Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Drie crypto's die op uitbreken staan

Drie crypto's waarvan de koersen op uitbreken staan

De cryptomarkt lijkt wat uit het dal te klimmen. De HODL’ers onder ons zijn blij en ook de handelaren doen het spontaan beter dan ooit ;)

De geruchten dat het alt season eraan zit te komen doen al een poosje de ronde. Daarom lijkt het mij een mooie reden om het vandaag even anders te doen. 

We hebben speciaal voor u een lijst samengesteld met crypto’s die op uitbreken staan. Dit delen wij graag, omdat er met een uitbraak forse koersschommelingen gepaard gaan. Op zo’n uitbraak kan dus goed gehandeld worden.

Dit is overigens geen beleggingsadvies, maar wel interessant om in de gaten te houden.

Tron (TRX)

Graag begin ik met tron, beter bekend als TRX. Tron's streven is het samenstellen van een wereldwijd gratis entertainmentsysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van blockchain-technologie.

Met dit protocol kan elke gebruiker gegevens vrij publiceren, opslaan en bezitten. De grafiek van tron is pas sinds februari 2018 zichtbaar, maar kent nu al een zeer volatiel verleden.

De koers van tron (TRX/BTC) beweegt zich sinds eind maart in een Symmetrical Triangle. Het is dus wachten of de koers opwaarts (TP:790) of neerwaarts (TP:434) zal uitbreken, dit is bij een Symmetrical Triangle namelijk om het even. 

bitcoin iex crypto=
Klik op het plaatje voor een grote versie


Litecoin (LTC)

Door naar de volgende: Litecoin is de volgende crypto die op uitbreken staat. De kleine, maar snellere en goedkopere versie van bitcoin staat ook op uitbreken.

De koers van litecoin is de afgelopen tijd zeer volatiel geweest, al zien we wel steeds lagere toppen op de grafiek. Dit resulteert in een Descending Triangle. Deze Triangle kan in principe beide kanten op uitbreken, maar breekt 64% van de keren neerwaarts uit. 

bitcoin iex crypto=
Klik op het plaatje voor een grote versie


VeChain (VEN)

De derde en laatste token is VeChain. Zij ontwikkelt een blockchain die de authenticiteit van producten controleert en kan allerlei achtergrondinformatie over het desbetreffende product leveren. Daarnaast heeft de koers ook nog een ongelooflijke sprint gemaakt.

Momenteel is VEN/BTC in wat rustiger vaarwater terecht gekomen. Kijkend naar de grafiek zien wij een prachtige Flag die gevormd wordt. Een uitbraak van de vlag zou een moment opleveren om long of short te gaan.

bitcoin iex crypto=
Klik op het plaatje voor een grote versie
Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Bij cryptovaluta is de volatiliteit vaak hoog. Ontwikkelingen zoals beschreven in crypto-analyses kunnen dus ingehaald worden door de actuele ontwikkelingen. Meer op www.madelonvos.nl

Auteur: Madelon Vos

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Meer over Madelon Vos

Recente artikelen van Madelon Vos

  1. dec '20 Bitcoin doorstaat perfect storm met speels gemak 85
  2. nov '20 Bitcoin heeft genoeg ruimte voor een verdere koersstijging 147
  3. nov '20 De bitcoin bull run is begonnen! 62

Reacties

23 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. DokterTinus.. 23 april 2018 20:24
    Hoe kan je litecoin de titel "uitbreken" geven, als je deze statement zegt:
    "Deze Triangle kan in principe beide kanten op uitbreken, maar breekt 64% van de keren neerwaarts uit".

    Verge coin heeft net de grootste deal in crypto gemaakt door te partneren met mindgeek, (valt pornhub, brazzers etc onder) en nog meer potentiële partners in de toekomst. Op dit moment in mijn ogen dik ondergewaardeerd.
  2. Sven12345 23 april 2018 20:49
    quote:

    DokterTinus.. schreef op 23 april 2018 20:24:

    Hoe kan je litecoin de titel "uitbreken" geven, als je deze statement zegt:
    "Deze Triangle kan in principe beide kanten op uitbreken, maar breekt 64% van de keren neerwaarts uit".

    Verge coin heeft net de grootste deal in crypto gemaakt door te partneren met mindgeek, (valt pornhub, brazzers etc onder) en nog meer potentiële partners in de toekomst. Op dit moment in mijn ogen dik ondergewaardeerd.
    Welnee kijk naar hoeveel partnerships Ripple heeft. Die pornoindustrie is interessant voor privacy munten maar je moet je afvragen hoeveel mensen willen daarvoor betalen en hoeveel daarvan gaan Verge gebruiken ik denk niet veel.
  3. Sander1234 24 april 2018 07:51
    Hahaha! Laat lekker staan man. En verkoop pas einde vh jaar..Cryptomarkt lijkt nu echt weer aan een nieuwe run te beginnen. Mocht iemand nog zoeken naar een zeer betaalbare coin met veel potentie kijk dan even naar BABB (bax intikken coinmarketcap) is voor alsnog wel alleen te verkrijgen via Bancor maar inmiddels al 3x over de kop sinds ICO

    En ps ik heb geen idee, ik kan je niet helpen. Dat is het nadeel van dat soort munten. Je kan beter op de grote exchanges handelen.
  4. niccienieuw 24 april 2018 09:29
    quote:

    Sander1234 schreef op 24 april 2018 07:53:

    Ik kan die exmr niet eens vinden..hoe kom je eraan?
    Via een telegram forum verdiend door stuk te vertalen. Platform waar het verhandeld wordt is forkdelta en dat lag eruit vannacht. Op de Worldcoin index is hij ook te vinden. Is vrij nieuw en draait op eth
  5. [verwijderd] 25 april 2018 09:59
    Tron heeft nog helemaal geen werkend product. Dat afgezet tegen de huidige waardering zou ik mijn vingers hier niet aan branden. Een veel te hoge hypotheek op toekomstige mogelijke ontwikkelingen.

    Kijk eens naar Myriadcoin. Sneller, goedkoper en veiliger dan Bitcoin. En dat met een marketcap van een paar mln nog maar. Van Myriadcoin (XMY) gaan we nog meer horen.
23 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Volg IEX altijd en overal Meer »

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links