Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De cryptomarkt trekt aan

De cryptomarkt trekt aan

Sinds een weekje lijkt de cryptomarkt weer wat aan te trekken. De koersen doen het goed: de 25 grootste tokens staan allemaal in het groen. 

Niet alleen de koersen, ook het sentiment op de markt is behoorlijk bullish. Dat is bijvoorbeeld te zien op Twitter, Telegram of in de Teamspeak, waar cryptofans in grote getale komen informeren bij de die hards of de markt echt weer aantrekt. 

Toevallig stelde ik vorige week op Twitter een vraag over het sentiment onder het twitterende cryptopubliek. Het grootste gedeelte bleek bullish. Opvallend is dat op het moment van vragen de koers nog niet uitgebroken was, dit gebeurde pas een dag later, op 20 april.  

Koersenbord

Sinds de uitbraak is de koers van bitcoin met slechts $820 gestegen. Vandaag doet de koers een magere +4%. De grootste uitschieter vandaag is EOS, met een plus van 16,19%. Daarnaast doen ook de andere crypto's het goed.


Vandaag dus geen verliezers, maar pas op, want morgen kan het zo weer anders zijn. Welcome to crypto!

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Bij cryptovaluta is de volatiliteit vaak hoog. Ontwikkelingen zoals beschreven in crypto-analyses kunnen dus ingehaald worden door de actuele ontwikkelingen. Meer op www.madelonvos.nl

Auteur: Madelon Vos

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Meer over Madelon Vos

Recente artikelen van Madelon Vos

  1. dec '20 Bitcoin doorstaat perfect storm met speels gemak 85
  2. nov '20 Bitcoin heeft genoeg ruimte voor een verdere koersstijging 147
  3. nov '20 De bitcoin bull run is begonnen! 62

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Volg IEX altijd en overal Meer »

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links