0,595 en dalend, of het verstandig is zelfs op 0,52 te kopen moet nog maar blijken, ik houd het op een koers van 0,32 afbouwend naar een faillissement.....
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 mei 2017 16:04
    quote:

    boialvo1978 schreef op 18 mei 2017 16:01:

    ben het niet met je eens zwarte ridder, kijk maar naar het bericht, ze hebben hun belang verkleind en daarmee hun stemrecht blijkens een bericht van 28 maart j.l. te vinden bij de informaties o.a. via de Rabo bank tradermonitor.belang was 11,6% is nu nog maar 9,92% Op 28 maart lag de koers op ca. 1,25 maar aangezien de datum van 28 maart de melding betreft kan het best zijn dat al eerder is verkocht en daarvoor is de koers op 1,30 geweest. was blijkens die melding het belang nog 9,92% nu is dat (volgens Rabo) nog 9,71% klaarblijkelijk ziet men ook daar de bui hangen.Daar is dus flink gecasht voor de terugval van de koers. Zal allemaal wel mogen (???) maar ik plaats er toch vraagtekens bij.
    het ziet er naar uit dat Jake nog gelijk krijgt met een ordertje op 0,52,
    koers is nu 0,595 en dalend, of het verstandig is zelfs op 0,52 te kopen moet nog maar blijken, ik houd het op een koer van 0,2 afbouwend naar een faillissement.....
    Je hebt niet goed gekeken: Hun aandelenbelang was NUL en blijft NUL. Het stemrecht is niet van belang.
  4. boialvo1978 18 mei 2017 16:19
    kijk even naar deze link rechtstreeks in de AFM registers waarin het kapitaalbelang wordt gesteld op 9,92% en er is een latere melding met 9,71% kapitaalbelang dus niet alleen stemrecht! Overigens staat er een foutje in mijn vorige bericht ik houd het op een koers van 0,32 (na publicatie morgen) afbouwend naar het einde.
    www.afm.nl/nl/professionals/registers...
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 mei 2017 16:22
    quote:

    boialvo1978 schreef op 18 mei 2017 16:19:

    kijk even naar deze link rechtstreeks in de AFM registers waarin het kapitaalbelang wordt gesteld op 9,92% en er is een latere melding met 9,71% kapitaalbelang dus niet alleen stemrecht! Overigens staat er een foutje in mijn vorige bericht ik houd het op een koers van 0,32 (na publicatie morgen) afbouwend naar het einde.
    www.afm.nl/nl/professionals/registers...
    Je bedoelt dus ESGOF, ik dacht dat je die andere melding bedoelde.

    Beide zaken zijn uitgebreid besproken op het ESP-forum.
    www.iex.nl/Forum-Aandeel/320152/Esper...
  6. forum rang 7 ff_relativeren 18 mei 2017 16:27
    @ boialvo1978,

    er zijn 4 AFM meldingen mbt de positie van L1 Capital.
    De laatste melding is van 20 april (2017).
    Geen aandelen, en slechts 1 Convertible note positie.

    Tussendoor hebben ze een handjevol aandelen gehad -en weer verkocht-.

    Link naar de meest recente positie :
    www.afm.nl/nl/professionals/registers... .

    Link naar alle 4 de meldingen (8 maart t/m 20 april) :
    www.afm.nl/nl/professionals/registers... .

  7. boialvo1978 19 mei 2017 09:11
    nou Jake gefeliciteerd (??) koers o,50 dus ik neem aan dat je ordertje voor 0,52 is uitgevoerd. Benieuwd wat het resultaat er op zal zijn, koers inmiddels 0,46 zou ik dan toch gelijk krijgen met mijn 0,32? Zijn er al cijfers bekend? Ik heb ze nog niet kunnen vinden maar ben geen ster daarin, dus als iemand een linkje heeft, graag hoor.
  8. forza jake 19 mei 2017 09:30
    quote:

    boialvo1978 schreef op 19 mei 2017 09:11:

