Login
 
Inloggen op mijn bitcoinrekening

Wilt u ook bitcoins?

Een bitcoinrekening is een online betaalrekening voor bitcoin. Hiermee kunt u bitcoins aankopen via iDeal en bitcoins verkopen voor euro's.

Bitcoin
sluiten

Start nu met handelen

 • Veilig. Extra controles om uw geld te beveiligen.
 • Gratis. De rekening kost u niets
 • Makkelijk. Snel handelen wanneer u het wilt.

Koop binnen 5 minuten uw eerste €50,- aan Bitcoin

Open een bitcoinrekening

Heeft u al een IEX Bitcoinrekening? Log dan hier in.

Hoe werkt het openen van een bitcoinrekening?

doel met pijl erin

Waar moet u op letten bij het openen van een bitcoinrekening?

Met IEX Bitcoin is het mogelijk om veilig en makkelijk bitcoins aan te schaffen. Via dit platform, dat wordt verzorgd en beheerd door Bitmymoney, koopt u bitcoins rechtstreeks via een online wallet. U ontvangt snel, veilig en makkelijk uw bitcoins. IEX Bitcoin is geen exchange, maar een platform dat u de mogelijkheid biedt om uw bitcoins op haar platform te bewaren

Open een bitcoin rekening
portemonnee
 • Hoe kan ik mijn bitcoinrekening activeren? pijl naar beneden

  Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een e-mail met een link. Via deze weg verifiëren we het gebruikte e-mailadres. U klikt op de link en daarmee activeert u het account.

 • Hoe kom ik aan Bitcoins?pijl naar beneden

  U kunt bitcoins kopen met iDEAL of via bankoverschrijving. Daarvoor maakt u een bitcoinrekening aan en gebruikt u de knop Kopen. U kunt altijd de bitcoins weer verkopen

 • Hoe zit het met de beveiliging?pijl naar beneden

  IEX en Bitmymoney kennen de volgende vier maatregelen:

  • Veilige opslag. Bij de opslag houden we rekening met gevoelige gegevens. Deze gegevensopslag is volledig losgekoppeld van het internet.
  • Ken uw klant. Om fraude en oplichting te voorkomen gebruiken IEX en Bitmymoney een sterk "ken uw klant"-beleid (KYC) dat voorziet in risico gebaseerde identificatie van cliënten, verificatie en due diligence voor alle klanten. Voor klanten gelden transactie en daglimieten. Er vindt monitoring van transacties plaats om verdachte transacties op te sporen.
  • Extra controles. Bitmymoney past de volgende controles toe. Om bitcoins te kunnen kopen moet je e-mailadres geverifieerd zijn. Voor het versturen en verkopen moet tevens je mobiele nummer geverifieerd worden.
  • Dubbele controle. Bitmymoney past een dubbele controle toe op alle Bitmymoney accounts. Als extra beveiliging ontvang je telkens een e-mail om je verkooptransacties te bevestigen.
 • Samenwerking IEX-Bitmymoney?pijl naar beneden

  IEX-Bitcoin is een samenwerking tussen IEX.nl en Bitmymoney. Op het iex.bitmymoney platform beheert Bitmymoney jouw Bitcoinrekening, zodat jij gemakkelijk en snel bitcoins kan verhandelen. Heb je hulp nodig met je Bitcoinrekening dan verloopt het contact via Bitmymoney. Op IEX.nl/Crypto vind je ondersteunende informatie over het laatste crypto nieuws, het koersverloop en waardevolle informatie over de werking van bitcoin en andere cryptocurrencies.

 • Andere vraag? Stel hem hier of stuur een mail naar klantenservice@iex.nl