Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,798 19 apr 2024 15:48
  • -0,032 (-0,84%) Dagrange 3,758 - 3,804
  • 273.522 Gem. (3M) 1,4M

BAM April 2017

1.181 Posts
Pagina: «« 1 ... 43 44 45 46 47 ... 60 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 april 2017 18:01
    quote:

    Beurs2020 schreef op 25 april 2017 17:45:

    [...]Die voorspelling van jou wil ik graag horen als financieel vermogensdeskundige van al meer dan 40 jaar.
    Gelukkig ben ik al 7 jaar geleden gestopt. Het was wel mooi geweest. Eerder vandaag heb ik op het forum gemeld dat ik mijn aandelen vast hou tot minimaal 6,00 euro. Als de cijfers (in mei) goed zijn verwacht ik die koers binnen een paar maanden daarna. Maar het kan best zijn dat ik bij 6,00 euro niet verkoop, dat hangt af van de ontwikkelingen bij BAM. Ik heb afgeleerd om hele krasse voorspellingen te doen (koers van 9,00 euro en hoger) en om heel ver vooruit te kijken. Vaak komt het toch anders.
  2. [verwijderd] 25 april 2017 18:16
    quote:

    Beurs2020 schreef op 25 april 2017 18:04:

    ..en waarom is 9 euro kras en jouw 6 euro niet?
    Is volgens mij niet zo moeilijk om uit te leggen. Alvorens de koers van BAM 9.00 euro wordt, zal deze toch eerst 6,00 euro moeten worden.

    Ik zeg niet dat BAM geen 9,00 euro kan worden, ik hoop het zelfs. Maar ik waag mij op dit moment niet aan zo'n voorspelling. De bouw is en blijft een onzekere sector. Vroeg of laat loopt BAM wel weer eens "een grote scheur in de broek" op. Dat hoort bij de bouw.
  3. [verwijderd] 25 april 2017 18:40
    quote:

    Beurs2020 schreef op 25 april 2017 17:49:

    Vrees is trouwens niet nodig Henk want een boer kan niet zonder stadsmens (en andersom). Het is net de beurs met kopers en verkopers :)
    Gelukkig weet een boer dat een koe vrouwelijk is, dat is (begrijp ik vandaag) niet bekend bij sommige stadsmensen.
  4. snipper 25 april 2017 20:01
    quote:

    €d_Modus Vivendi schreef op 25 april 2017 07:53:

    Long-awaited €1bn children's hospital to finally get green light
    1
    Eilish O'Regan

    April 25 2017 2:30 AM




    The construction of the new national children's hospital is expected to get the final green light by the Cabinet tomorrow.

    It follows an official examination of the projected costs of nearly €1bn to build the state-of-the art hospital on the site of St James's hospital.

    The costs, submitted by the National Paediatric Development Board and Project team, also cover construction of the satellite centres in Connolly Hospital and Tallaght Hospital.

    The official go-ahead would allow for the construction to get underway by BAM Ireland, one of the State's largest building contractors.

    The main hospital will be seven storeys high with the majority of the building sitting at four storeys.

    It features:

    380 single in-patient rooms;

    42 beds in critical care unit;

    18 neonatal critical care units.

    However, strong opposition remains to the selection of the St James's site, particularly by the Connolly for Kids group.

    The aim is to have the new hospital ready by 2021. It will amalgamate Temple Street, Our Lady's Hospital Crumlin and the National Children's Hospital, Tallaght.

    Read More: Compulsory purchase route is costly and open to legal challenge

    The proposed hospital, which has been dragging on for many years, eventually got planning permission in April last year.

    The costs, which originally put at €650m, have since risen. The current cost includes construction inflation, which is running at higher than 9pc.

    Competitive

    Health Minister Simon Harris has said: "The final proposed construction cost is actually within 5pc of projections and the successful party was the one with the most competitive tender."

    But the construction tender does not include equipment, which will be funded through annual operational expenditure, or computer costs. These elements of the project will have to be funded and procured separately and will add several hundred millions to the bill.

    The satellite centres may be ready at the end of next year.

    They will provide urgent care paediatric services, including short stay observation beds, and outpatients clinics for general paediatrics.

    Children with broken bones will be treated at the centres.

    They will care for children who have a common, minor illness or injury which cannot be managed by a GP and does not require the acute services of an emergency.

    But the Connolly for Kids group insists it would be safer for patients to build it on the site of Connolly Hospital.

    The Rotunda maternity hospital is to re-locate to the Connolly site in the coming years.

    It would have space for expansion over the next 100 years, accessibility for ambulances and helicopters, good public transport and road links to the whole country.

    Retired cancer specialist Dr Fin Breatnach has claimed the St James's site will disadvantage nine out of 10 children who live outside the M50.

    Irish Independent
    www.independent.ie/irish-news/health/...
    ..wel verdeeld over 5 jr, verwachte oplevering 2021
  5. [verwijderd] 25 april 2017 20:51
    quote:

    HenkdeV schreef op 25 april 2017 20:00:

    [...]Helemaal mee eens. Niet al te ver vooruit kijken. Wat vandaag wijs en zeker is, is morgen onzin.
    Henk, ik gun je jouw analyses en koersdoel van 6 euro maar wat je moet na laten is om beleggers, die andere koersdoelen noemen, denigrerend onderuit proberen te halen. Gun een ieder zijn beleggersideeen. Je was ook al zo sceptisch over een koers van 5,50-6,00 euro voorafgaande aan de Q1-cijfers. En fijn om te weten dat een koe vrouwelijk is maar dat hoef je niet 3x te vertellen.
  6. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 25 april 2017 20:55

    Nieuw plan theater Den Bosch gaat ‘zeker jaar duren’

    DEN BOSCH – Een nieuw (renovatie)plan voor het Theater aan de Parade in Den Bosch gaat zeker een jaar duren. Dat stelt oud-directeur Tom van der Ven van BAM Utiliteitsbouw.
    Jos van de Ven 25-04-17, 11:03 Laatste update: 11:07

    28
    M
    7 Reacties

    ,,Alle onderzoeken die gedaan zijn kunnen de prullenbak in. Alles moet opnieuw.’’ Volgens de Bosschenaar, ook oud-projectontwikkelaar, gaat de keuze om geen nieuw theater te bouwen de gemeente vijf tot tien miljoen euro kosten.