    nou Jake gefeliciteerd (??) koers o,50 dus ik neem aan dat je ordertje voor 0,52 is uitgevoerd. Benieuwd wat het resultaat er op zal zijn, koers inmiddels 0,46 zou ik dan toch gelijk krijgen met mijn 0,32? Zijn er al cijfers bekend? Ik heb ze nog niet kunnen vinden maar ben geen ster daarin, dus als iemand een linkje heeft, graag hoor.
    Gelukkig niet uitgevoerd na tip van De Zwarte Ridder. Bedankt nog hiervoor DZR! Was trouwens een dagorder. Zet nooit orders voor lange termijn bij dit soort fondsen.
  9. boialvo1978 19 mei 2017 09:38
    zojuist deze mail gestuurd aan esperite:
    Heer Amar,

    waar blijven de cijfers over 2016 en de update over het eerste kwartaal 2017?
    U heeft nu al genoeg onder de mat geveegd (faillissement Genoma) voor de draad ermee.Het aandeel daalt duizelingwekkend, u heeft op 21 juni heel wat uit te leggen ALS Esperite tenminste dan nog bestaat.

    kreeg het volgende bericht:
    smtp6.rd.ha.ovh.net heeft uw bericht naar de volgende e-mailadressen geweigerd:

    ir@esperite.nl (ir@esperite.nl)
    Het bericht is niet afgeleverd. Toen Office 365 het bericht probeerde te verzenden, heeft de externe e-mailserver onderstaande fout geretourneerd. Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een probleem of beleidsinstelling in het e-mailsysteem van de geadresseerde.

    Ga naar de foutmelding voor informatie over het probleem. Mogelijk kunt u hier lezen wat er is misgegaan en hoe u dit kunt oplossen. Bijvoorbeeld: als er staat dat het bericht is geblokkeerd vanwege een mogelijk virus, kunt u proberen het bericht opnieuw te verzenden zonder bijlagen.

    Voor e-mailbeheerders
    Deze fout is gerapporteerd door een e-mailserver buiten Office 365. Als de afzender het probleem niet kan oplossen door het bericht te wijzigen, gaat het waarschijnlijk om een probleem dat alleen kan worden opgelost door de e-mailbeheerder van de geadresseerde.

    Ga naar de foutmelding voor informatie over het probleem Mogelijk kunt u hier lezen wat er is misgegaan en worden er mogelijke oplossingen geboden. Bijvoorbeeld: als er staat dat het bericht is geweigerd vanwege een SPF-probleem (Sender Policy Framework), dient u samen te werken met uw domeinregistrar om uw SPF-record naar behoren te configureren.
    Ga naar de foutmelding voor informatie over waar het probleem zich voordoet. Bijvoorbeeld: zoek naar een domeinnaam zoals contoso.com. Dit geeft aan welke organisatie verantwoordelijk is voor de fout. Het probleem kan worden veroorzaakt door de e-mailserver van de geadresseerde of het kan worden veroorzaakt door een service van derden die door uw organisatie of de organisatie van de geadresseerde wordt gebruikt om e-mailberichten te verwerken of te filteren.
    Neem contact op met de e-mailbeheerder van de verantwoordelijke partij als u het probleem niet kunt oplossen. Dit kan de e-mailbeheerder van de geadresseerde zijn, de servicebeheerder van uw smart host of een vergelijkbare persoon. Geef deze persoon de foutcode en het foutbericht uit dit NDR-bericht (bericht over niet-uitgevoerde bezorging) om de beheerder te helpen bij het oplossen van het probleem.
    Office 365-ondersteuning kan helaas waarschijnlijk niet helpen bij het oplossen van dit soort extern gerapporteerde fouten.

    Klaarblijkelijk heeft Esperite de mail er uit gegooid, het wordt steeds onbehoorlijker zo niet schofterig, wat een ballentent.
  10. boialvo1978 19 mei 2017 09:42
    quote als we elkaar hier beginnen te beledigen is het einde zoek, ik ben kapitaal krachtig genoeg om een verlies te dragen en stel me voor AMAR maar eens te gaan aanpakken via mijn advocaten, zoek medestanders maar klaarblijkelijk is er hier een hoop geschreeuw en weinig wol. Of ik een domoor ben zal moeten blijken want desnoods ga ik door tot het gaatje, lees de ondernemerskamer, kost wat geld, maar och.....Laten we het dus netjes houden onder elkaar en gezamenlijk optrekken tegen deze ballentent.
  11. forza jake 19 mei 2017 09:50
    quote:

