Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Winstdaling voor Berkshire Hathaway

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 6 mei 2017 08:37
    Mijn fondsen draaiden van de week ook niet spektakulair,accell liet een prachtig aanbod in de vernieling gaan,verlies,minstens 3€ per aandeel,besi viel naar beneden door dividend en waarschijnlijk,door tegenvallende cijfers van meerdere amerikaanse computer bedrijven,ging hij niet in het herstel,maar daalde nog iets verder,ook het weer instappen in stern leverde ( nog)niets op.
    Alleen shelletje kreeg er gisteren enorm veel zin in,maar kon de schade niet goed maken,ook lanschot,die wel pluste,kreeg dit niet voor elkaar,dus geen weekresultaat van 2,33%,zoals de aex,maar een kein verliesje,al moet ik er wel bij zeggen,als ik het dividend van besi,dat ik aanstaande maandag ga beuren,mee tel,dan had ik wel lichtjes groen gestaan.
    Nu ja,vorige week had ik een prachtige winst en zelfs warren buffett draait niet altijd top winsten.
    Eerst maar eens lekker van het heerlijke weekeinde gaan genieten,ik verheug me al op de zangavond in zaltbommel,vanavond,heerlijk met elkaar de wonderschone bovenstem,tegen de grote menigte in zingen,dat is echt genieten!!
    Morgen hopen we van het heerlijke schatrijke Woord te genieten en als macron de stijd gaat winnen kan het maandag,bij gezondheid,ook wel weer eens een heel gezellig daagje op de beurs worden,Sjaloom!!!
  2. opties-kees 6 mei 2017 14:15
    Deze week had ik behoorlijk met call-opties op Shell ingespeeld,
    de cijfers van RDS waren inderdaad heel goed maar de olieprijs gooide wat roet in het eten. Verder zat ik goed met First Solar aandelen, die tegen alle verwachtingen in ca 15% gestegen zijn na de kwartaalcijfers die ook flink boven de verwachtingen uitkwamen.
    Morgen hoop ik de hele beurs even te vergeten en ook veel te leren van de verkondiging van het Woord. Het nut van deze kennis levert mij een veel grotere schat op, dan zelfs alle kennis van Warren Buffett zou kunnen. Hoewel ik Buffett een zeer bijzondere persooonlijkheid. vind. Zelf kan ik helemaal niet zingen, maar dat compenseer ik door via YouTube veel Amerikaanse gospels te draaien, bv Alan Jackson.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links