    De eerste schattingen om het theater te renoveren en voor een klein deel nieuwbouw neer te zetten komen uit op 40 miljoen euro. Van der Ven: ,,Ik weet niet of de kosten van het niet doorgaan van nieuwbouw in die schatting zitten. Maar de gemeente moet bij renovatie nu al minstens vijf miljoen euro afschrijven aan kosten die al gemaakt zijn voor nieuwbouw. Zoals onderzoeken, adviseurs en interne kosten.’’

    Het Brabants Dagblad meldt in de krant van dinsdag dat het college van B en W kiest voor renovatie van het theater en een klein deel nieuwbouw. Omdat de kosten van de nieuwbouw van het theater nu al 71 miljoen euro kost en het gemor van de politiek en organisaties in de stad daarover steeds groter wordt. In het nieuwe plan krijgt het gerenoveerde theater één grote zaal en wordt de foyer zodanig uitgebreid dat deze als een soort huiskamer van de stad dienst kan doen. Het (kleine) deel nieuwbouw is voor het inpandig laden en lossen van vrachtwagens.
  7. [verwijderd] 25 april 2017 21:17
    quote:

    Beurs2020 schreef op 25 april 2017 20:51:

    [...]Henk, ik gun je jouw analyses en koersdoel van 6 euro maar wat je moet na laten is om beleggers, die andere koersdoelen noemen, denigrerend onderuit proberen te halen. Gun een ieder zijn beleggersideeen. Je was ook al zo sceptisch over een koers van 5,50-6,00 euro voorafgaande aan de Q1-cijfers. En fijn om te weten dat een koe vrouwelijk is maar dat hoef je niet 3x te vertellen.
    Volgens mij sla je weer eens door. Ik doe helemaal niet denigrerend over beleggers die BAM een koersdoel toedichten van 9,00 euro. Ik heb zelfs aangegeven dat ik niet uitsluit dat BAM ooit 9.00 euro wordt. Wanneer BAM 6,00 euro is kijk ik hoe de vlag er dan bijhangt. Zijn er nog genoeg positieve dingen over BAM te
    vermelden, dan blijf ik rustig zitten. Zelf denk ik niet dat BAM voor de cijfers nog naar 6,00 euro gaat, met die 5,50 euro kan ik leven. Maar zeg ik er direct bij: Ik kan het helemaal fout hebben. Op dit moment heeft ING voor BAM een koersdoel afgegeven van 7,00 euro, ING geeft daarmee (volgens mij) het hoogste koersdoel voor BAM af. Het gemiddelde koersdoel voor BAM ligt rond de 6,00 euro.
    Door schade en schande ben ik voorzichtig geworden, ik stel mijn menig liever een keer bij. Van mij mag jij er geheel anders over denken, ieder zijn meug.
  8. [verwijderd] 25 april 2017 21:22
    Dank je Henk en dit is mijn onderbouwde meug:

    Er staat morgen een order van een miljard aan te komen, traditioneel zijn de 2 weken voor de kwartaalcijfers booming, het tunneltje naar Denemarken ook goed voor een miljard staat er nog aan te komen, de huidige regering komt naar verwachting met een enorme infrastructuur-investering en Amerika heeft ook grootse plannen op economisch vlak, die indirect ook een positief effect zullen hebben. Om die reden blijf ik zitten en verwacht een koersdoel van 5,50-6,00 euro voor 11 mei (Q1 update) en een eindejaarskoers van 9-10 euro bij goede Q1-cijfers / orderinstroom
  9. [verwijderd] 25 april 2017 21:37
    quote:

    Beurs2020 schreef op 25 april 2017 21:22:

    Dank je Henk en dit is mijn onderbouwde meug:

    Er staat morgen een order van een miljard aan te komen, traditioneel zijn de 2 weken voor de kwartaalcijfers booming, het tunneltje naar Denemarken ook goed voor een miljard staat er nog aan te komen, de huidige regering komt naar verwachting met een enorme infrastructuur-investering en Amerika heeft ook grootse plannen op economisch vlak, die indirect ook een positief effect zullen hebben. Om die reden blijf ik zitten en verwacht een koersdoel van 5,50-6,00 euro voor 11 mei (Q1 update) en een eindejaarskoers van 9-10 euro bij goede Q1-cijfers / orderinstroom
    De tijd zal het leren.
  10. [verwijderd] 26 april 2017 07:50
    quote:

    TanteBetsy schreef op 25 april 2017 22:16:

    [...]jaja
    Ik kan het niet helpen Tante Betsy, maar veel boeren geven hun koeien een naam. Betsy (zonder Tante) is daar een van. Ook stieren krijgen vaak een naam. Ik zie het al voor me: Stier Ed, Stier Manuss, Stier Henk.

    Nu maar hopen dat BAM "omhoog" gaat, dat is veel belangrijker.
1.181 Posts
Pagina: «« 1 ... 43 44 45 46 47 ... 60 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links