    boialvo1978 schreef op 19 mei 2017 09:42:

    quote als we elkaar hier beginnen te beledigen is het einde zoek, ik ben kapitaal krachtig genoeg om een verlies te dragen en stel me voor AMAR maar eens te gaan aanpakken via mijn advocaten, zoek medestanders maar klaarblijkelijk is er hier een hoop geschreeuw en weinig wol. Of ik een domoor ben zal moeten blijken want desnoods ga ik door tot het gaatje, lees de ondernemerskamer, kost wat geld, maar och.....Laten we het dus netjes houden onder elkaar en gezamenlijk optrekken tegen deze ballentent.
    Kijk eens in de spiegel man.
  12. boialvo1978 19 mei 2017 10:05
    Gelezen? Esperite blijft worstelen met de cijfers en volgens Amar geeft de koers niet de waarde van het bedrijf aan, het is moeilijk om alles in te passen in de verslaggeving etc. etc. en het hangt van het overleg met de boekhouders (?) af wat en hoe dat dan naar buiten wordt gebracht. Tegen het faillissement van Genoma zou bezwaar zijn aangetekend, nou afwachten maar weer en wat Jake betreft, ach laat maar...... het is niet iedereen gegeven een verlies te accepteren en ondanks dat kosten te maken om kwalijke zaken aan de kaak te stellen, principes mogen bij mij nog wel geld kosten maar ja, ik ben dan ook een ouwe l... als ik in de spiegel kijk zie ik een grijze oude kop, maar ik durf tenminste nog in een spiegel te kijken. Zo zullen we ons nu maar weer concentreren op Esperite en Amar en het persoonlijke er buiten laten? Hoe pakken we dit gezwel aan?
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 19 mei 2017 10:08
    quote:

    boialvo1978 schreef op 19 mei 2017 10:05:

    Gelezen? Esperite blijft worstelen met de cijfers en volgens Amar geeft de koers niet de waarde van het bedrijf aan, het is moeilijk om alles in te passen in de verslaggeving etc. etc. en het hangt van het overleg met de boekhouders (?) af wat en hoe dat dan naar buiten wordt gebracht. Tegen het faillissement van Genoma zou bezwaar zijn aangetekend, nou afwachten maar weer en wat Jake betreft, ach laat maar...... het is niet iedereen gegeven een verlies te accepteren en ondanks dat kosten te maken om kwalijke zaken aan de kaak te stellen, principes mogen bij mij nog wel geld kosten maar ja, ik ben dan ook een ouwe l... als ik in de spiegel kijk zie ik een grijze oude kop, maar ik durf tenminste nog in een spiegel te kijken. Zo zullen we ons nu maar weer concentreren op Esperite en Amar en het persoonlijke er buiten laten? Hoe pakken we dit gezwel aan?
    Alleen via de VEB kun je iets bereiken, maar voorlopig gebeurt er helemaal niks omdat de situatie nog lang niet duidelijk is.
  14. boialvo1978 19 mei 2017 10:39
    we zullen zien..... Ik heb in mijn loopbaan op de mij zo amateuristische wijze grotere partijen op de knieën gekregen, met name in de verzekeringswereld. Weet je wat het is Jake? Als je in gewoon Nederlands iets zegt is dat amateuristisch tegenwoordig, nee er moeten allerlei mooie liefst Engelse termen in zo'n briefje staan, maar ik ben een gewone jongen uit het volk gebleven ondanks mijn 67 jaar maar inmiddels dus wel door dat amateuristische gedoe bemiddeld geworden (dit op het risico af neergezet te worden als mazzelaar babyboomer...) Hoop dat het jou hetzelfde is vergaan. Wat had je trouwens gedaan en hoe had je gereageerd als je op de dag van plaatsing van het 0,52 ordertje WEL had gekregen? Nou ja koers trekt weer wat bij op 0,48 en er zou zelfs 55000 vraag zijn op 0,55 nou het zal wel.Discussie wat mij betreft verder gesloten over de persoonlijke zaken, wacht verdere gegevens vanuit Esperit en Amar maar even af. fijne dag verder en alvast een goed weekend.
38 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links