Login
 

IEX Columnisten

Wie schrijven er allemaal op IEX en wat mag u van wie verwachten? IEX stelt ze aan u voor:


Technische analyse
Bas Heijink
Bas Heijink De immer vrolijke tech van ING Investment Office, Bas Heijink, duikt wekelijks diep in het trendkanaal van zowel de AEX, S&P 500 als de Überbearmarkt Nikkei 225. Daarbij kijkt Heijink in onnavolgbaar willekeurige volgorde naar zowel de korte-, middellange- als lange termijn.
Maak kennis met BasFundamentele analyse
Youri Sleutel
Youri SleutelToen Sleutel op jonge leeftijd een aandeel IBM van zijn vader kreeg, was zijn interesse voor beleggen gewekt. En die interesse is nooit meer weggegaan. Hij werkt als beleggingsspecialist bij Lynx en Lynx Vermogensbeheer.
Maak kennis met Youri

 

Andy Langenkamp
Andy LangenkampLangenkamp is senior politiek analist bij ECR Research. Eens per maand schrijft hij hier op IEX.nl over onder meer de repercussies van geopolitieke en politiek-economische ontwikkelingen op de financiële markten.
Maak kennis met Andy

 

Jeroen Brenninkmeijer
jeroen BrenninkmeijerBrenninkmeijer is mede-oprichter en partner bij MJR Advies. Hij houdt zich bezit met vermogensadvies en financiële planning zonder afhankelijk te zijn van een product of omvang van een vermogen.
Maak kennis met JeroenCommodities
Jerry de Leeuw
Jerry de LeeuwVan 1995 tot 2004 was De Leeuw optiehandelaar op de beursvloer in Amsterdam, nu is hij CEO van Entrima en geeft vakinhoudelijke opleidingen voor professionals in de energiemarkten op het gebied van markten, producten, prijsvorming en handel.
Maak kennis met JerryOpties
Pierino Ursone
Pierino UrsonePierino Ursone was ruim twintig jaar actief als professioneel optiehandelaar op de aandelen- en commoditymarkten. Tegenwoordig geeft hij leiding aan de European Option Academy, een bedrijf dat opleidingen en workshops organiseert op het gebied van derivaten en opties.
Maak kennis met Pierino

 

Cees Smit (alias Frank van Dongen)
Cees Smit Cees Smit is oorspronkelijk de vliegende keeper van IEX. Van huis uit is hij optiespecialist, maar in de praktijk bemoeit hij zich met alles en iedereen, waar hij onmiddellijk een beleggingsadvies of investeringsidee aanknoopt. Zijn specialiteit: éénregelige fundamentele en technische analyse.
Maak kennis met FrankSpecial products
Marcel Tak
Marcel Tak Clicker, Note, Ladder, Accelerator: Tak kijkt of de rendementen van kant-en-klare beleggingsproducten net zo mooi kunnen zijn, als de namen van deze special products. Tak ontleedt, saneert en recenseert. Nee, geen kleine letter is veilig voor zijn grote bril.
Maak kennis met MarcelPersonal Finance
Jos Koets
Jos Koets Hypotheekadviseur Koets is de enige in Nederland die u netjes zijn provisies vermeldt, als hij een hypotheek voor u afsluit. In zijn columns vertelt hij u hoe u meer geld en andere voordelen haalt uit uw huis en lening, zonder dat u uw hoofd op een financieel hakblok legt.
Maak kennis met JosRedactie
Nick Bakker
Nick BakkerElke dag verzorgt Nick Bakker voor u het aandelenrondje in IEX Beurs Vandaag. Hij zit de hele dag met zijn neus op de koersenschermen en houdt u gedurende de dag op de hoogte van alles wat hem opvalt, zowel op de nationale en internationale markten.
Maak kennis met Nick

 

Fleur van Dalsem
Fleur van Dalsem Van razende reporter tot vastgoedkenner – Fleur is van alle markten thuis. Haar carrière heeft Fleur via onder andere Beleggers Belangen en Money bij IEX gebracht, waar ze tussen haar werk voor website en magazine door ook nog kans ziet om haar collega’s bij te praten over het laatste nieuws op kook- en modegebied.
Maak kennis met Fleur

 

Nico Inberg
Nico InbergNico Inberg heeft meer dan twintig jaar ervaring op de financiële markten als partner van handelshuizen Optiver en Cebulon Investments. Sinds 2012 levert hij met zijn eigen bedrijf Inberg Financial Content financieel-economische content aan diverse media, waaronder IEX.
Maak kennis met Nico

 

Laura Iseger
Laura Iseger Knotje en bril, ja Laura kan streng zijn. Moet ook, want anders wordt het een rommel op IEX.nl. Laura, afkomstig van Subsidie Totaal hanteert de eindredactionele zweep over zowel IEXProfs magazine als IEX.nl.
Maak kennis met Laura

 

Arend Jan Kamp
Arend Jan Kamp Als er even geen finishreportage van een (obscure) wielerklassieker op Den Bels is, regeert senior content manager Kamp met straffe hand over de site. 's Ochtends schrijft hij zelf Voorbeurs De Dageraad. Verder raast hij vooral het web af voor alles wat maar leuk en interessant is om over te schrijven op IEX.
Maak kennis met Arend Jan

 

Pieter Kort
Pieter KortVreemde eend in de bijt, want een econometrist met wie je kunt lachen...? Kort heeft een lekker pennetje, maar is als hoofdredacteur te veel tijd kwijt met het op de rails houden van blad en site, het bezweren van crises en het bij de les houden van de redactie, om dit regelmatig te bewijzen.
Maak kennis met Pieter.

 

Rob Stallinga
Rob StallingaStallinga belandde na zijn studie geschiedenis pardoes in de financiële wereld omdat het ervaren journaille weigerde over geldonderwerpen te schrijven. En dat beviel. In de periode 2004 tot 2014 was hij hoofdredacteur van Safe. Nu werkt hij parttime voor IEXProfs en schrijft hij voor andere financiële titels.
Maak kennis met Rob.

 

Zoek Auteur