Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Livestream: Blockchain Innovation Conference

Livestream: Blockchain Innovation Conference

Vandaag vindt de Blockchain Innovation Conference plaats in het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Met dit jaar als hoofdonderwerp: Van concept naar business case.

De decision makers van de overheid, grote corporates en start-ups komen vandaag bijeen om de drastische veranderingen die de komst van blockchaintechnologie met zich meebrengt, nader onder de loep te nemen.

Hieronder kunt u via de livestream meekijken.

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Bij cryptovaluta is de volatiliteit vaak hoog. Ontwikkelingen zoals beschreven in crypto-analyses kunnen dus ingehaald worden door de actuele ontwikkelingen. Meer op www.madelonvos.nl

Auteur: Madelon Vos

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Meer over Madelon Vos

Recente artikelen van Madelon Vos

  1. 23 dec Bitcoin doorstaat perfect storm met speels gemak 85
  2. 24 nov Bitcoin heeft genoeg ruimte voor een verdere koersstijging 147
  3. 11 nov De bitcoin bull run is begonnen! 62

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 juni 2018 21:03
    De blockchain is in zoverre een opensource gebeuren dat enkel transactie zichtbaar is voor iedereen, de rest is eigenlijk gewoon flink afgeschermd en slechts bij de bedenker ervan bekend. Alles wat onder de naam blockchain wordt aangenomen, zal een slap aftreksel zijn van het werkelijke blockchain gebeuren, en daar zul je vertrouwen in moeten hebben?… Leuk idee, maar het zal vol met gaten zitten.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Volg IEX altijd en overal Meer »

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links